- 14 Ekim 2012
- 1.170
- 563
- 123
- Konu Sahibi marbling817
- #5.281
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen öyle canım, bolbol dua etmek ve dua almak istiyor insan ve elinden başka birşey gelmiyor.. Hayırlı sağlıklı sıhhatli şekilde kavuşalım yavrularımıza hiçbir sıkıntı olmadan inşallah..Aynı haftalarda dogacaklar o zmaan benimkilerle. İnsan çok dua duymak almak istiyor diymi. Rabbim hayırlı dagumlar eylesin.
Kızlar doğuma alacaklar beni az sonra dua edin lütfen bebeklerimde bende sağsalim atlatalım inşallah
K
Kiloları iyi maşallah ya. Benim biri 2150 biri 2400 tabi yanılma payıda var
Kızlar doğuma alacaklar beni az sonra dua edin lütfen bebeklerimde bende sağsalim atlatalım inşallah
Tatli biseyler ye canim.. üstüne soguk süt veya su.. soluna yat.. daha kücük olduklari icin öyle cok hissetmedigin zamanda olur.. merak etme sen.Slm kizlar rabbim hepimizin yardımcısı olsun bende 21+5 hamileyim dünden beri hissetmedim bebislerimi normalmi tedirgin oluyorum
Bu haftalarda her an hissetmen mümkğn diilmiş zaten ama 27 den sonra günlük takip etmen gerekiyo diye biliyorumSlm kizlar rabbim hepimizin yardımcısı olsun bende 21+5 hamileyim dünden beri hissetmedim bebislerimi normalmi tedirgin oluyorum
CNMM bende 13 haftalik ikizlere hamileyim benimki de ole biri tembel yatiyo öylece diğeri okadar çok hareketli ydi ki eli kolu karnı oynaktı baya.. doktor bana yüzde 90 erkek dedi ikisine de bu haftada hemen belli olur mu ki ya hep kızların die sevmiştim biraz burukluk oldu bendeEvet baya belli oluyorlar burun kemiklerini falan gördük ^^ iç organları iyiymiş ben görmedim onu yada anlamadım :) alttaki erkeğe benziyo dedi ama tam net konuşmadı önümüzdeki aya kaldı cinsiyetleri :)
Kızlar tek tek yazamadım hepinize,güzel dilekleriniz dualarınız için çok teşekkür ederim.gece kalçam çok ağrıyor diye eşim acile gidelim serum taksınlar hiç değilse bu gece rahat uyu dedi öylelikle doktora gittik saat gece 4-5 arasıydı.ağrım için parol yaptılar ebe nst ye de bağlayalım bir dedi sancılarım varmış meğerse benim ağrı eşiğim yüksek diye tabi ki hiç hissetmemişim sonra muayene etti 5cm açıklığım olmuş meğerse o geçmeyen kalça ağrısı açıklığımdanmış doktorumu aradılar hemen hazırladılar beni sezeryana aldılar bebişlerim çok şükür sağlıklı bir tanesi şuan yanımda diğeride biraz solunum desteğine ihtiyacı var diye küvöze aldılar ama bir iki gün durur en fazla dedi doktor,inşallah sizinde böyle su gibi akıp giden bebeklerinizin sağlıkla doğduğu bir doğumunuz olur,doğum anında hepiniz için dua ettim ben çok şükür kurtuldum rabbim sağlıkla vaktinde sizlerede nasip etsin
Kızlar tek tek yazamadım hepinize,güzel dilekleriniz dualarınız için çok teşekkür ederim.gece kalçam çok ağrıyor diye eşim acile gidelim serum taksınlar hiç değilse bu gece rahat uyu dedi öylelikle doktora gittik saat gece 4-5 arasıydı.ağrım için parol yaptılar ebe nst ye de bağlayalım bir dedi sancılarım varmış meğerse benim ağrı eşiğim yüksek diye tabi ki hiç hissetmemişim sonra muayene etti 5cm açıklığım olmuş meğerse o geçmeyen kalça ağrısı açıklığımdanmış doktorumu aradılar hemen hazırladılar beni sezeryana aldılar bebişlerim çok şükür sağlıklı bir tanesi şuan yanımda diğeride biraz solunum desteğine ihtiyacı var diye küvöze aldılar ama bir iki gün durur en fazla dedi doktor,inşallah sizinde böyle su gibi akıp giden bebeklerinizin sağlıkla doğduğu bir doğumunuz olur,doğum anında hepiniz için dua ettim ben çok şükür kurtuldum rabbim sağlıkla vaktinde sizlerede nasip etsin
Arkadaşlar doktordan geliyorum. Dr dedi ki senin en riskli gebelik . Çünkü tek yumurta ikizi ve tek plesanta dedi . 8+5 im şuan . Birçok problem olabiliyor dedi çok korkuttu beni . Benimle aynı hamileliği yaşayan tek plesanta olan varsa cevap versin lütfen(