2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Arkadaşlar merhaba, Bebeklerine kavuşan bütün arkadaşlarımı tebrik ediyorum, Allah hayırlı uğurlu etsin...
Benim size bir sorum var, şimdi 17 haftalığız, vücudumda özellikle kollarımda bir miktar uyuşma var, bu sabah başladı hala sürüyor... sizler de yaşadınız mı bu sorunu? İnternette baktım biraz karpel sendromu mu neymiş adı

Canim saglikla gelsin bebislerin.Evet olabilecek sendromlar arasindaymis uyusmalar.Ben yasamadim canim.Doktorunla gorus yinede,aydınlatır o seni.

Kizlar benim de bir sorum olacak.Dun kontrolümüz vardi.Bebekler asagida gorunuyor dedi.Ama rahim agzinda açılma yok bu yuzden korkulacak bir sey yok dedi.Tabi ben rahat durabilir miyim sardi beni bir korku.Basina gelen var mi boyle bir sey?Daha cok kucukler şimdiden neden indiler ki asagi?

Benimde soldaki aşağıda dedi doktor zaten çok aşağida hissediyorum hareketleri bı de serviks de kısaldı benim yatiyorum hep

Sizde bir dogu bir bati seklinde olmuyor mu tayin canim?Suriye ye neden gitti ki?Bir de doguma gelebilecek mi?

4 senedir dogudayız zaten canım bu sene batı gorevımız var eger aksılık olmazsa batıda 8 sene kadar kalabılıyoruz. surıyeye görev cıktı burdakı bazı arkadaslardan bılen bılır hamıleydım ekımın 15ınde gitti eşim
eger aksılık olmazsa doguma babalık ıznine 10-15 gun gelıcek yanı oyle umutedıyoruz

Allah tez zamada sag saglim kavustursun
Sen seni hem.diger askerlerimizi
Ne zman bi suriye lafı duysam hep aklima sen geliyorsun

ünşallah okadar yoruldum kı psıkolojık olarak.... ılk gebelıgım zaten Allaha sukur dıyorum ama ınan berbat gectı burnumdan geldı. bebeklerde hıc sıkıntım olmadı ama psıkolojık olarak cok yıprandım cok yalnız hıssettım
ısterdım bende eşimle yasayayım bazı seylerı ama olmadı. canları sagolsun inşallah hepsi sagsalım dönsün

Iyi dusunelim,sağlıklı en azından cok sukur,bak gelecek diyorsun umudun var ne guzel,sana dusen bol bol dua etmek,Allah korusun tum askerlerimizi polisimizi guvenlik güçlerimizi,vatanimizi..

Canim tahmin edebiliyirum insan yaninda kik.olursa olsun illa eşini istiyor. Allah asker polis ve ailelerin yaninda olsun. Rabbim hepinizi korusun. Zor ve yipratici surec. Insalah dogum iznine gelince bi gitme. Rabbim size bebelerinize ve hepimize saglikli hayirli ve uzun omur versin.

Asagi inmesi serviksin kisalmasina mi neden oluyor?
Tam olarak bilmiyorum ama ben serviksin kısaldıgini 26 27 hafta da öğrendim sonraki kontrolde çok asagida hareket hissediyorum dedim doktora aşağı inmiş soldaki ondan dedi doktor. Ama korkma dinlenmeye bak bol bol serviksini olcuyodur zaten doktorun öyle bişey olsa söylerdi sana

Iyi dusunelim,sağlıklı en azından cok sukur,bak gelecek diyorsun umudun var ne guzel,sana dusen bol bol dua etmek,Allah korusun tum askerlerimizi polisimizi guvenlik güçlerimizi,vatanimizi..
haklısın canım bende oyle dıyorum gecen uc gun baz ıstasyonlarını kapadılar surıyede ulasamadık kafayı yedım. sımdı dıyorum cok sukur nefes alıyor bı alo dıyor. rabbım aratmasın

Benim daha alttan bakilmadi.Ultrasondan bakiyor doktorum simdiye kadar bir problemimiz yoktu.Dun butun keyfim kaçtı malesef.

aminn canım Allah razı olsun bi 10 gun yanımızda olsa bıle yeter bakalım hayırlısıysa ınsallah beklıyoruz

Benim daha alttan bakilmadi.Ultrasondan bakiyor doktorum simdiye kadar bir problemimiz yoktu.Dun butun keyfim kaçtı malesef.

korkulacak bırsey yok dedıyse korkma bence cunku zaten en ufak seyde doktorlar korkutmaya bayılıyorlar hemen söylerdı tehlıkelerı dıye dusunuyorum. bosu bosuna kendını strese sokmaz sonucta ıkı tane bebek agırlıgı var karnında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…