2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Tombuldut Tombuldut canım inşallah hayırlı uğurlu atlatırsın doğumunu eşinede bebeklerinede kavuşursun Allah yardımcın olsun ne mutlu ki eşine böle güçlü bi eşi var

Canımm ilk önce inşallah hayırlı doğum yaşarsın doktorum banada 15şubata gün verdi Allah evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin tüm kalbimle dua edeceğim eşin inşallah yanına gelir ve sen bu duygu yoğunluğunu onunla paylaşırsın
O gün kaç haftalık oluyorsunuz canım? Ben 36+3 olmuş oluyorum ve belki 15 şubatta alabiliriz dedi doktorum..
Tombuldut
Mrckrc
Pembehelvam sonra bende mi sira:dua::skandal: ara da olan ve atladigim var mi?
Benim ya 15 şubat ya da 22 şubat ( her şey planlandığı gibi giderse)

Resmen hepimiz patır patır doğurcaz :)))

Tombuldut Tombuldut canım dualarımdasın.. Allah gönlüne göre versin inşallah eşin yanında sımsıkı tutsun elini doğum boyunca :)

Özel tarih de belirlenmiş, hadi hayırlısı şafak sayma operasyonu başlasın :))

Tombuldut Tombuldut canım dualarımdasın.. Allah gönlüne göre versin inşallah eşin yanında sımsıkı tutsun elini doğum boyunca :)

Özel tarih de belirlenmiş, hadi hayırlısı şafak sayma operasyonu başlasın :))

ayyy celıbomm aynen yahu cok heycanlı dusunsene tek kişi gozumu kapatıcam, actıgımda ekstradan ıkı bebe:olamaz:
Allah herkese hayırlısını nasıp etsın cok sagol:))

sellaam teyzelerr :halay: biz dogum tarıhımızı bugun aldık öncelıkle bebişlerime benı sıkıntıya sokmadıkları ıcın kocaman maşallah dıyorum :dua:
Allah nasıp ederse 14 şubatta dogacaklar :anne:

saglıkları ıyı gozukuyor umarım doguncada aynı sekılde olurlar.maşallah kılolarıda 2450+2800.. dogum gunlerıne kadarda kılo alırlar inşallah.

simdi size sunu sorucam genel anestezımı yaptıracaksınız epiduralmı?
benı korkular sardı bıraz ufaktan. bıyandan korkarım komple uyutsunlar istiyorum bir yandanda dogum anlarını ılk ben gormek ıstıyorum ? bılemedım :işsiz:

buarada dogduklarında 37+4 olmus olacaklar
Tombuldut Tombuldut masallah canim cok sevindim. Allah sağlıcakla kucagina almayi nasip etsin

jeliboni jeliboni bende 36+4 oluyorum canım o tarihte
Hadi hayırlısı canım, ben de 36+3 oluyorum.. bakalım nasıl olacak :))

ayyy celıbomm aynen yahu cok heycanlı dusunsene tek kişi gozumu kapatıcam, actıgımda ekstradan ıkı bebe:olamaz:
Allah herkese hayırlısını nasıp etsın cok sagol:))
Aynen öyle canım çok az kaldı, yakında inşallah 4 kişilik olcak ailelerimiz :)

Tombuldut Tombuldut tombisim fetih suresini okudum canim.. Allah kabul buyursun.. dogumda insaALLAH esin elinden sIMMMMMMSIKI tutar....

yaaaa ciddimisinnn:cry: ay cok duygulandım sen benı mutlu ettın Allahta senın kalbıne gore versın inşallah cocuklarını ıstedıgın gbı saglıkla huzurla kucagına alırsın Allah razı olsun canımm benım :KK200: valla cok duygulandım ya:KK36: canımsın:KK19:

yaaaa ciddimisinnn:cry: ay cok duygulandım sen benı mutlu ettın Allahta senın kalbıne gore versın inşallah cocuklarını ıstedıgın gbı saglıkla huzurla kucagına alırsın Allah razı olsun canımm benım :KK200: valla cok duygulandım ya:KK36: canımsın:KK19:

Bu zorlu sürecte kalbe ruhe bedene iyi gelen en güzel sey DUA... insaAllah esin yaninda olabilir canim cani gönülden duam sana canimsin.. :KK200:
benim icin etmis oldugun dualar icinde kocaman bi AMIN :KK200: kat ve kat hepimiz bunlari en saglikli sekilde yasiyalim... canim benim üzülme sen yeterki.. pembisin okur sana dualar:KK200:

Back