2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

İyiyim canım Allah a şükür yatmaya devam. Sen nasılsın nasıl geçiyor gunlerin

Bende cok sükür iyim canim.. artik braxton hickslerim yani yalanci sancilarim daha bi cogaldi sanki... hayirlisiyla insaAllah dogruruz..

Kucuk bebegin oldugu taraf sisti. Sertlesti . Korktum bende.Allah büyük diyorum bende . Mucadele ediyor küçük. Ikisi de erkek. Bir oglum daha vardi zaten 5 yasinda. Allah nasip ederse 3 olacak. Annem küçük olana isim dusunmus ömür can diye. Digeri icin ben ali taylan düşündüm.

Allah saglikla kavusmayi nasip etsin canim... onlar senin minik savascilarin... insaAllah saglikla gelsinler...

tabiki katarım Allah hepimizin bebiklerini sağ salim şekilde kucağımiza almayı nasip etsin. Erkek bebik benimkiler isimleri de aras ve tuna olacak hayırlısıyla. Bu arada ben karnımda olmalarına çok alışmıştım doğurma durumuda bir garip gelmiyor değil. Başka benim gibi hisseden var mı acaba?

Evet canim özliceksin canim :) daha baska oluyo ama onlarin kokusuda baaaaambaska... saglikla kavus insaAllah..

Ayyy masallah herkese :) Bende birden ümitleniyorum 35 haftayi gorebilirim belki bebislerle diye. Sonra hevesim kursagimda kaliyor. Hepiniz adina seviniyorum. Zor bir süreçte Allah hepimize yardim etsin.

InsaAllah sende görürsün en az 35. haftayim canim...

jeliboni jeliboni ben zaten panik tipim. Kendi doktorum poliklinik olan bir yerde calistigi icin her cihaz yok. Ultrasondan baska. Burda devlet hastsnesine gitmistim. Curcuna kalabalik. Benim durumda cok riskli oldugundan stres yaptim. Heran ikiside yasiyor mu yasamiyor mu. Bebekler arasinda 6 hafta gibi fark zaten.
Minnaklar aceleci davransa da sen stres yapma bişey olmaz inşallah ilerlersiniz daha sağlıklıca :)
Allaha emanet yavrularımız.. HEpimiz sağlıklıca kavuşalım evlatlarımıza

[QUOTE="tombuldut, post: 54713100,

aaa ne degısıkmıs ben kılolarını gectım cocukların plesentalarına sularının milimine kadar hep soruyorum :oops: aminn canım inşallah hepımız zamanında alırız kucagımıza rabbım senınde yar ve yardımcın olsun
Benimde başlarda sorasım geliyordu ama alıştım artık 8 aydır kötü bir şey görse söyler sonuçta diyip avutuyorum kendimi. Yani tamamen supriz olacak bana. Aminn çok teşekkür ederim. Hepimizin Allah yar ve yardımcısı olsun kolaylıklar versin.

Öğlen kontrole gittim kızlar bebişler 6 cm yaklaşmışlar alttaki elini kolunu oynayo üstteki bacak bacak üstüne atmış keyif yapıyo çok güldük hallerine :KK70:
Oy masaAllah .. ne güzel o kadar belli oluyo demek artik.. büyümüsler desene :) cinsiyet tahmininde bulundumu doktorun canim?

tabiki katarım Allah hepimizin bebiklerini sağ salim şekilde kucağımiza almayı nasip etsin. Erkek bebik benimkiler isimleri de aras ve tuna olacak hayırlısıyla. Bu arada ben karnımda olmalarına çok alışmıştım doğurma durumuda bir garip gelmiyor değil. Başka benim gibi hisseden var mı acaba?
Bende öyle hissediyorum ama sanırım daha önce çocuk sahibi olmadığım için öyle geliyor bana, bizim isimlerde sizinkine çok yakın bizde Arda ve Tuna koymak istiyoruz.

Bende öyle hissediyorum ama sanırım daha önce çocuk sahibi olmadığım için öyle geliyor bana, bizim isimlerde sizinkine çok yakın bizde Arda ve Tuna koymak istiyoruz.
Ya çok yakınmış isimleri ne güzel. Kesinlikle kucağımıza almanın da ayrı bir tadı vardır. Allah yardımcınız olsun sizinde. Sağlıkla kucağınıza alın:)

hepinize hayırlı doğumlar dilerim ,bebeklerinizi sizi Allah korusun kollasın inşallah.ÇOK HEYCANLI Tombuldut Tombuldut E evremania Y yagmurcuk80
Çok teşekkür ederimm. Darısı sizlerin başına:))

Kızlar sezaryen tarihimiz 13 şubat (haftaya bugün geliyor minnaklarım inşallah).

Sağlıkla sıhhatle gelsin minnoşlarım, dualarınıza talibim :)))
Ayy maşallah ne guzel.Sag salim gelirler inşallah,bu saatlerde yani basinda olurlar ve çığlık çığlığa bağırıp varlıklarını hissettirirler:))Ne guzel patir patir doguruyorsunuz yaaa:)

Kızlar sezaryen tarihimiz 13 şubat (haftaya bugün geliyor minnaklarım inşallah).

Ay Harika,sağlıkla sıhhatle gelsinler inşallah.Ne mutlu sana büyük gün gelmiş çatmış doğumunda kolay olsun canım.

Ayy maşallah ne guzel.Sag salim gelirler inşallah,bu saatlerde yani basinda olurlar ve çığlık çığlığa bağırıp varlıklarını hissettirirler:))Ne guzel patir patir doguruyorsunuz yaaa:)
Amin canım inşallah :) umarım küveze girmezler de yanıbaşımda olurlar minnaklarım sağlıklıca :) darısı başınıza..

Ay Harika,sağlıkla sıhhatle gelsinler inşallah.Ne mutlu sana büyük gün gelmiş çatmış doğumunda kolay olsun canım.
Amin inşallah:) heyecan dorukta :)

Hayırlı olsun canım darısı bizlere inşallah
Amin canım darısı sağlıkla sıhhatle sizlere inşallah

Oy masaAllah .. ne güzel o kadar belli oluyo demek artik.. büyümüsler desene :) cinsiyet tahmininde bulundumu doktorun canim?
Evet baya belli oluyorlar burun kemiklerini falan gördük ^^ iç organları iyiymiş ben görmedim onu yada anlamadım :) alttaki erkeğe benziyo dedi ama tam net konuşmadı önümüzdeki aya kaldı cinsiyetleri :)

jeliboni jeliboni canim hayirlisi insallah. Allahim kolayliklar versin. Zaman gelmis artik ne mutlu sana. Saglicakla kucagina almayi nasip etsin Allahim.

merhaba arkadaslar benim bebek odam kucuk arkadsata bir tane sepetbeşik vercek ben de ek olarak kraft park yatakmı alsam yoksa mobilya besikmi alsam bilemedim.park yatak kullanıslı dedi gecende sormustum burdan yeni olan annemize mobilya besikalan varmı arsnızda ne marka aldınız onerırmisiniz

Back