- 5 Mayıs 2016
- 531
- 417
- 33
- 38
- Konu Sahibi marbling817
- #5.121
![Tombuldut](/data/avatars/s/641/641656.jpg?1660576077)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben belimin ve bacağımın ağrısından artık gece hiç uyuyamıyorum bütün gece geziniyorum evin içinde6 da uyandım ya uykusuzluk provası mı yapıyorum ne![]()
Benim belden ziyade iç bacak kısmı fena.. hem 36 hafta dursunlar istiyorum hemde şimdiden böyleyim nasıl çıkarım o günlere diye düşünüyorumBen belimin ve bacağımın ağrısından artık gece hiç uyuyamıyorum bütün gece geziniyorum evin içinde
Canım uyuyabildigin kadar uyu zaten uyumayacaksın bi dönem6 da uyandım ya uykusuzluk provası mı yapıyorum ne![]()
Teşekkürler güzel anne mobilyalar şık duruyo ama park kullanışlı sanırım çok sağol inşallah iyidir prenseslersuan Kraft ın park yatağında yatiriyorum kızlarımi canım tavsiye ederim oğluma büyüyen beşik almıştım bide bu Kraft in park yatağıni büyüyen beşiği hiç kullanmadım
sagol pembişimmmmTombuldut bugün kontrolün var dimi.. hayirli haberlerle gel tombisimmmmmmm..
Canim doktorunu mu arasan?Dogum belirtisi olabilir mi bu?benımde adet sancısı gıbı sancım var bıde sol bacagıma belden kramp grıyor sankı.... sanırım pilim bitiyor
Aaa mesaji simdi gordum zaten kontrolun varmis,hayırlı haberlerle gel inşallah..sagol pembişimmmmdayanacak gücüm kalmadı arttık hakkımızda hayırlısı olsun birazdan hastanede olucam cıkısta haber veririm sizede
![]()
Güzel haberlerle gelin inşallah hersey yolunda gider sağlıkla gelir inşallahsagol pembişimmmmdayanacak gücüm kalmadı arttık hakkımızda hayırlısı olsun birazdan hastanede olucam cıkısta haber veririm sizede
![]()
Hayallerim_pitircigim canm kanama olasi bir durum degil ben 4 haftadan bu bugune haftada 1 proluton depot igne kullandim dusuk riskine karsi cevremdeki bi cok iiz gebe gibi crinone jel yine 12.haftaya kadar bi cok dusuk onleyici tedbir alindi clexene ignem var yine gjnluk acaba sende yokmu herhangi bir onlem cunku riskli bizim gebeligimiz doktora evet perinatoga gitmen gerek diye biligorim guzelce dinlen rahatla biraz dma ihmal etme ne guzel 10.haftalara gelmisdin
Baska bir doktora gitsen,28 subata daha cok var ama..canım cevabın için çok teşekkür ederim. bende crinone jel kullanıyorum(1 ay kullanmam lazımmış sabah akşam). birde proluton depot iğne vuruldum. doktorum zaten perinatoloji uzmanı ama randevum 28 şubat söyledim şikayetlerimi randevu gününden önce gelme dedi zaten kanama oldugunda aradım acile gitmemi söyledi gittim bakıldı bebeklerin kalp atışları var dediler acilde doktorum bunu üzerine crinone jel kullanmamı (1 ay kullanmam lazımmış sabah akşam). birde proluton depot iğne vurulmamı söyledi geleyim dedim hiç gerek yok zaman ve para kaybı sen randevu gününde gel dedi o zamana kadar dinlen dedi.yapılacak bişey yok ikiz gebelikler için normal durum dedi. ama içim içimi yiyor ve baya ağrım var kasıklarımda nasıl geçecek randevu günüm bilmiyorum
3 gün dinlendim bugün tekrar iş başındayım
![]()