2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Hayallerim_pitircigim Hayallerim_pitircigim canm kanama olasi bir durum degil ben 4 haftadan bu bugune haftada 1 proluton depot igne kullandim dusuk riskine karsi cevremdeki bi cok iiz gebe gibi crinone jel yine 12.haftaya kadar bi cok dusuk onleyici tedbir alindi clexene ignem var yine gjnluk acaba sende yokmu herhangi bir onlem cunku riskli bizim gebeligimiz doktora evet perinatoga gitmen gerek diye biligorim guzelce dinlen rahatla biraz dma ihmal etme ne guzel 10.haftalara gelmisdin

S sedoshhh123 canım kendini hiç sıkma nasıl düşünürsen öyle olur ben çok şükür 36.haftama girdim sürekli gezdim yürüdüm ki evim üst kat ve asansör yok evimin birçok işini yavaş yavaş kendim yaptım ama hiç ya erken doğurursam demedim 3hafta önce sancılarla hastaneye gittim doktor doğum olabilir çok fazla sancılar dedi ama doğurmayacağıma çok emindim oğluşlarımla anlaşma yaptık uslu duracaklar diye:) sende kendini mutlu hissedip motive olacağın şeylerle ilgilen stresli olumsuz şeylerden kaçır kendini:)

Ben belimin ve bacağımın ağrısından artık gece hiç uyuyamıyorum bütün gece geziniyorum evin içinde
Benim belden ziyade iç bacak kısmı fena.. hem 36 hafta dursunlar istiyorum hemde şimdiden böyleyim nasıl çıkarım o günlere diye düşünüyorum :skandal:
Gece gündüz sağlıkla doğsunlar diye dua ediyorum ikiz gebelik çok endişeli geçiyormuş

benımde adet sancısı gıbı sancım var bıde sol bacagıma belden kramp grıyor sankı.... sanırım pilim bitiyor

Gunaydin dünyanın en guzel ikiz anneleri. Onceki gece bende hic uyuyamadim
Dun gece sizmisim resmen. Benimde kamplarım cok azdi. Bazen yururken bule zorluk çekiyorum.
Son bi aya girdik şükür. Bence simdiden uykusuzluga alismak cok guzel. :)

Günaydın kızlar...tansiyonum normal olduğu halde iki gündür baş dönmesi yaşıyorum..özellikle gece yatarken soldan sağa dönerken vs gün içinde de böyle bir sersem gibiyim bir fikri olan var mı?

suan Kraft ın park yatağında yatiriyorum kızlarımi canım tavsiye ederim oğluma büyüyen beşik almıştım bide bu Kraft in park yatağıni büyüyen beşiği hiç kullanmadım
Teşekkürler güzel anne mobilyalar şık duruyo ama park kullanışlı sanırım çok sağol inşallah iyidir prensesler

Hayallerim_pitircigim Hayallerim_pitircigim canm kanama olasi bir durum degil ben 4 haftadan bu bugune haftada 1 proluton depot igne kullandim dusuk riskine karsi cevremdeki bi cok iiz gebe gibi crinone jel yine 12.haftaya kadar bi cok dusuk onleyici tedbir alindi clexene ignem var yine gjnluk acaba sende yokmu herhangi bir onlem cunku riskli bizim gebeligimiz doktora evet perinatoga gitmen gerek diye biligorim guzelce dinlen rahatla biraz dma ihmal etme ne guzel 10.haftalara gelmisdin

canım cevabın için çok teşekkür ederim. bende crinone jel kullanıyorum(1 ay kullanmam lazımmış sabah akşam). birde proluton depot iğne vuruldum. doktorum zaten perinatoloji uzmanı ama randevum 28 şubat söyledim şikayetlerimi randevu gününden önce gelme dedi zaten kanama oldugunda aradım acile gitmemi söyledi gittim bakıldı bebeklerin kalp atışları var dediler acilde doktorum bunu üzerine crinone jel kullanmamı (1 ay kullanmam lazımmış sabah akşam). birde proluton depot iğne vurulmamı söyledi geleyim dedim hiç gerek yok zaman ve para kaybı sen randevu gününde gel dedi o zamana kadar dinlen dedi. :(yapılacak bişey yok ikiz gebelikler için normal durum dedi. ama içim içimi yiyor ve baya ağrım var kasıklarımda nasıl geçecek randevu günüm bilmiyorum :( 3 gün dinlendim bugün tekrar iş başındayım :(

canım cevabın için çok teşekkür ederim. bende crinone jel kullanıyorum(1 ay kullanmam lazımmış sabah akşam). birde proluton depot iğne vuruldum. doktorum zaten perinatoloji uzmanı ama randevum 28 şubat söyledim şikayetlerimi randevu gününden önce gelme dedi zaten kanama oldugunda aradım acile gitmemi söyledi gittim bakıldı bebeklerin kalp atışları var dediler acilde doktorum bunu üzerine crinone jel kullanmamı (1 ay kullanmam lazımmış sabah akşam). birde proluton depot iğne vurulmamı söyledi geleyim dedim hiç gerek yok zaman ve para kaybı sen randevu gününde gel dedi o zamana kadar dinlen dedi. :KK43:yapılacak bişey yok ikiz gebelikler için normal durum dedi. ama içim içimi yiyor ve baya ağrım var kasıklarımda nasıl geçecek randevu günüm bilmiyorum :KK43: 3 gün dinlendim bugün tekrar iş başındayım :KK43:
Baska bir doktora gitsen,28 subata daha cok var ama..

Back