2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Birde bebeklerine süt sağan anneler :)

ayyy yesınlerrrrr senın süt sagmanı ya :KK53:

Sessiz rüptürü olur diye alcaklar artık Rahmin taşıma kapasitesi var. 1 kist 2 dış gebelik 1 tüp ameliyatı birde sezeryanım var. Ondan 6 dedim. E haliyle yapışıklıklar mevcut. Keseye ulaşmak sıkıntılı. Doktor iyi dayandın dedi. Sırt üstü yaymak bu arada cok tehlikeliymiiş kızlar. Rahim baskı görüyor. Zaten hiç yatmadım ben sırt üstü. Dua etmekten başka ne gelir elden.

sımdı anladım... cok gecmıs olsun umarım dogumdada sıkıntı olmaz sen gergın olmamaya calıs elınden gelırse... ya sırt ustu yatmanın tehlıkelı oldugunu bılıyorum ama ınanırmısın ben saga veya sola yatınca karnım kasılıyor taş kesılıyor ama az sortıma yastıkları koyup sırt ustu yatayım karnım yumusacık oluyor bebeler haraketlenıyor o_O bilemedım sımdı

Sessiz rüptürü olur diye alcaklar artık Rahmin taşıma kapasitesi var. 1 kist 2 dış gebelik 1 tüp ameliyatı birde sezeryanım var. Ondan 6 dedim. E haliyle yapışıklıklar mevcut. Keseye ulaşmak sıkıntılı. Doktor iyi dayandın dedi. Sırt üstü yaymak bu arada cok tehlikeliymiiş kızlar. Rahim baskı görüyor. Zaten hiç yatmadım ben sırt üstü. Dua etmekten başka ne gelir elden.

Canim cok.gecmis olsu. Bunu da kolaylila atlatacaksın haftan cok iyi. Sense iyi olacaksin insalah. Boyle ileri haftlari gordukce mutlu oluyorum.

tek yumurta ikizi bekleyen anne adayları günaydın,
bebeklerinizin gelişimleri nasıl? benim bebeklerimin arası 2 hafta içinde 2 haftalık açıldı. bu durumla karşılaşan var mı? ya da transfüzyon için lazer yaptıran?

Bende merak ediyorum 3 erden 6 tane zıbınım var beğenip aldığım okadar. Birde biberon hangi marka tercih edildiğini çok merak ediyorum gaz yapmayan biberonlar varmış işe yarıyormu bilmiyorum.
Gaz yapmayan biberon yok bence eger emziriyorsaniz tecrubeli ikiz annesi olarak biberon yerine emzirme destekleyici sistemi kullanmanizi tavsiye ederim arastirin mutlaka kizlarim biberonu mama olarak tanidilar ama memeyi uykulu hali disinda almamaya basladilar simdi biri emmiyor yapmadigima cok pismanin ucuz bir biberon alip yapin mutlaka ben 3 ay hastane cikisi rahat kullandim kalibi kucuk olanlardan aldim premeture kullanmadim hic eldivenlerde cabuk genisliyor cikiyor elinde bulursaniz saglam lastikli olanlardan alin cabuk toz oluyorlar aklima gelenler simdilik bunlar insallah isinize yarar:KK76:

hanımlar merhaba
ben sizlere birşey sorucam müsaitmisiniz :)

Allah hepimize yardımcı olsun inşallah
29. Haftada her yerim ağrıyor çok ağırlaştım çıkarmıyımki 34-35 haftalara

görürsün neden görmeyesin benım 36. haftam bıtecek pazar gunu... beklemeleri cok guzel ama ciddi anlamda yorucu oluyor. ben bıde dun carsıda gezdım bi sürü:işsiz: sokakta suyum gelcek en sonunda :KK48:

Kızlar bende kontrolden geldim bugün. Pazartesi tekrar gidicem salı alıcaklar büyük ihtimal. Perşembeyi geçmez dedi doktorum. 6. Ameliyatım olucak ve zor olcakmış. Kolay kolay kimse almazmış beni. zaten gittigim yerler hep beni korkutup geri çevirmişti. Yanlız doktorum bunları bana söylemedi aralarında konuşurken duydum. Cıkarken çokmu zor olcak gerçekten dedim. Sen uyucaksın ben ugraşıcam sen düşünme dedi. Banada dua edin

Canim allah yardimcin olsun insaAllah sag salim kavusursun yavrularina .. haftanda iyi masaAllah.. küvezlik durumlari olmaz insaAllah... kilolari kac canim?

