- 9 Ocak 2017
- 287
- 193
- 103
- 35
- Konu Sahibi marbling817
- #4.941
![PembeHelvam](/data/avatars/s/496/496437.jpg?1497215379)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende canım biraz hareket edince kasıklarım öyle çok ağrıyıp batıyor kiÇok ağır hissediyorum kızlar
inşallah sizde sağlıkla kucağınıza alın canımGozlerim doldu okurken . Masallsh saglikla kalin. Mutlu olun .
Kizlar uzuuun bi zamandan sonra herkese saglikli günler diliyorum..
Son haftalarda evimdeki plansiz tadilattan (küf olustu duvarlarimda) dolayi pekte yorgun düstüm.. yerimden kalkmasamdadaha cok sinir olustu diyebilirim..
Cok sükür henüz dogurmadim...38. haftayi insaAllah görürüm..
sizler nasilsiniz?
nymph26 @nevesta81 @erva_erva @kardelen384 gecmis olsuncanim
M mrckrc F followingsf @Xspring hayirli olsun bebislerin canim
Benim.. insaAllah darisi basima .. @Geleceksin biliyorumcennet35 canimmmm hayirli olsun bebislerin.. nasilsin? Ikiz bebeli arti 1 cocuklu hayat nasil?
fadiming @tombuldut M Mavibekliyorum @Emotionn35
aynen canım Rabbim güç veriyo darısı başınıza inşallah sağlıklaCanım ne güzel yazmışsın Allah ayrı bir güç veriyor... Darısı bizim başımıza sağlıcakla alalım inşallah cümleten
Sen yormada kendini evde tadilat olunca istediğin kadar dikkat et insanı yorar çünkü ama şükür daha doğurmamışsın. Ben iyileştim şükür ama artık işe gelmek istemiyorum cidden zor geliyor daha 18. haftadan böyle konuşuyorum diye utanıyorum ama doktor ev istirahati verse diye de içten içe dua ediyorum.
Tatlım sağolasın hepimizi tek tek sormuşsun takvimin yok kaçıncı haftadasın?inşallah son hedefi tutturursun iyi olmana sevindim darısı bize inşallah sanırım biraz daha uzun bi yol bizimki
PembeHelvam canım kaçıncı haftadasin şimdi. Aman diyim tadilat falan derken yorma kendini
PembeHelvam hep aklimdaydin. Iyi olmana sevindim. Bana gelince olumsuz olan hiçbirşeyi artik yazmak bile istemiyorum. Burda dogum yapanlarla ve sureci guzel gecenlerle umutlaniyorum. Belki bosuna ama olsun diyorum. Ben bebeklerim mucadele ediyoruz.
Takma valla milleti ZONA olmuşum stresten antibiyotik alıcam moralim yerlerde mclaren twin kullanıcam 6 aya kadar aynı yatakta yatırıcam bi tanede park yatak alcam oğlan kendi yatağında yatar mantıklı ama dediğin ikizleri eski yatağa geçir büyüğe yeni alMrb cnm bnm de iki yaşında bi yavrum var herkese ikiz deyince Ayyy napcan deyip duruyo senin oglun kaç yaşında acaba ikiz bebek arabasi almayi düşünüyormusun mesela beşiği nasıl düşünüyorsun İkizlere nasıl alışveriş yapıcam hiç bi fikrim yok mesela evde bi tane bebek arabam var beşik var ayrı bi tane mi alsam evdeki de yavrum yatio acaba ona büyük yatak alsam erken mi evdeki besige ikizleri koysam kafam da deli sorular :))) daha erken ama düşünmeye basladim bn şimdiden
Canım daha iyiyim şükür maşallah sanada artık sağlıkla kavuşursun inşallah darısı bizeAy canim zaman ne cabuk geciyo masaAllah yolu yariladin sayilir.. maalesef gittikce agirlasiyor.. insaAllah bir an önce heyet raporu alabilirsinde evde kalirsin..
