2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

jeliboni jeliboni

Canım izinden gidiyorum. Prego ibiza 2072 aldık. Pusetleriyle beraber 2750 odedik. Odasini da seninkinden alacağım. 160 lik boyu olan beşik çilekten başka bir yerde yok. Sen yataklarını da mi cilek ten aldin
Hayırlı uğurlu olsun canım güle güle kullanın inşallah:)

Ben çilekten 80*180 olanını almıştım, yatakları uyku setleriyle beraber almıştım her şeyi takım halinde..

Hayırlı uğurlu olsun canım güle güle kullanın inşallah:)

Ben çilekten 80*180 olanını almıştım, yatakları uyku setleriyle beraber almıştım her şeyi takım halinde..

Teşekkür ederim canım benim. Sen bebislerde kullan da bana deneyimlerini aktarırsın.
Yatak uyku setini vs bende öyle yapayım.

Merhaba arkadaşlar bi şey soracaktım.bizim bebek odamiz küçük malum ikizler gelcek nasipse 1 kız 1 erkek olcak .arkadasim sepet beşik üstü cibinlikli olan dan verçek o hiç kullanmadı sen de kullanınca geri verirsin dedi. bizim odaya bebek odası takımı anca sigar gardrop ve açılan yatak olan beşiklerden bi tane sığar. acaba açılan karyolali takım mi alıyim. yoksa kraftin park yatak olan bwsigindenmi alıyım ebebek te indirim e düşçek 11 inde.bilemedim bi tane 4 lu gardrop Mu alırım yanlarına bilemedim. Ayy çok karışık yazmadım dimi.
suan Kraft ın park yatağında yatiriyorum kızlarımi canım tavsiye ederim oğluma büyüyen beşik almıştım bide bu Kraft in park yatağıni büyüyen beşiği hiç kullanmadım

Valla günler geçsin diye beklemedeyiz hem onlara kavuşmak için ip çekiyorum hemde gününde doğsunlar yeterki diye bi yandan dua ediyorum karmakarışık duygular

kızlar ikiz bebek arabası sizce arkalı önlümü almalıyız yoksa yanyana olanlardanmı ? bırde hangı marka acaba daha kibar asansore magaza kapılarına bagaja sıgan model ?

kızlar ikiz bebek arabası sizce arkalı önlümü almalıyız yoksa yanyana olanlardanmı ? bırde hangı marka acaba daha kibar asansore magaza kapılarına bagaja sıgan model ?
Ben arkali onlu olanlardan alacağım.Diger turlu kapilardan gecis sorun oluyormus,sigamiyormussun dogru duzgun bir yere.Yazin memlekete gidince avm lerden bakacagim internetten almak istemiyorum cunku normal standartlarda bisey almayacagiz o yuzden marka konusunda yorum yapamayacağım canim.

Canım yanyana olanlar marketlere biraz zor sığar. Baston tarzı hariç. Prego 2072 en uygunu gibime geldi. Her ikisi sana bakabiliyor.birbirlerine bakabiliyorlar.sadece alt demiri kalıyor.videolarını izleyebilirsin canım. Henüz kullanmadım ama en çok satanlardanmış.biraz pahalı ama ben tek başımayım.rahat edebilecegim sağlam bi model

Canım yanyana olanlar marketlere biraz zor sığar. Baston tarzı hariç. Prego 2072 en uygunu gibime geldi. Her ikisi sana bakabiliyor.birbirlerine bakabiliyorlar.sadece alt demiri kalıyor.videolarını izleyebilirsin canım. Henüz kullanmadım ama en çok satanlardanmış.biraz pahalı ama ben tek başımayım.rahat edebilecegim sağlam bi model

B078BEC2-D035-474F-9606-2154B33AC3F6.jpeg canım pregonun monart 2074 arabası da boyle acaba bu nasıldır bende cok pahalı bır sey almak ıstemıyorum ama genede karar veremedım ya. 2072 mi alsam dıyorum gercı ben heryere esımle gıdıyorum.

Ben arkali onlu olanlardan alacağım.Diger turlu kapilardan gecis sorun oluyormus,sigamiyormussun dogru duzgun bir yere.Yazin memlekete gidince avm lerden bakacagim internetten almak istemiyorum cunku normal standartlarda bisey almayacagiz o yuzden marka konusunda yorum yapamayacağım canim.

ben yaz gırmeden almak ıstıyorum oyuzden ınternetten bakacagım ysadıgım sehırde asla ıkız bebege daır bırsey yok. bende ılkten arkalı onlu ıstıyordum ama ondada cok kavga oluomus cocuklar buyudukce ve ondekı araba tam yatmıyormus dıye yanyana almaya karar verdım :/

kizlar 26.hafta bebislerin kilolari nasil olmali carsamba kontrolum var

benım 26+1 ken 900-950 cıvarıydı

Tombuldut Tombuldut tesk eddrim canm masallah guzelmis demi ins. carsamba ogreneyim bende yazayim kilo alsinlar diye cok ugrasiyorum kuvezde kalmamalari icin kilolari onemli diye dusunuyorum.Diz 36 lara gelmisdiniz varmi bana tavsiyeniz hala calisiyorim kendi isim benim nelere dikkat ettiniz

Kızlar bişey sormak istiyorum sol kasikta baya agri ve segirme var salı günü de kanamam vardı acildeydim acaba doktora gitmeli miyim yoksa normal mi bu agri ve seyirme 10 haftalık hamileyim

Tombuldut Tombuldut tesk eddrim canm masallah guzelmis demi ins. carsamba ogreneyim bende yazayim kilo alsinlar diye cok ugrasiyorum kuvezde kalmamalari icin kilolari onemli diye dusunuyorum.Diz 36 lara gelmisdiniz varmi bana tavsiyeniz hala calisiyorim kendi isim benim nelere dikkat ettiniz

valla ben calısmıyorum ama ınan okadar gezdım ki evde durmadım tatıle gıttım yurudum magza magza gezdım uzak yakın sehır dısına gittiğim mesefaler oldu denıze gırdım vs vs.... ama cok sukur bır sıkıntım yoktuda rahattım... ıkız annelerıne hareket pek tavsıye edılmıyo evde bol bol dinlen beslenmene dıkkat et.. bıde en onemlısı kafan rahat olsun. ben en basından berı sıkıntım olmayacak erken dogum yapmıcam dıye kendımı adapte ettım hep pozıtıf dusunmeye calıstım... hastanelık bı durumum bıle olmadı cok sukur. darısı basına:)))

Tombuldut Tombuldut ins canm bende hareketliyim.ama sanki biraz kilo aliyorum engel olamiyorum kendime cok acikiyorum simdiye kadar bi skntim olmadi cok kilo alrsam diye korkum erken dogumu tetiklerse diye

Tombuldut Tombuldut ins canm bende hareketliyim.ama sanki biraz kilo aliyorum engel olamiyorum kendime cok acikiyorum simdiye kadar bi skntim olmadi cok kilo alrsam diye korkum erken dogumu tetiklerse diye

su son ıkı haftadır geceleri uyanıp yiyorum. normalde duzenlı gayet normal yerdım. ama suan ıcımı kemırıyolar sankı merak etme sıkıntı olmaz ınsallah. dedıgım gıbı erken dogum durumlarını kafana yerlestırme bol bol dua et

Back