- Konu Sahibi marbling817
-
- #5.261
Ben ikeadan aldım iki tane beşik gayet şık ve kullanışlı. Fiyatıda makuldu açıkçası. Bana kullanan arkadaşlarım tavsiye etti iki yaşa kadar güvenli kullanıma uygunmuş.merhaba arkadaslar benim bebek odam kucuk arkadsata bir tane sepetbeşik vercek ben de ek olarak kraft park yatakmı alsam yoksa mobilya besikmi alsam bilemedim.park yatak kullanıslı dedi gecende sormustum burdan yeni olan annemize mobilya besikalan varmı arsnızda ne marka aldınız onerırmisiniz
Hayırlısıyla gelsinler canım.Kızlar sezaryen tarihimiz 13 şubat (haftaya bugün geliyor minnaklarım inşallah).
Sağlıkla sıhhatle gelsin minnoşlarım, dualarınıza talibim :)))
hepinize hayırlı doğumlar dilerim ,bebeklerinizi sizi Allah korusun kollasın inşallah.ÇOK HEYCANLITombuldut @evremania Y yagmurcuk80
Kızlar sezaryen tarihimiz 13 şubat (haftaya bugün geliyor minnaklarım inşallah).
Amin canım evet sırayla giriyoruz doğuma teker teker :))jeliboni canim hayirli olsun. Sag saglim al kucagina insallah. Haftaya bayagi dogum var
Ayyy ne heyecanl darisi basimuza :)
Amin inşallah teşekkürler :)Hadi hayırlısı Allah sağlıklı Doğum nasip etsin, sağlıkla doğup büyüsünler inşallah.
Amiinn :) hepimizinkini inşallahjeliboni canim hayirlisi insallah. Allahim kolayliklar versin. Zaman gelmis artik ne mutlu sana. Saglicakla kucagina almayi nasip etsin Allahim.
Spinalle sezaryen olcak canım. İnşallah dediğin gibi sağlıkla kavuşuruz bebeklerimize.. Tek yumurta ikizi olduğu için riske atmak istemiyor doktorum, iyice yaklaştık artık Allahım sağlık sıhhat versinAy doğum yapacakları duydukça bana heyecan bastı. Allah hepimizin yardımcısı olsun. İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi
@jeliboni nasıl Doğum yapacağın hakkında konuştunuz mu canım?
Amin canımHayırlısıyla gelsinler canım.
Canım senin haftanın maşallahı var. Benimkilerden sağdaki doğum kanalına yerleşmiş kafası tamamen kanala oturmuş, karnım bi günde aşağı inmişti zaten madem bu yüzdenmiş.. kiloları 2-2,5 arası olcak gibi, inşallah sağlıklı olsunlar da..eneeeee benden one gectıncelibom kacıncı haftan oluyor ve bebelerın kıloları ney suan da. benım biri iyide diger 2500lük korkutuyo bıraz inşallah 100-200 gram daha alır
Cnm Allah kurtarsın seni bebeklerini olmadı ama bak sırayı bozdun. Güzzel haberlerini bekliyoruz rabbim yardımcınız olsun sag saglim işallahKızlar doğuma alacaklar beni az sonra dua edin lütfen bebeklerimde bende sağsalim tlatalım inşallah
Anladim canim hakkimizda hayirlisi olsun hepimizin.. insaAllah bir an önce sag salim kizina ve ogluna
hepinize hayırlı doğumlar dilerim ,bebeklerinizi sizi Allah korusun kollasın inşallah.ÇOK HEYCANLITombuldut @evremania Y yagmurcuk80 hepinize hayırlı doğumlar dilerim ,bebeklerinizi sizi Allah korusun kollasın inşallah.ÇOK HEYCANLITombuldut @evremania Y yagmurcuk80 Sagol cnm Güzel dileklerin için amin
Aynı haftalarda dogacaklar o zmaan benimkilerle. İnsan çok dua duymak almak istiyor diymi. Rabbim hayırlı dagumlar eylesin.Kızlar sezaryen tarihimiz 13 şubat (haftaya bugün geliyor minnaklarım inşallah).
merhaba arkadaslar benim bebek odam kucuk arkadsata bir tane sepetbeşik vercek ben de ek olarak kraft park yatakmı alsam yoksa mobilya besikmi alsam bilemedim.park yatak kullanıslı dedi gecende sormustum burdan yeni olan annemize mobilya besikalan varmı arsnızda ne marka aldınız onerırmisiniz
Kiloları iyi maşallah ya. Benim biri 2150 biri 2400 tabi yanılma payıda vareneeeee benden one gectıncelibom kacıncı haftan oluyor ve bebelerın kıloları ney suan da. benım biri iyide diger 2500lük korkutuyo bıraz inşallah 100-200 gram daha alır
Canım inşallah sende bebeklerde iyisinizdir, sağlıklı bir şekilde almışsındır bebeklerini kucağına.. hayırdır neden erken alındın DoğumaKızlar doğuma alacaklar beni az sonra dua edin lütfen bebeklerimde bende sağsalim atlatalım inşallah
Allah yardimcin olsun.Sag salim kavusmussundur inşallah canim bebislere.Haberdar et bizi.Kızlar doğuma alacaklar beni az sonra dua edin lütfen bebeklerimde bende sağsalim atlatalım inşallah
Kızlar doğuma alacaklar beni az sonra dua edin lütfen bebeklerimde bende sağsalim atlatalım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?