- 9 Temmuz 2017
- 395
- 291
- 53
- Konu Sahibi marbling817
- #4.981
Canim sanada çok geçmiş olsun canım kanamam durdu bugün ama siyah pihti düşüyor doktor olacagini söyledi ama ben hala çok korkuyorum çünkü agrim var doktora 28 subatta gidecem ısrarla doktora geleyim dedim adam para alacağı halde Hayır gelme diyor 28 subatta gel dedi gelsen hem Para vereceksin boşuna hemde şu an acilde ne söyleniyor sa bende aynısını söyleyecem zamanında gel dedi yapilcak bişey yokmuş şimdilik dinlencekmisim tekrar kanama olursa o zaman gel normal bi durum bu ikizlerin yarısından fazlasında böyle bi durum olduğunu söyledi tek çözüm dinlenmek dedi bende dinleniyorum canımHayallerim_pitircigim . Benimde 7. Ve 8. Haftada . Çok fena kanama. Gecirdim. Hergün iğne vuruluyorum.rapor aldım kimildamadan yatıyorum. Inşallah sağlıkla gelir bebeklerimiz. Benim miyomum var o yüzden oluyor.dikkat edin kendinize. Cok geçmiş olsun.
Canım çok dikkat et dinlen ben baya üzüntü yaşadım diye oldu ben eminim çok şükür Rabbim şimdilik bağışladı cennet kokulularimi
Inşallah Rabbim meleklerimizi bize bağışlar canım Sağlıkla kuçağımıza almamızi nasip etsin inşallah canim
annem bebislerim beni bırakması diye fetih süresini okuyor canim sende oku yada okut canım savaşı kazanıp bizimle kalması için okuyor canim çünkü onlar şimdi yaşam savaşında