2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Valiz hazırlayacagım ve valize eşya koyduktan sonra valizde bekletmek rahatsız ediyor kokusu siniyor gibime geliyor.poşete falan koysam kokarmı yine.yada bunun hakkında fikir verebilirmisiniz
Nasil aldin canim terligi.Benim ayaklarım çok usur acaba diyorum bildigin su yunlu terliklerden mi alsam?
Hastane terliği gibi beyaz aldım. süslü birşey almadım. Üşürüm diyorsan yünlü al canım ben pek ayaktan üşümem onun için düz aldım

Valiz hazırlayacagım ve valize eşya koyduktan sonra valizde bekletmek rahatsız ediyor kokusu siniyor gibime geliyor.poşete falan koysam kokarmı yine.yada bunun hakkında fikir verebilirmisiniz

Hastane terliği gibi beyaz aldım. süslü birşey almadım. Üşürüm diyorsan yünlü al canım ben pek ayaktan üşümem onun için düz aldım
Ben ilk doğumda minik hurçlar yapmıştım oğluma ayrı kendime ayrı içime de lavanta kesesi koymuştum mis gibi:)

Öncelikle hayirli olsuncanim.. sag salim kucagina al ikisinide insaAllah..
Bulanti icin.. leblebi, cubuk kreker, salatalik (mevsimi deil maalesef ama bastirio tuzla iyi)
Ekmek kabugu, limonu kesip koklamak.. temiz havasda kücük porsiyonlari sIkca yemek..bunlar iyi geliyo canim.. deneyebilirsin..
Cok tesekkte ederim cevabın için . Bunları yapmaya çalışıyorum az çok . Kaçıncı haftada azalır dersiniz bulantilar ?

Tabi sorabilirsin canim benim... doktorun en güzel yönlendirir seni.. hem esinde ona göre islerini ayarlar ve gelir yanina insaallah..
bana 38+0 a görürsek bi bakariz demisti..tabi o zamana kadar dayanamzsan önce aliriz dedi.. her hafta zaten gidiyorum.. en hayirli dogumlar nasip olsun hepimize...

banada 37+0 ikinci ve son hedef demıstı... ay sımdı cok merak ettım 38 bekle dermi o_O
sımdılık bı sıkıntımda yok guzel gıdıyoruz... ama dogum uzadıkca bende bı stres olusmaya basladı. sabırsızlanıyorum sanırım. bakalım pzartesı ogrenırım ozaman. hakkımızda hayırlısı olsun

Ben varya hiperaktif oturduğum yerde oturamyrm:)nasıl olacak bakalım sıkıysa oturma:)valla ilk gebeliğimde Ceylan gibi sekiyordum:)ay allahım yaa:))

valla bende full hareketlıydım dıyorum ya 36. haftamdayım dun gezmedıgım sokak kalmadı maşallah kendıme:))) ama ertesi günü elektrık carpmıs gıbı yürüdüm catı agrım yuzunden:KK53: oyuzden son haftalarda hareketı asla tavsıye etmem:)

Canım maşallah sana en son iksininde ağırlıkları neydi bebişlerin

34+4 gitmiştim 2400 cıvarıydı sanırım ıkısıde senın kacıncı haftanda kac kılodalar canım

Kızlar birşey soracagım? Eskiden hangisi hangisi olduğunu anlıyordum şimdi pek anlayamıyorum.ultrasonda biri aşağıda onu hissetmiyorum. Kız üst tarafta tam gögsümün altında sert darbeler hissediyorum ama belki ikiside ordadır anlamıyorum sizde hareketler nasıl.elimde olsa ultrason makinası alacagım.

