- 12 Aralık 2017
- 143
- 101
- 18
- Konu Sahibi marbling817
-
- #5.241
İyiyim canım Allah a şükür yatmaya devam. Sen nasılsın nasıl geçiyor gunlerin
Kucuk bebegin oldugu taraf sisti. Sertlesti . Korktum bende.Allah büyük diyorum bende . Mucadele ediyor küçük. Ikisi de erkek. Bir oglum daha vardi zaten 5 yasinda. Allah nasip ederse 3 olacak. Annem küçük olana isim dusunmus ömür can diye. Digeri icin ben ali taylan düşündüm.
tabiki katarım Allah hepimizin bebiklerini sağ salim şekilde kucağımiza almayı nasip etsin. Erkek bebik benimkiler isimleri de aras ve tuna olacak hayırlısıyla. Bu arada ben karnımda olmalarına çok alışmıştım doğurma durumuda bir garip gelmiyor değil. Başka benim gibi hisseden var mı acaba?
Ayyy masallah herkese :) Bende birden ümitleniyorum 35 haftayi gorebilirim belki bebislerle diye. Sonra hevesim kursagimda kaliyor. Hepiniz adina seviniyorum. Zor bir süreçte Allah hepimize yardim etsin.
Minnaklar aceleci davransa da sen stres yapma bişey olmaz inşallah ilerlersiniz daha sağlıklıca :)jeliboni ben zaten panik tipim. Kendi doktorum poliklinik olan bir yerde calistigi icin her cihaz yok. Ultrasondan baska. Burda devlet hastsnesine gitmistim. Curcuna kalabalik. Benim durumda cok riskli oldugundan stres yaptim. Heran ikiside yasiyor mu yasamiyor mu. Bebekler arasinda 6 hafta gibi fark zaten.
Oy masaAllah .. ne güzel o kadar belli oluyo demek artik.. büyümüsler desene :) cinsiyet tahmininde bulundumu doktorun canim?Öğlen kontrole gittim kızlar bebişler 6 cm yaklaşmışlar alttaki elini kolunu oynayo üstteki bacak bacak üstüne atmış keyif yapıyo çok güldük hallerine
azcık dinlensen gecicektir ignen ve jellerin varsa korkma arkadasim biseycik olmaz insallah bizim bebeklerimiz cok güclu zaten anneleri gibi doktorun dediyse vardir bir bildigi guzel dusun
Bende öyle hissediyorum ama sanırım daha önce çocuk sahibi olmadığım için öyle geliyor bana, bizim isimlerde sizinkine çok yakın bizde Arda ve Tuna koymak istiyoruz.tabiki katarım Allah hepimizin bebiklerini sağ salim şekilde kucağımiza almayı nasip etsin. Erkek bebik benimkiler isimleri de aras ve tuna olacak hayırlısıyla. Bu arada ben karnımda olmalarına çok alışmıştım doğurma durumuda bir garip gelmiyor değil. Başka benim gibi hisseden var mı acaba?
Ya çok yakınmış isimleri ne güzel. Kesinlikle kucağımıza almanın da ayrı bir tadı vardır. Allah yardımcınız olsun sizinde. Sağlıkla kucağınıza alın:)Bende öyle hissediyorum ama sanırım daha önce çocuk sahibi olmadığım için öyle geliyor bana, bizim isimlerde sizinkine çok yakın bizde Arda ve Tuna koymak istiyoruz.
Çok teşekkür ederimm. Darısı sizlerin başına:))hepinize hayırlı doğumlar dilerim ,bebeklerinizi sizi Allah korusun kollasın inşallah.ÇOK HEYCANLITombuldut E evremania Y yagmurcuk80
Ayy maşallah ne guzel.Sag salim gelirler inşallah,bu saatlerde yani basinda olurlar ve çığlık çığlığa bağırıp varlıklarını hissettirirler:))Ne guzel patir patir doguruyorsunuz yaaa:)Kızlar sezaryen tarihimiz 13 şubat (haftaya bugün geliyor minnaklarım inşallah).
Sağlıkla sıhhatle gelsin minnoşlarım, dualarınıza talibim :)))
Ay Harika,sağlıkla sıhhatle gelsinler inşallah.Ne mutlu sana büyük gün gelmiş çatmış doğumunda kolay olsun canım.Kızlar sezaryen tarihimiz 13 şubat (haftaya bugün geliyor minnaklarım inşallah).
Hayırlı olsun canım darısı bizlere inşallahKızlar sezaryen tarihimiz 13 şubat (haftaya bugün geliyor minnaklarım inşallah).
Amin canım inşallah :) umarım küveze girmezler de yanıbaşımda olurlar minnaklarım sağlıklıca :) darısı başınıza..Ayy maşallah ne guzel.Sag salim gelirler inşallah,bu saatlerde yani basinda olurlar ve çığlık çığlığa bağırıp varlıklarını hissettirirler:))Ne guzel patir patir doguruyorsunuz yaaa:)
Amin inşallah:) heyecan dorukta :)Ay Harika,sağlıkla sıhhatle gelsinler inşallah.Ne mutlu sana büyük gün gelmiş çatmış doğumunda kolay olsun canım.
Amin canım darısı sağlıkla sıhhatle sizlere inşallahHayırlı olsun canım darısı bizlere inşallah
Evet baya belli oluyorlar burun kemiklerini falan gördük ^^ iç organları iyiymiş ben görmedim onu yada anlamadım :) alttaki erkeğe benziyo dedi ama tam net konuşmadı önümüzdeki aya kaldı cinsiyetleri :)Oy masaAllah .. ne güzel o kadar belli oluyo demek artik.. büyümüsler desene :) cinsiyet tahmininde bulundumu doktorun canim?
Hadi hayırlısı Allah sağlıklı Doğum nasip etsin, sağlıkla doğup büyüsünler inşallah.Kızlar sezaryen tarihimiz 13 şubat (haftaya bugün geliyor minnaklarım inşallah).
Kızlar sezaryen tarihimiz 13 şubat (haftaya bugün geliyor minnaklarım inşallah).
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?