2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Benimde cati agrim ve bel agrim var.,
Bunada sükür tabii..
15 subata mi denk geliyo? Tam kac haftalik oluyorsun o günü?Bebeler kac kilo olmus? Cok sordum :)
Evet canım 15 şubata denk geliyor 37. Haftam olmuş olacak inşallah canım bebeklerin kilosuda 2300 ve 2357 haftada 300 gram alıyorlar genelliklee

Bende daha şimdiden fenalardayımallahım yardım etsin artık...az dolaşıyorum her yerim ağrıyor..bir de ilk doğum sezaryen ise ikinci gebelikte ikiz ise zormuş cidden sızlama yapıyor..yine de çok şükür bin şükür..

sağolasın canım yorumun için
Rabbim bebişlerini sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah
benim amcalarım ve kardeşlerim ikizler
bende de telaş oldu test birden koyulaşınca :)

aılede ıkız varsa olma olasıgı yuksek. benım ananemde teyzemde var. hayırlısı olsun dıyelım:)

ben o haftalarda cok ıyıydım hamıle gıbı degıldım ama ılk gebelık benım sezeryan sancısı vs olmuyor halıyle. gerci suandada catı agırsı harıc sıkayetım yok cok sukur. sureklı dınlenmeye bak yan gel yat en guzelı :)

Tabi sorabilirsin canim benim... doktorun en güzel yönlendirir seni.. hem esinde ona göre islerini ayarlar ve gelir yanina insaallah..
bana 38+0 a görürsek bi bakariz demisti..tabi o zamana kadar dayanamzsan önce aliriz dedi.. her hafta zaten gidiyorum.. en hayirli dogumlar nasip olsun hepimize...

Evet canım 15 şubata denk geliyor 37. Haftam olmuş olacak inşallah canım bebeklerin kilosuda 2300 ve 2357 haftada 300 gram alıyorlar genelliklee

37+0 mi oluyorsun tam? Banada 38+0 dedi eger dayanabilirsen o zamana kadar ve tabi sanci suyum falan gelmezse.. masaAllah kilolari süper.. haftada 300 gr. Aliyosa süper canim.. neler yiyorsun öyle?
Bide normal dogum düsünüyormusun?denicek mi yani doktorun o günü sunni sanciyla? Yoksa sezeryan mi?

Allah yardimcimiz olsun canim... tekli gebelik gercekten hicmis.. bunu bende anladim
Bu hamileligimde... Rabbim yinede sabrini veriyo yeterki saglik olsun...

Ben varya hiperaktif oturduğum yerde oturamyrm:)nasıl olacak bakalım sıkıysa oturma:)valla ilk gebeliğimde Ceylan gibi sekiyordum:)ay allahım yaa:))

Kızlar birşey soracagım? Eskiden hangisi hangisi olduğunu anlıyordum şimdi pek anlayamıyorum.ultrasonda biri aşağıda onu hissetmiyorum. Kız üst tarafta tam gögsümün altında sert darbeler hissediyorum ama belki ikiside ordadır anlamıyorum sizde hareketler nasıl.elimde olsa ultrason makinası alacagım.

Aynen valla hiç ki ne hiç...Allah’ım yardım edecektir inş...ben gönüllü sezaryen oldum şimdi anladım ki zorunlu olmadıkça yapılmamalı ikinci gebeliklerde cidden sıkıntı yani..

Ben varya hiperaktif oturduğum yerde oturamyrm:)nasıl olacak bakalım sıkıysa oturma:)valla ilk gebeliğimde Ceylan gibi sekiyordum:)ay allahım yaa:))
Canım benim çalıştığım iş çok hareketliydi eğil, dogrul, uzan,ağır kaldırma hepsi vardı ama hamile kaldım birde tedaviyle oldu doğru dürüs hiç birini yqpmadım.onları korumak amaçlı mecburen ağırlaşıyorsun.tabi onları koruyan Allah cc. Elimden gelende bu anca

görürsün neden görmeyesin benım 36. haftam bıtecek pazar gunu... beklemeleri cok guzel ama ciddi anlamda yorucu oluyor. ben bıde dun carsıda gezdım bi sürü sokakta suyum gelcek en sonunda
Canım maşallah sana en son iksininde ağırlıkları neydi bebişlerin

Aynen tatlım bende ayırt edemiyorum artık hangisinşn hareket ettiğini biri sağda biri soldaydı ultrasonda ama insan gerçekten endişe ediyo dediğin gibi

evet bunu öğrendim canım sadece ben biraz heyecanlandım :)
hayırlı dogumlar olsun hepimize
Canim benim kan testine göre tek dedim doktora gittik doktor da tek dedi 2 kese var 1 bebek var dedi 1 hafta sonra gittiğimizde 2 kesede de bebek vardı üstelik ben 6 haftalık ikizlere hamileyken bi deneyim diye idrar testi yaptım evde erken gebelik testi vardı o bile çok koyu değildi kan tes tim de 4 haftalik ken 516 ben inanamadım ikiz olmasına rağmen idrar testi hatta kan testi bile ikizler icin belirleyici degil tek belirleyici ultrasyon canım inşallah ikiz dir canım

canım çok sağol yorumun için
detaylıca anlatmışsın ne güzel teşekkür ederim
hayırlısıyla bebişlerine kavus inşallah canım bakalım bende ne olacak :)

Ayyyy sizlere o kadar çok soru sormak istiyorum ki . Benim bebeklerim tek kesede . Dr bakalım akıbetleri ne olacak dedi . Çok telaşlı bir durum yha . Birde bulantim çok fazla birşey yiyemiyorum . Bulantilariniza neler yaptınız arkadaşlar yardımcı olana binlerce teşekkür...

Öncelikle hayirli olsuncanim.. sag salim kucagina al ikisinide insaAllah..
Bulanti icin.. leblebi, cubuk kreker, salatalik (mevsimi deil maalesef ama bastirio tuzla iyi)
Ekmek kabugu, limonu kesip koklamak.. temiz havasda kücük porsiyonlari sIkca yemek..bunlar iyi geliyo canim.. deneyebilirsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…