Buyur canim.. fazla zor olmasin soru :)

Allah razı olsun hemen başlıyorum :)

ben dün adete bir hafta kala testimde çizgi gördüm
bugün yine yaptım 6 gün kala bayagı koyulaşmış acaba ikiz olabilirmi?
ani bir koyulaşma olmuş da sanki:KK22:

sizin idrar testleri nasılsı acaba

Benim tüp bebekti canim.. o yüzden bisey diyemicem ama beta hcg maalesef tekli veya cift olmasina bi bulgu degil canim.. kimi kadinin vücuda cok cabuk salgilanip degeri yüksek oluyo hemen cizgi cikio testte ama tekil gebelik olusuyo.. kimininde düsük oluyo ama ikiz olabiliyo... en iyisi ultrason gününü beklemek :)

Hayirli olsun insaAllah..

Benim tüp bebekti canim.. o yüzden bisey diyemicem ama beta hcg maalesef tekli veya cift olmasina bi bulgu degil canim.. kimi kadinin vücuda cok cabuk salgilanip degeri yüksek oluyo hemen cizgi cikio testte ama tekil gebelik olusuyo.. kimininde düsük oluyo ama ikiz olabiliyo... en iyisi ultrason gününü beklemek :)

Hayirli olsun insaAllah..

teşekkür ederin canım yorumun için
sana da hayırlı bir doğum diliyorum sağlıkla kucagına al kuzucuklarını inşallah :)

KIZLAR HEPINIZE HAYIRLI CUMALAR :KK36:

Saglikla sihhatle yavrularimiza kavusalim
InsaAllah..

Iyimisiniz?
Hayırlı cumalar canımm,ağrılarım dışında iyiyim çok şükür sabahtan doktor kontrolüm vardı herşey normal dedi doktor verdiği tarihede 13gün kaldı zaten artık geri sayım yapıyorum

Hayırlı cumalar canımm,ağrılarım dışında iyiyim çok şükür sabahtan doktor kontrolüm vardı herşey normal dedi doktor verdiği tarihede 13gün kaldı zaten artık geri sayım yapıyorum

Benimde cati agrim ve bel agrim var.,
Bunada sükür tabii..
15 subata mi denk geliyo? Tam kac haftalik oluyorsun o günü?Bebeler kac kilo olmus? Cok sordum :)

KIZLAR HEPINIZE HAYIRLI CUMALAR :KK36:

Saglikla sihhatle yavrularimiza kavusalim
InsaAllah..

Iyimisiniz?

ben fenalardayım :işsiz: bıdaha tovbe yurumem :KK53:
sen nasılsın senınde catı agrın varmıs bendede cok oluyo hatta cok sukur hıc bır sıkıntım yok sadece catı agrısı oluyo. bıde pembişim doktorun gun verdımı ? bu pazartesı ben 36+1 oluyorum kontrolumde ogun soramalımıyım artık ?

benım ıkızlerım kendılıgınden oldu. adetımı 10 gun gecmıstı kanda cıkmamıstı. bi 10 gun sonra idrar testı yaptım.... hanı ıkıncı cızgı ıcın bır ıkı dakıka bekleyın yazıyor ya kagıtta... benım anında cıkmıstı ıkı cızgı aynı anda yanı... ama bu ıkız gebelık belırtısı degıl tabıkı. kan değerlerinden gene anlasılırsa anlasılır

Ben bi kere test yaptim silik cikti. Hatta acaba dis gebbelik mi doye korktum. Kan degerlerim normaldi ama ikiz. Idrar testi ile yorum yapmak mümkün degil yani.

ben fenalardayım :işsiz: bıdaha tovbe yurumem :KK53:
sen nasılsın senınde catı agrın varmıs bendede cok oluyo hatta cok sukur hıc bır sıkıntım yok sadece catı agrısı oluyo. bıde pembişim doktorun gun verdımı ? bu pazartesı ben 36+1 oluyorum kontrolumde ogun soramalımıyım artık ?

benım ıkızlerım kendılıgınden oldu. adetımı 10 gun gecmıstı kanda cıkmamıstı. bi 10 gun sonra idrar testı yaptım.... hanı ıkıncı cızgı ıcın bır ıkı dakıka bekleyın yazıyor ya kagıtta... benım anında cıkmıstı ıkı cızgı aynı anda yanı... ama bu ıkız gebelık belırtısı degıl tabıkı. kan değerlerinden gene anlasılırsa anlasılır

sağolasın canım yorumun için
Rabbim bebişlerini sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah
benim amcalarım ve kardeşlerim ikizler
bende de telaş oldu test birden koyulaşınca :)

Ben bi kere test yaptim silik cikti. Hatta acaba dis gebbelik mi doye korktum. Kan degerlerim normaldi ama ikiz. Idrar testi ile yorum yapmak mümkün degil yani.

evet bunu öğrendim canım sadece ben biraz heyecanlandım :)
hayırlı dogumlar olsun hepimize

Back