- Konu Sahibi marbling817
-
- #3.961
Bende ilk dozu yaptırdım.2.3 yaptırmayacagım.Ben yaptırdım canım bı doz
Canım bizde babada var ama benim tüp bebek. Hakkında hayırlısı olsun inşallahSelamın aleyküm arkadaşlar bir sorum olacak . Ikizlere hamile kalanlar ailede genetik mi var. Yoksa ilaç tedavisi gördünüz mü, benim ailede ikiz genetik var. Doktorum bana klomen verdi. Çoğul gebelik olabilir dedi. Ben ikiz bebek hastasıyım inşallah olur. Bana da dua edin anne ler
Bende 31 haftalık ikizlere hamileyim canım ayın 2sinde biri 1100 biri 1800 dü arada baya fark var ikiz oldukları için oluyomuş böyle gayet normal diyo herkes endeişelenme bence benimde önce fark azdı sonra arttı kolay değil iki can taşıyoruz ikisininde aynı olması mümkün değil ki24 haftalık ikizlere hamileyim kiloları 636 ve 577 . Önceleri bu kadar fark yoktu aralarında 5-8 gram farkla gidiyorlardı son kontrolüm fark artmış. Doktorum bu şekilde fark artarsa sıkıntı dedi. Sizlerin nasıl bebiş leri. Şeker yüklemesi yaptırdım o da üst sınırdan 27 fazlam çıktı
Amin canım inşallah. Tatlı hamur işi bırak dedi dr bakalım inşallah sorunsuzca 37 38 leri görürüzBende şeker yükleme testi yaptırdım ama aslında gereksiz benimde 140 olması gerekirken 159 çıktı ama sebebi çok tatlı çikolata yiyodum şimdi kestim onları artık muhtemelen ondan oldu zaten doktor diyet veriyo sende dikkat edersen bişey olmaz Allah’ın izniyle sağ Salim alaşım inş yavrularımızı
Bende özele gidiyorum .aynı düşünüyorum devlete mi başlasam acaba en azından küvez olayı olursa hazır olmuş olur sevk derdi yer sıkıntısı olmaz ama devlette de iyi bi doktor bulamadım ikiz olduğu için her doktorun tecrübesi olduğunu düşünmüyorumİnş canım oralara kadar geliriz inş ikiz olduğu için endişe ediyo insan çünkü erken Doğum riskimiz var gerçi kişiden kişiye değişiyor ama birde ben çok doktor değiştirdim özele gidiyodum tıp merkezine memnundum ama şimdi devlete gidicem 1 hafta sonra çünkü bebeklerin yatması gerekirse sevkle uğraşmayalım diye hem evime yakın sen nasıl düşünüyosun aslında devletten de korkuyorum ama
Zaten devlette doktor seçme şansımız Yok Doğum esnasında hangi doktor denk gelirse nasıl olcak bilmiyorum özele nereye gidiyorsun memnunmusunBende özele gidiyorum .aynı düşünüyorum devlete mi başlasam acaba en azından küvez olayı olursa hazır olmuş olur sevk derdi yer sıkıntısı olmaz ama devlette de iyi bi doktor bulamadım ikiz olduğu için her doktorun tecrübesi olduğunu düşünmüyorum
Ben çorumdayım burda gidiyorumZaten devlette doktor seçme şansımız Yok Doğum esnasında hangi doktor denk gelirse nasıl olcak bilmiyorum özele nereye gidiyorsun memnunmusun
Çok geçmiş olsun yorma kendini dinlen ne kadarlık hamilesinArkadaşlar merhaba dün gece sancım tuttu ve hemen hastaneye gittik nst ye bağladılar ve sancılarım çok yüksek çıktı uzun sürede geçmedi serum ve adalat başladık hemen ciğer geliştirici iğne oldum,muayenede açıklığım çok azdı bebeklerin başıda henüz yukarıdaydı bugün sancılarım tamamen geçti doktorum taburcu etti ama bundan sonra dinleceğim bol bol,sizde dualarınızı eksik etmeyin biraz daha dursun bebeklerim
32 haftalık hamileyim canımÇok geçmiş olsun yorma kendini dinlen ne kadarlık hamilesin
Arkadaşlar merhaba dün gece sancım tuttu ve hemen hastaneye gittik nst ye bağladılar ve sancılarım çok yüksek çıktı uzun sürede geçmedi serum ve adalat başladık hemen ciğer geliştirici iğne oldum,muayenede açıklığım çok azdı bebeklerin başıda henüz yukarıdaydı bugün sancılarım tamamen geçti doktorum taburcu etti ama bundan sonra dinleceğim bol bol,sizde dualarınızı eksik etmeyin biraz daha dursun bebeklerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?