2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

haklısın canım bende oyle dıyorum gecen uc gun baz ıstasyonlarını kapadılar surıyede ulasamadık kafayı yedım. sımdı dıyorum cok sukur nefes alıyor bı alo dıyor. rabbım aratmasın
Rabbim yardımcın olsun eşim askerdi 3 yıl oldu biz bırakalı.doğudaydık batıya gelince rahatlarsınız inşallah

Harika olmus.Emzik askilarina bayildim ozellikle.Agir degil dimi onlar?Internetten mi yaptırdın?

canım ılk dogduklarında bu kadifeleri kullanıcam tavsıye ederım yumusacık. ayrıca diğer gold zincirlerde cok hafif instagramdan arkadasım yaptırdı hedıye.

Rabbim yardımcın olsun eşim askerdi 3 yıl oldu biz bırakalı.doğudaydık batıya gelince rahatlarsınız inşallah

canım meslegımı bıraktı eşin. inan bende bunaldım bebekler 3 aylık falan oluyor nasıl yapıcam hıc bılmıyorum

Canim saglikla gelsin bebislerin.Evet olabilecek sendromlar arasindaymis uyusmalar.Ben yasamadim canim.Doktorunla gorus yinede,aydınlatır o seni.
Cevabın için teşekkürler canım, salı kontrolüm var o zaman sorayım dokoruma. Senin bebişler de aşağıya mı inmiş, korkma doktorlar sıkıntılı bir durum olduğunda pat diye söylerler, demek ki bir şeyiniz yok... inşallah 38. Haftalara kadar gelebiliriz

Hayırlı doğumlar olsun olmuştur inşallah, yavruların ve sana sağlık ve esenlik dilerim.

Allah bi avazda kurtarsın senide bebeklerinife inşallah

Soracaklarini yaz canım kağıda,oraya gidince o atmosferden midir nedir unutuyorsun,evet malesef minikler inmisler aşağıya artık daha dikkatli olmalisin dediAmin inşallah hepimiz saglikla zamaninda kavusalim yavrularimiza.

Soracaklarini yaz canım kağıda,oraya gidince o atmosferden midir nedir unutuyorsun,evet malesef minikler inmisler aşağıya artık daha dikkatli olmalisin dediAmin inşallah hepimiz saglikla zamaninda kavusalim yavrularimiza.
Aynen dediğin gibi oluyor canım, çıkınca ya unutmuşum diyorum ya da hiiiiç aklıma bile gelmiyor, hatta şimdi telefonun notlarına yazdım :)

kızlar gurbette olan varmı aranızda yurtiçi yurtdışı akrabalardan aılelerden uzak olan.

Masallah Rabbim sağlıklı Hayırli bereketli evlatlar etsin aydınlattin bizleri Allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…