banada bı donem oyle oluyordu. ama suan usttekı bebek cok net vuruyor uzaktan bıle gozukuyor hatta vıdeoya cekıyorum. alttakı elle zor hıssedılıyor ama ıcerden onuda hıssedıyorum. kıyaslarsak usttekı daha net

ay ben bu mesajını sımdı farkettım ya kusura bakma.... dualarım senınle olacak inşallah hayırlısıyla atlatıcaksın doktorunda zaten soylemıs ben ugrasıcam dıye... yalnız anlamadıgım 6. amelıyat nasıl oluyor ? ayrıca bu pazartesı bende kontrole gıdecegım acaba banadamı bu hafta gün verir
Büyük ihtimal verir. Tabi ilk ameliyatsa ver
Canim cok.gecmis olsu. Bunu da kolaylila atlatacaksın haftan cok iyi. Sense iyi olacaksin insalah. Boyle ileri haftlari gordukce mutlu oluyorum.
Çok saol işallah. Darısı size 36 lara. Ama doktorum küveze kesin girecekler dedi. Neye istinaden böyle emin konuştu anlayamadım..

Ayyyy sizlere o kadar çok soru sormak istiyorum ki . Benim bebeklerim tek kesede . Dr bakalım akıbetleri ne olacak dedi . Çok telaşlı bir durum yha . Birde bulantim çok fazla birşey yiyemiyorum . Bulantilariniza neler yaptınız arkadaşlar yardımcı olana binlerce teşekkür...
Tuzlu ye cnm kraker falan. Ben yedim isyifra ettim hep ama yine yedim yemeklerimi. Baş ucunda tuzlu kraker bulundur.

Bİri 2150 diyeri 2250 küveze girecekler dedi. Neden böyle söyledi bende anlamadım.

Allah Allah niye öyle dediki aceba.. sorsaydin canim.. bana doktorum 35. hafta bitince endiselenme dedi.. 35. haftanin bitiminde tüm organlar gelismis oluyo dedi.. ki senin dogum nasipse 37./38. haftada olucak.. neye göre böyle bisey demis olabilirki doktorun.. suana kadar cocuklarda bi skntin olmadi dimi bildigim kadariyla..

Tombuldut Tombuldut canım maşallah bebişlerebende tam bir hafta önce gittiğimde biri 1100 diğeri 1200 civarıydı bakalım bu hafta kaç çıkacaklar inşalllah güzel büyürler sizinkiler gibi gününü beklerler

Ben idrar yolu enfeksiyonu geçiriyorum canım ve şuan B grubu Suprax 400mg antibiyotik kullanıyorum. Ağır bi antibiyotik olduğunu söylediler ama kandaki crp değerim yükseldiği için kullanmaktan başka çarem kalmadı. Hastanede serumla da antibiyotik verdiler, taburcu oldum şimdi evde hap olarak içiyorum.
Sana da acil şifalar dilerim, doktorlar yarar-zarar parametresine göre veriyorlar ilacı. Eğer senin ve bebeklerin için gerekliyse mutlaka kullan.
Eğer kullanmazsam ve enfeksiyonum geçmezse, su kesem açılıp suyum geldiğinde enfeksiyonun bebeklere geçme durumu olduğunu söyledi doktorum. Bu antibiyotik kullanmaktan çok daha riskli bi durum oluşturur. O yüzden kullanıyorum antibiyotiği mecburen..
hakısın mecburen içiyorum bende,napalım b grubunu güvenle kullanabilirsin dediler 3 Prof a sorduk sende rahat ol ,çok çok geçmiş olsun sana da son sıkıntımız olsun inşallah

Tombuldut Tombuldut canım maşallah bebişlerebende tam bir hafta önce gittiğimde biri 1100 diğeri 1200 civarıydı bakalım bu hafta kaç çıkacaklar inşalllah güzel büyürler sizinkiler gibi gününü beklerler

haftalarına gore guzel kıloları maşallah... ya zaten bu kuvoz olayıda kıloyla cok baglantılı degılmıs 3 kıloda olsa kuvoze gırecegu varsa gırıyor bebeler... umarım sende guzel haftalarını görürsün

Back