2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Ay doğum yapacakları duydukça bana heyecan bastı. Allah hepimizin yardımcısı olsun. İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi:anne:
@jeliboni nasıl Doğum yapacağın hakkında konuştunuz mu canım?

merhaba arkadaslar benim bebek odam kucuk arkadsata bir tane sepetbeşik vercek ben de ek olarak kraft park yatakmı alsam yoksa mobilya besikmi alsam bilemedim.park yatak kullanıslı dedi gecende sormustum burdan yeni olan annemize mobilya besikalan varmı arsnızda ne marka aldınız onerırmisiniz
Ben ikeadan aldım iki tane beşik gayet şık ve kullanışlı. Fiyatıda makuldu açıkçası. Bana kullanan arkadaşlarım tavsiye etti iki yaşa kadar güvenli kullanıma uygunmuş.

Kızlar sezaryen tarihimiz 13 şubat (haftaya bugün geliyor minnaklarım inşallah).

Sağlıkla sıhhatle gelsin minnoşlarım, dualarınıza talibim :)))

eneeeee benden one gectın :KK53: celibom kacıncı haftan oluyor ve bebelerın kıloları ney suan da. benım biri iyide diger 2500lük korkutuyo bıraz inşallah 100-200 gram daha alır

jeliboni jeliboni canim hayirli olsun. Sag saglim al kucagina insallah. Haftaya bayagi dogum var
Ayyy ne heyecanl darisi basimuza :)
Amin canım evet sırayla giriyoruz doğuma teker teker :))

Hadi hayırlısı Allah sağlıklı Doğum nasip etsin, sağlıkla doğup büyüsünler inşallah.
Amin inşallah teşekkürler :)

jeliboni jeliboni canim hayirlisi insallah. Allahim kolayliklar versin. Zaman gelmis artik ne mutlu sana. Saglicakla kucagina almayi nasip etsin Allahim.
Amiinn :) hepimizinkini inşallah
Ay doğum yapacakları duydukça bana heyecan bastı. Allah hepimizin yardımcısı olsun. İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi:anne:
@jeliboni nasıl Doğum yapacağın hakkında konuştunuz mu canım?
Spinalle sezaryen olcak canım. İnşallah dediğin gibi sağlıkla kavuşuruz bebeklerimize.. Tek yumurta ikizi olduğu için riske atmak istemiyor doktorum, iyice yaklaştık artık Allahım sağlık sıhhat versin

Hayırlısıyla gelsinler canım.
Amin canım
eneeeee benden one gectın :KK53: celibom kacıncı haftan oluyor ve bebelerın kıloları ney suan da. benım biri iyide diger 2500lük korkutuyo bıraz inşallah 100-200 gram daha alır
Canım senin haftanın maşallahı var. Benimkilerden sağdaki doğum kanalına yerleşmiş kafası tamamen kanala oturmuş, karnım bi günde aşağı inmişti zaten madem bu yüzdenmiş.. kiloları 2-2,5 arası olcak gibi, inşallah sağlıklı olsunlar da..

Sorma isim bulamıyorum. Kızımın adı eylül yagmur. Onuda ben koymadım zaten. Anlamı güzel olsun diye diye seçemedim. Zümra kumsal nisa ela derin. Eymen yağız doruk cıkamadım işin içinden.

Anladim canim hakkimizda hayirlisi olsun hepimizin.. insaAllah bir an önce sag salim kizina ve ogluna
hepinize hayırlı doğumlar dilerim ,bebeklerinizi sizi Allah korusun kollasın inşallah.ÇOK HEYCANLI Tombuldut Tombuldut @evremania Y yagmurcuk80
hepinize hayırlı doğumlar dilerim ,bebeklerinizi sizi Allah korusun kollasın inşallah.ÇOK HEYCANLI Tombuldut Tombuldut @evremania Y yagmurcuk80 Sagol cnm Güzel dileklerin için amin

Kraft park yatak kızımda aldım çok memnun kaldım hala taş gibi şimdilik pnda yatırıcam Allah izin verirse. Tavsiye ederim.
merhaba arkadaslar benim bebek odam kucuk arkadsata bir tane sepetbeşik vercek ben de ek olarak kraft park yatakmı alsam yoksa mobilya besikmi alsam bilemedim.park yatak kullanıslı dedi gecende sormustum burdan yeni olan annemize mobilya besikalan varmı arsnızda ne marka aldınız onerırmisiniz

Kızlar doğuma alacaklar beni az sonra dua edin lütfen bebeklerimde bende sağsalim atlatalım inşallah
Canım inşallah sende bebeklerde iyisinizdir, sağlıklı bir şekilde almışsındır bebeklerini kucağına.. hayırdır neden erken alındın Doğuma

Back