- 9 Temmuz 2017
- 395
- 291
- 53
- Konu Sahibi marbling817
-
- #4.981
Canim sanada çok geçmiş olsun canım kanamam durdu bugün ama siyah pihti düşüyor doktor olacagini söyledi ama ben hala çok korkuyorum çünkü agrim var doktora 28 subatta gidecem ısrarla doktora geleyim dedim adam para alacağı halde Hayır gelme diyor 28 subatta gel dedi gelsen hem Para vereceksin boşuna hemde şu an acilde ne söyleniyor sa bende aynısını söyleyecem zamanında gel dedi yapilcak bişey yokmuş şimdilik dinlencekmisim tekrar kanama olursa o zaman gel normal bi durum bu ikizlerin yarısından fazlasında böyle bi durum olduğunu söyledi tek çözüm dinlenmek dedi bende dinleniyorum canımHayallerim_pitircigim . Benimde 7. Ve 8. Haftada . Çok fena kanama. Gecirdim. Hergün iğne vuruluyorum.rapor aldım kimildamadan yatıyorum. Inşallah sağlıkla gelir bebeklerimiz. Benim miyomum var o yüzden oluyor.dikkat edin kendinize. Cok geçmiş olsun.
Ben aç tok her türlü denedim olmadı en sonunda gece yatarken aç karnına almaya başladım bulantıyı uykuda geçiriyorum sanırım artık daha iyiyim, bu sayede gece atıştırmalarını kesmem gerekti ve aç karnına yatıyorum.Merhaba arkadaşlar en güzel anneler bişey soracaktım gyne fero sanol ilacı verdi demir için bide ostecare magnezyum verdi.demir ilacı ni sabah içtim bulantı yaptı sizlerden kullanan varmı acaba acaba muadili varmıdır ben aç karnına içtim öyle yazıyor du bi de tok mu denesem acaba ahhh ahhh hepimize Rabbim bu yolda güç kuvvet versin sağlık versin inşallah
Amin canımRica ederim canım rabbim sağlıklı bir gebelik süreci nasip etsin inş hepimize
Mrb eczane bana aç karnına mide bulantısı yaparsa tok al demişti canımMerhaba arkadaşlar en güzel anneler bişey soracaktım gyne fero sanol ilacı verdi demir için bide ostecare magnezyum verdi.demir ilacı ni sabah içtim bulantı yaptı sizlerden kullanan varmı acaba acaba muadili varmıdır ben aç karnına içtim öyle yazıyor du bi de tok mu denesem acaba ahhh ahhh hepimize Rabbim bu yolda güç kuvvet versin sağlık versin inşallah
Ben kullandım canm boğazım geçmedi kullanmak zorunda kaldımArkadaşlar B kategorisinde antibiyotik kullananan oldumu acaba 2 dr da kadındoğumcu kullanabilirsin dedi ama içim içimi yiyo ,bekliyodum bi sürpriz zaten illa bişiy olcak
Böyle mesajlar iyi geliyor ya benim de kız 5 yaşında ikizlerede tek bakıcamHerkese iyi akşamlar...
PembeHelvam cnm iyi olmanıza sevindim ne mutlu sana bu haftaları görmek süper bize de nasip olsun inşallah
Hafta sonu 9 aylık ikizleri olan arkadaşıma ziyarete gittim artı evde 3 yaşında bir oğlu daha var..maşallah tek başına büyütüyor.moral olsun bizlere de ayrıca ikizlerin arasında Doğumda 500 gr fark olduğu gibi hala biri büyük biri küçük ama sağlıklılar en önemlisi de bu ya dilerim sağlıkla kavuşuruz evlatlarımıza..
