- 15 Kasım 2014
- 570
- 358
- 53
- 39
- Konu Sahibi marbling817
- #5.201
![Tombuldut](/data/avatars/s/641/641656.jpg?1660576077)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tombuldut canım inşallah hayırlı uğurlu atlatırsın doğumunu eşinede bebeklerinede kavuşursun Allah yardımcın olsun ne mutlu ki eşine böle güçlü bi eşi var
O gün kaç haftalık oluyorsunuz canım? Ben 36+3 olmuş oluyorum ve belki 15 şubatta alabiliriz dedi doktorum..Canımm ilk önce inşallah hayırlı doğum yaşarsın doktorum banada 15şubata gün verdi Allah evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin tüm kalbimle dua edeceğim eşin inşallah yanına gelir ve sen bu duygu yoğunluğunu onunla paylaşırsın
Benim ya 15 şubat ya da 22 şubat ( her şey planlandığı gibi giderse)Tombuldut
Mrckrc
Pembehelvam sonra bende mi siraara da olan ve atladigim var mi?
Ay Allah razı olsun...bende suya yüklendim bakalım çok çok sağolcanm ayni haftalarda bende de olmustu bol su icersen geciyor annem tansiyon hastasi tansiyonumz kucuk kucuk oynuyo ani hareketlerde bol su ictim gecti 3 gun surmustu benimde
Evet canım çift yumurta ikiziMerhaba masaallah size bebisleriniz cift yumurta ikizi mi?
36+4 oluyorum canımCanim insaAllah sende hayirlisiyla saglikla kavus.. o tarihte tam kac haftalik oluyosun?
Tombuldut canım dualarımdasın.. Allah gönlüne göre versin inşallah eşin yanında sımsıkı tutsun elini doğum boyunca :)
Özel tarih de belirlenmiş, hadi hayırlısı şafak sayma operasyonu başlasın :))
sellaam teyzelerrbiz dogum tarıhımızı bugun aldık öncelıkle bebişlerime benı sıkıntıya sokmadıkları ıcın kocaman maşallah dıyorum
Allah nasıp ederse 14 şubatta dogacaklar
saglıkları ıyı gozukuyor umarım doguncada aynı sekılde olurlar.maşallah kılolarıda 2450+2800.. dogum gunlerıne kadarda kılo alırlar inşallah.
simdi size sunu sorucam genel anestezımı yaptıracaksınız epiduralmı?
benı korkular sardı bıraz ufaktan. bıyandan korkarım komple uyutsunlar istiyorum bir yandanda dogum anlarını ılk ben gormek ıstıyorum ? bılemedım
buarada dogduklarında 37+4 olmus olacaklar
sanırım sıraya koyarsak
bu persembe Y yagmurcuk80
14 subat ben :))
15 subat M mrckrc
15 subat yada 22 subatjeliboni
arkadanPembeHelvam @erva_erva
Hadi hayırlısı canım, ben de 36+3 oluyorum.. bakalım nasıl olacak :))jeliboni bende 36+4 oluyorum canım o tarihte
Aynen öyle canım çok az kaldı, yakında inşallah 4 kişilik olcak ailelerimiz :)ayyy celıbomm aynen yahu cok heycanlı dusunsene tek kişi gozumu kapatıcam, actıgımda ekstradan ıkı bebe
Allah herkese hayırlısını nasıp etsın cok sagol:))
Tombuldut tombisim fetih suresini okudum canim.. Allah kabul buyursun.. dogumda insaALLAH esin elinden sIMMMMMMSIKI tutar....
yaaaa ciddimisinnnay cok duygulandım sen benı mutlu ettın Allahta senın kalbıne gore versın inşallah cocuklarını ıstedıgın gbı saglıkla huzurla kucagına alırsın Allah razı olsun canımm benım
valla cok duygulandım ya
canımsın
![]()
Ay maşallah maşallahsanırım sıraya koyarsak
bu persembe Y yagmurcuk80
14 subat ben :))
15 subat M mrckrc
15 subat yada 22 subatjeliboni
arkadanPembeHelvam @erva_erva