2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

M mrckrc Allah im sağlıklı hayırlı bereketli evlatlar etsin inşallah sen ve esinle yavrularinizla bir ömür mutluluklar.

Aynı haftalarda dogacaklar o zmaan benimkilerle. İnsan çok dua duymak almak istiyor diymi. Rabbim hayırlı dagumlar eylesin.
Aynen öyle canım, bolbol dua etmek ve dua almak istiyor insan ve elinden başka birşey gelmiyor.. Hayırlı sağlıklı sıhhatli şekilde kavuşalım yavrularımıza hiçbir sıkıntı olmadan inşallah..

Kızlar doğuma alacaklar beni az sonra dua edin lütfen bebeklerimde bende sağsalim atlatalım inşallah

Allah yardımcın olsun ay heycanlandım:anne:
pıtır pıtır doguruyoz valla:)

K

Kiloları iyi maşallah ya. Benim biri 2150 biri 2400 tabi yanılma payıda var

maşallah maşallah hadi bakalım ay yarın doguma gırcen inşallah :dua:

Slm kizlar rabbim hepimizin yardımcısı olsun bende 21+5 hamileyim dünden beri hissetmedim bebislerimi normalmi tedirgin oluyorum

Slm kizlar rabbim hepimizin yardımcısı olsun bende 21+5 hamileyim dünden beri hissetmedim bebislerimi normalmi tedirgin oluyorum
Tatli biseyler ye canim.. üstüne soguk süt veya su.. soluna yat.. daha kücük olduklari icin öyle cok hissetmedigin zamanda olur.. merak etme sen.

Kızlar yine kanamam başladı doktorum hemen kontrol etti pruluton depot igneyi 5 günde bire çıkardı 10 günde kalkmadan yatmamı söyledi 13 .hafta rahime dikiş atilacakmis bebekler iyi ama açılmadan dolayı kanama oluyormuş
dikiş atılan varmı
genel anesteziyle mi yapıldı
Anestezi yaptirmadan dayanabilirmiyim acıya sizce anestezi bebeğe zarar verirmi
Kafamda deli sorular
Ne zormuş anne olmak anam in kıymetini daha iyi anladım şimdiden

Arkadaşlar doktordan geliyorum. Dr dedi ki senin en riskli gebelik . Çünkü tek yumurta ikizi ve tek plesanta dedi . 8+5 im şuan . Birçok problem olabiliyor dedi çok korkuttu beni . Benimle aynı hamileliği yaşayan tek plesanta olan varsa cevap versin lütfen :((

Evet baya belli oluyorlar burun kemiklerini falan gördük ^^ iç organları iyiymiş ben görmedim onu yada anlamadım :) alttaki erkeğe benziyo dedi ama tam net konuşmadı önümüzdeki aya kaldı cinsiyetleri :)
CNMM bende 13 haftalik ikizlere hamileyim benimki de ole biri tembel yatiyo öylece diğeri okadar çok hareketli ydi ki eli kolu karnı oynaktı baya.. doktor bana yüzde 90 erkek dedi ikisine de bu haftada hemen belli olur mu ki ya hep kızların die sevmiştim biraz burukluk oldu bende

Kızlar tek tek yazamadım hepinize,güzel dilekleriniz dualarınız için çok teşekkür ederim.gece kalçam çok ağrıyor diye eşim acile gidelim serum taksınlar hiç değilse bu gece rahat uyu dedi öylelikle doktora gittik saat gece 4-5 arasıydı.ağrım için parol yaptılar ebe nst ye de bağlayalım bir dedi sancılarım varmış meğerse benim ağrı eşiğim yüksek diye tabi ki hiç hissetmemişim sonra muayene etti 5cm açıklığım olmuş meğerse o geçmeyen kalça ağrısı açıklığımdanmış doktorumu aradılar hemen hazırladılar beni sezeryana aldılar bebişlerim çok şükür sağlıklı bir tanesi şuan yanımda diğeride biraz solunum desteğine ihtiyacı var diye küvöze aldılar ama bir iki gün durur en fazla dedi doktor,inşallah sizinde böyle su gibi akıp giden bebeklerinizin sağlıkla doğduğu bir doğumunuz olur,doğum anında hepiniz için dua ettim ben çok şükür kurtuldum rabbim sağlıkla vaktinde sizlerede nasip etsin

Kızlar tek tek yazamadım hepinize,güzel dilekleriniz dualarınız için çok teşekkür ederim.gece kalçam çok ağrıyor diye eşim acile gidelim serum taksınlar hiç değilse bu gece rahat uyu dedi öylelikle doktora gittik saat gece 4-5 arasıydı.ağrım için parol yaptılar ebe nst ye de bağlayalım bir dedi sancılarım varmış meğerse benim ağrı eşiğim yüksek diye tabi ki hiç hissetmemişim sonra muayene etti 5cm açıklığım olmuş meğerse o geçmeyen kalça ağrısı açıklığımdanmış doktorumu aradılar hemen hazırladılar beni sezeryana aldılar bebişlerim çok şükür sağlıklı bir tanesi şuan yanımda diğeride biraz solunum desteğine ihtiyacı var diye küvöze aldılar ama bir iki gün durur en fazla dedi doktor,inşallah sizinde böyle su gibi akıp giden bebeklerinizin sağlıkla doğduğu bir doğumunuz olur,doğum anında hepiniz için dua ettim ben çok şükür kurtuldum rabbim sağlıkla vaktinde sizlerede nasip etsin

Oyyyy hayirli olsun canimmmm cok sevindimmm..
Gözünüz aydinnnn ... Allah anali babali büyütmeyi nasip etsin canim benim.. kac kilo dogdu minnoslarin? Bahtlari güzel olsun..

Tebrik ederim. Allah analı babalı büyütsün.

Arkadaşlar doktordan geliyorum. Dr dedi ki senin en riskli gebelik . Çünkü tek yumurta ikizi ve tek plesanta dedi . 8+5 im şuan . Birçok problem olabiliyor dedi çok korkuttu beni . Benimle aynı hamileliği yaşayan tek plesanta olan varsa cevap versin lütfen :KK43:(

jeliboni jeliboni bu konu hakkinda sana süper bilgi verip icini rahatlaticaktir :)

Canim saglikla buyut bebislerini inslalah.

Hayallerim_pitircigim Hayallerim_pitircigim canim çok geçmiş olsun. Bir arkadaşım tek gebelikte olmuştu ameliyatı. Rahat ol sağlıkla gelicekler insallh. Bizim sorular arada hep kaynıyor yeni gebe oldugumuzdan. Maşallah sıra sıra doğumlar başladı. Inşallah sağlıkla sıra bizede gelir. Benim kanamamda hala az az devam ediyor hergün iğne vuruluyorum. Hep yat dinlen kımıldama. Ayaklarinin altina yastık koy kesinlikle.:anneadayı::anneadayı::KK200:

melek411 melek411 benim de tek yumurta ikizleri ve tek plasentadan besleniyorlar. Oldukça riskli bi gebelik ama herkeste aynı olmayabiliyor. İlk 3 ay çok anlatırlar şöyle risk var böyle risk var diye, ama gönlünü ferah tut hamileliğin hayırlı uğurlu olsun

Back