Evet canım aynen mecburen kullanıyorum. İnşallah fayda eder de geçer enfeksiyonum..Evet bu dedigin seye sahit oldum canim yakin zamanda.Anne enfeksiyon geçiriyormus bebek bir hafta erken geldi ve malesef bebege bulasmis mikrop.Bu yuzden kuvozde kaldi bebek bir hafta sadece enfeksiyondan dolayi.O yuzden tedaviyi yapmak gerekli antibiyotik de olsa baska caremiz yok icmekten baska.
o ilaç beni mahvediyor.isal yapıyor tok karnına yemeklerden 1 saat sonra falan alıyorum daha doğrusu almaya çalışıyorumMerhaba arkadaşlar en güzel anneler bişey soracaktım gyne fero sanol ilacı verdi demir için bide ostecare magnezyum verdi.demir ilacı ni sabah içtim bulantı yaptı sizlerden kullanan varmı acaba acaba muadili varmıdır ben aç karnına içtim öyle yazıyor du bi de tok mu denesem acaba ahhh ahhh hepimize Rabbim bu yolda güç kuvvet versin sağlık versin inşallah
Canım bende hiç 0 almayı düşünmedim 2 paket 108 li 1 numara aldım.bir pakette farklı marka deneme paketi alacagım.henüz kullanmadım ama süt sağma makinasını avent aldım indirimdeydiMerhaba arkadaşlar
Bebek bezini 0 mı aldınız 1 mi aldınız bi de süt sağma makinesini şimdiden alsam mı diyorum bugün joker de indirimde. Gerçi hangi marka almalıyım onu da tam bilmiyorum
Hadi bakalim bugün hayirli haberlerle gel tombisimmmm..
almislardir kilo senin beslenme sekiline hayranim zaten..
ayy hastaneye gitmemle dönmem bir oldumeger benım doktorum ızne ayrılmış.... zaten randevu alamamıstım ama danısmayı bizzat aradım doktorum ıznemı ayrıldı randevu defterı kapalı gozukuyor diye. danısmadıkı adam hayır randevuları dolu ızınde degıl demıstı. ay bugun bı gıttım dr ızınde dıyor öldürücektım nerdeyse sabahın korunde kalkmıs gıtmısım. bakılmadım pazartesıye kaldı ınsallah bısey olmaz
ayy hastaneye gitmemle dönmem bir oldumeger benım doktorum ızne ayrılmış.... zaten randevu alamamıstım ama danısmayı bizzat aradım doktorum ıznemı ayrıldı randevu defterı kapalı gozukuyor diye. danısmadıkı adam hayır randevuları dolu ızınde degıl demıstı. ay bugun bı gıttım dr ızınde dıyor öldürücektım nerdeyse sabahın korunde kalkmıs gıtmısım. bakılmadım pazartesıye kaldı ınsallah bısey olmaz
Maşallah bu günlere geldin canım sen hep olumlu düşünmeye bak, bende 34. Haftada Doğum yaptım ama kızlarımın biri 28. Diğeri 30. Haftaya uyumlu doğdular kilo olarak şükür sağlıkları yerinde küvezde büyüyorlar sende olumlu düşün bol bol dua etPembeHelvam hep aklimdaydin. Iyi olmana sevindim. Bana gelince olumsuz olan hiçbirşeyi artik yazmak bile istemiyorum. Burda dogum yapanlarla ve sureci guzel gecenlerle umutlaniyorum. Belki bosuna ama olsun diyorum. Ben bebeklerim mucadele ediyoruz.
Maşallah bu günlere geldin canım sen hep olumlu düşünmeye bak, bende 34. Haftada Doğum yaptım ama kızlarımın biri 28. Diğeri 30. Haftaya uyumlu doğdular kilo olarak şükür sağlıkları yerinde küvezde büyüyorlar sende olumlu düşün bol bol dua et
Icini ferah tut canim birsey olmaz. Bol bol dinlenmeye çalış. Bazen karisiklik olur. Ama git gel yorulmussundur.
Ah canim ya kiyamam...
yoktur insaAllah bisey canim tosbikler uslu uslu daha pazartesi gününü beklerler canimsin.. sen kalbini ferah tut..
Maşallah bu günlere geldin canım sen hep olumlu düşünmeye bak, bende 34. Haftada Doğum yaptım ama kızlarımın biri 28. Diğeri 30. Haftaya uyumlu doğdular kilo olarak şükür sağlıkları yerinde küvezde büyüyorlar sende olumlu düşün bol bol dua et
Tombuldut canim rahat ol. Vardir bunda da bir hayir. Gidip gelmek hastaneye yoruyor bu konuda haklisin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?