2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

ben fenalardayım :işsiz: bıdaha tovbe yurumem :KK53:
sen nasılsın senınde catı agrın varmıs bendede cok oluyo hatta cok sukur hıc bır sıkıntım yok sadece catı agrısı oluyo. bıde pembişim doktorun gun verdımı ? bu pazartesı ben 36+1 oluyorum kontrolumde ogun soramalımıyım artık ?

İyi günler, benim çatı ağrım 17. Haftadan itibaren çok yoğun oluyor. Doktorum uzan ayakta durma dedi ama risk unsurundan bahsetmedi. Erken değil mi sizce? Sizin ne zaman başladı çatı agrilariniz? Hep bir korku var içimde daha erken değil mi diye.

niles-selin27 niles-selin27

benım o haftalarda olmuyordu 30. haftadan sonra basladı suan daha fazla var. doktoruma sordum agırlıktan dolayı normal oldugunu soyledı sonucta yukumuz agır. hareket edınce yuruyunce yorulunca cok daha fena yogunlasıyor. korkulacak bır sey olsa doktor zaten soylerdı

Arkadaşlar bebeği tek kesede olan var mı aranızda . Tek kesedeler ama Dr tek mı çift mı ilerleyen haftada anlayacagiz diyor . Böyle bir durumla karşılaşan var mı

O
Allah Allah niye öyle dediki aceba.. sorsaydin canim.. bana doktorum 35. hafta bitince endiselenme dedi.. 35. haftanin bitiminde tüm organlar gelismis oluyo dedi.. ki senin dogum nasipse 37./38. haftada olucak.. neye göre böyle bisey demis olabilirki doktorun.. suana kadar cocuklarda bi skntin olmadi dimi bildigim kadariyla..
Olmadı sorun şükür. Yok dogum 36 Haftalık oluyor. Bana göre 36+3 tüp bebek tranafer tarihine göre böyle olması gerek doktor daha az hesaplıyor.aklıma devletten küvez parası almaları dışında birşey gelmiyor.

Kızlar benim son bir haftadır bel agrılarım var 2 gündurde dayanılmaz oldu cok agrıyo ozellikle ayakta durunca ve gece yatarken agrıdan uyanıyorum bel agrısı olması için çok erken degilmi son aylarda olur die biliyodum benim gibi bu aylarda bel agrısı ceken bi yavsiyesi olan varmı

Kızlar benim son bir haftadır bel agrılarım var 2 gündurde dayanılmaz oldu cok agrıyo ozellikle ayakta durunca ve gece yatarken agrıdan uyanıyorum bel agrısı olması için çok erken degilmi son aylarda olur die biliyodum benim gibi bu aylarda bel agrısı ceken bi yavsiyesi olan varmı
Benim ilk haftadan başladı bel agrısı. 4. 5. Aya kadar sürdü. Tatış pozisyonun ne bilmiyorum ama ben yüzüstü yattım karnım cıkana kadar belime yastık koymadan oturamıyordum.

Benim ilk haftadan başladı bel agrısı. 4. 5. Aya kadar sürdü. Tatış pozisyonun ne bilmiyorum ama ben yüzüstü yattım karnım cıkana kadar belime yastık koymadan oturamıyordum.
Cevapladığın için teşekkür ederim canım sol yanima yatmaya calisiyorum genelde ama yastik koymayı deniym bakalım

Arkadaşlar bebeği tek kesede olan var mı aranızda . Tek kesedeler ama Dr tek mı çift mı ilerleyen haftada anlayacagiz diyor . Böyle bir durumla karşılaşan var mı
Tek kese icindelerse tek yumurtadir bence ayrı kesede olup tek olma ihtimali olabilir biliyorum da hiç duymadım tek kesede çift yumurta ikizi. Benimkiler de çift kese çift plesanta var bana anca dogunca anlarız dedi doktorlar

O

Olmadı sorun şükür. Yok dogum 36 Haftalık oluyor. Bana göre 36+3 tüp bebek tranafer tarihine göre böyle olması gerek doktor daha az hesaplıyor.aklıma devletten küvez parası almaları dışında birşey gelmiyor.

Yani para icinde yapilmaz ki...
hayirlisi olsun canim.. sag salim gelsinler insaAllah kucagina..

hakısın mecburen içiyorum bende,napalım b grubunu güvenle kullanabilirsin dediler 3 Prof a sorduk sende rahat ol ,çok çok geçmiş olsun sana da son sıkıntımız olsun inşallah
Enfeksiyonum düşmeye başlamış antibiyotik işe yaradı çok şükür. Bugün bitti zaten 5 taneydi sonuncusunu içtim. Senin ne kadar kaldı antibiyotik?

Merhaba kızlar ben çoğul gebelikten şüpheleniyorum ama ultrasona daha 1 hafta var. Ben ocak 24de hamile olduğumu öğrendim ve degerim 300 cıktı, 26da 882 çıkmıştı. Bir hafta sonra şubat 1de 12000 üzeri çıktı. 5 haftalık olması gerekiyor hesabıma gore. Çoğul gebelik olma ihtimali varmı acaba? Sizin değerleriniz nasıl çıkmıştı 5 haftalıkken hatırlayaniniz varmidir aranizda?

Merhaba arkadaşlar bi şey soracaktım.bizim bebek odamiz küçük malum ikizler gelcek nasipse 1 kız 1 erkek olcak .arkadasim sepet beşik üstü cibinlikli olan dan verçek o hiç kullanmadı sen de kullanınca geri verirsin dedi. bizim odaya bebek odası takımı anca sigar gardrop ve açılan yatak olan beşiklerden bi tane sığar. acaba açılan karyolali takım mi alıyim. yoksa kraftin park yatak olan bwsigindenmi alıyım ebebek te indirim e düşçek 11 inde.bilemedim bi tane 4 lu gardrop Mu alırım yanlarına bilemedim. Ayy çok karışık yazmadım dimi.

Merhaba kızlar ben çoğul gebelikten şüpheleniyorum ama ultrasona daha 1 hafta var. Ben ocak 24de hamile olduğumu öğrendim ve degerim 300 cıktı, 26da 882 çıkmıştı. Bir hafta sonra şubat 1de 12000 üzeri çıktı. 5 haftalık olması gerekiyor hesabıma gore. Çoğul gebelik olma ihtimali varmı acaba? Sizin değerleriniz nasıl çıkmıştı 5 haftalıkken hatırlayaniniz varmidir aranizda?
Merhaba . Benim 4 5 haftalıkken 5127 çıkmıştı. Ama değerlerin pek de önemi olmuyo çoğul ya da tek olmasında. Ultrason da görmek en garantisi

Back