Ben 36. haftadayi cok sükür canim.. insaAllah 38leri görürüm.. artik doktorumda stres yapmamami söyledi.. insaAllah hepimiz saglikla kavusuiruz yavrularimiza.. senin böbrek agrilarin nasil oldu? Nasil geciyor hamileligin?
36 canim.. hayirlisiyla hepimiz sag salim kavusalim insaAllah..
Canim benim burasi dertlesme alani inanki... olumsuzluk diye bisey yok... öyle düsünme bizde sen yazarken öyle düsünmüyoruz,, aksine sana cok dua eden hamile arkadaslar var burda.. senide üzmek istemiyorum ama son durum nedir? Doktor suanda nasil bi yol gözlemliyor seninle...
Arkadaşlar B kategorisinde antibiyotik kullananan oldumu acaba 2 dr da kadındoğumcu kullanabilirsin dedi ama içim içimi yiyo ,bekliyodum bi sürpriz zaten illa bişiy olcak
InsaAllah amin canim..Canım daha iyiyim şükür maşallah sanada artık sağlıkla kavuşursun inşallah darısı bize
Zona oldumCanim neden antibiotik kullanicaksin? Enfeksiyonun mu var ?
Zona oldumPembeHelvam bebekler suçiçeği yada somayla doğabilirmiş zaten normal zamanında normal bi kiloyla doğmaları yüzde 50 bide bu enfeksiyonla doğarlarsa düşünmek bile istemiyorum
Saolasın ,amin canımCok gecmis olsun canim.. eger doktorun gerek duymasaydi kullandirmazdi zaten.. doktoruna güven bence canim.. Allah korusun daha kötü biseye yol acmasin kullanmazsan.. Allah sifa versin..
Ay canim zaman ne cabuk geciyo masaAllah yolu yariladin sayilir.. maalesef gittikce agirlasiyor.. insaAllah bir an önce heyet raporu alabilirsinde evde kalirsin..
Ben 36. haftadayi cok sükür canim.. insaAllah 38leri görürüm.. artik doktorumda stres yapmamami söyledi.. insaAllah hepimiz saglikla kavusuiruz yavrularimiza.. senin böbrek agrilarin nasil oldu? Nasil geciyor hamileligin?
36 canim.. hayirlisiyla hepimiz sag salim kavusalim insaAllah..
Canim benim burasi dertlesme alani inanki... olumsuzluk diye bisey yok... öyle düsünme bizde sen yazarken öyle düsünmüyoruz,, aksine sana cok dua eden hamile arkadaslar var burda.. senide üzmek istemiyorum ama son durum nedir? Doktor suanda nasil bi yol gözlemliyor seninle...
Cok gecmis olsun canim ya neden sıkıldin boyle zona olacak kadarArkadaşlar B kategorisinde antibiyotik kullananan oldumu acaba 2 dr da kadındoğumcu kullanabilirsin dedi ama içim içimi yiyo ,bekliyodum bi sürpriz zaten illa bişiy olcak
Bende oyleyim bugünlerde.Ayaga kalkinca birkac dakika cozulemiyorum resmen nasıl bir agri baski..Zaten uyku diye bir kavram kalmadi simdiden boyleysek bilmiyorum ilerleyen haftalarda ne olacak..Çok ağır hissediyorum kızlar
PembeHelvam canim benim burda kendi doktorum pek birsey demiyor hayirlisindan baska. Ama ümit yok. Capa da perinatolog takibindeyim. Iki haftada bir. Pazartesi gittim olumsuz. Kucuk olan bebegimin artik suyu da az ve zaten plesantasi beslemiyordu. 19 haftada kilo almiyor artik. Yasamasi zor. Ikiz tekini sonuna kadar birakmicak gibi. Son anda ayrilacak gibi geliyor bana. Eger suan pes ederse diger ikiz tekinin de yasama sansi azaliyor. Durum bu olumsuz hep canim