2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

aynen ama bende akılllı degılım kalktım carsıda dolastım suan catı agrım var :/ uzanıyorum sen nasılsın nasıl gıdıyo bakım
Ahhhh canim benim dinlen az kaldi senin. Minnaklar saglikla gelsinler insallah. Ben 26. Haftamda doktora gittim. Oglanlardzn biri 19 haftalik digeri 25 haftalik. Kucuk olan buyumuyor pek. Her an kalbi durabilir dedi hazirlikli olun dedi. Hareketini hissetmedigim icin her gidisimde acaba yasiyor mu diyorum. 18. Haftamdan beri bu sekilde gidip geliyorum.

Ahhhh canim benim dinlen az kaldi senin. Minnaklar saglikla gelsinler insallah. Ben 26. Haftamda doktora gittim. Oglanlardzn biri 19 haftalik digeri 25 haftalik. Kucuk olan buyumuyor pek. Her an kalbi durabilir dedi hazirlikli olun dedi. Hareketini hissetmedigim icin her gidisimde acaba yasiyor mu diyorum. 18. Haftamdan beri bu sekilde gidip geliyorum.

bılıyorum canım hatırlıyorum durumu ama lütfen kendını uzme hanı dısardan demesı kolay da degıl suan cunku bızlerde ıkız annesıyız az cok anlayabılıyor empatı kurabılıyoruz. Allahtan ümit kesılmez bol bol dua etmemız lazım. hıc bırımıızin garantısı yok

Merhaba arkadaşlar en güzel anneler bişey soracaktım gyne fero sanol ilacı verdi demir için bide ostecare magnezyum verdi.demir ilacı ni sabah içtim bulantı yaptı sizlerden kullanan varmı acaba acaba muadili varmıdır ben aç karnına içtim öyle yazıyor du bi de tok mu denesem acaba ahhh ahhh hepimize Rabbim bu yolda güç kuvvet versin sağlık versin inşallah
merhaba canım bnde aynı kan ilacıni kullanıyorum ama tok karnına bı öyle dene bence

Merhaba arkadaşlar
Bebek bezini 0 mı aldınız 1 mi aldınız bi de süt sağma makinesini şimdiden alsam mı diyorum bugün joker de indirimde. Gerçi hangi marka almalıyım onu da tam bilmiyorum
İki kilonun üzerindeki bebekler için 1 numara almanız iyi, benimkiler prematüre olduğu için 0 kullanıyoruz sizde gerekirse alırsınız şimdiden almanıza gerek Yok. Philips avent bence iyi ama lansinoh içinde iyi diyorlar

30. Haftaya gelebilsem ikizlerle artik dogum iznim baslicak. Kilo almadim ama yatip dinlenesim var. Yoruluyorum. Ne olacagi hic belli degil. Yapacak birsey yok beklemekten. Allah hepimizin yardimcisi olsun.
Küvezde bizimkilerin yanında 28haftalık doğmuş ikizler var canım 45gündür küvezdelermiş ama maşallah büyümüşler sağlıklılar inşallah darısı başına

Küvezde bizimkilerin yanında 28haftalık doğmuş ikizler var canım 45gündür küvezdelermiş ama maşallah büyümüşler sağlıklılar inşallah darısı başına
Amin canim hayirlisi insallah. Benim 26. Haftamda ikizlerden biri 25. Haftada digeri de 19. Haftasinda. Aradaki fark cok.kucuk olan kilo alimi yok gibi.

Merhaba arkadaşlar en güzel anneler bişey soracaktım gyne fero sanol ilacı verdi demir için bide ostecare magnezyum verdi.demir ilacı ni sabah içtim bulantı yaptı sizlerden kullanan varmı acaba acaba muadili varmıdır ben aç karnına içtim öyle yazıyor du bi de tok mu denesem acaba ahhh ahhh hepimize Rabbim bu yolda güç kuvvet versin sağlık versin inşallah
Bende kullanıyorum süt ürünleri yedikten 2 saat sonra alabilirsin demişti tecrübeli bi eczacı ablam

Kızlar bende kontrolden geldim bugün. Pazartesi tekrar gidicem salı alıcaklar büyük ihtimal. Perşembeyi geçmez dedi doktorum. 6. Ameliyatım olucak ve zor olcakmış. Kolay kolay kimse almazmış beni. zaten gittigim yerler hep beni korkutup geri çevirmişti. Yanlız doktorum bunları bana söylemedi aralarında konuşurken duydum. Cıkarken çokmu zor olcak gerçekten dedim. Sen uyucaksın ben ugraşıcam sen düşünme dedi. Banada dua edin

Sorma korku bastı beni. Keşke uzamasa hemen alsalardı. Kafada dagıtılmıyorki uyku desen zar zor 40 dk kesintisiz anca sürekli uyanıgım.

niye oyle korkuya kapıldın canım ya ? olurmu bak neguzel beklıyor bebeklerın karnındakı 1 saat bıle onlar ıcın mukemmel bırısımı korkuttu senı...

Kızlar bende kontrolden geldim bugün. Pazartesi tekrar gidicem salı alıcaklar büyük ihtimal. Perşembeyi geçmez dedi doktorum. 6. Ameliyatım olucak ve zor olcakmış. Kolay kolay kimse almazmış beni. zaten gittigim yerler hep beni korkutup geri çevirmişti. Yanlız doktorum bunları bana söylemedi aralarında konuşurken duydum. Cıkarken çokmu zor olcak gerçekten dedim. Sen uyucaksın ben ugraşıcam sen düşünme dedi. Banada dua edin

ay ben bu mesajını sımdı farkettım ya kusura bakma.... dualarım senınle olacak inşallah hayırlısıyla atlatıcaksın doktorunda zaten soylemıs ben ugrasıcam dıye... yalnız anlamadıgım 6. amelıyat nasıl oluyor ? ayrıca bu pazartesı bende kontrole gıdecegım acaba banadamı bu hafta gün verir

ay ben bu mesajını sımdı farkettım ya kusura bakma.... dualarım senınle olacak inşallah hayırlısıyla atlatıcaksın doktorunda zaten soylemıs ben ugrasıcam dıye... yalnız anlamadıgım 6. amelıyat nasıl oluyor ? ayrıca bu pazartesı bende kontrole gıdecegım acaba banadamı bu hafta gün verir
Sessiz rüptürü olur diye alcaklar artık Rahmin taşıma kapasitesi var. 1 kist 2 dış gebelik 1 tüp ameliyatı birde sezeryanım var. Ondan 6 dedim. E haliyle yapışıklıklar mevcut. Keseye ulaşmak sıkıntılı. Doktor iyi dayandın dedi. Sırt üstü yaymak bu arada cok tehlikeliymiiş kızlar. Rahim baskı görüyor. Zaten hiç yatmadım ben sırt üstü. Dua etmekten başka ne gelir elden.

Back