2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

En güzel ikiz anneleri bişey soracaktım ben bugun Dr a Regenis max ilaç kullanıyorum vitamin olarak ayrıca magnezyum ilaç kullanmama gerek varmı dedim magnorm diye suya atilip içilen ilaçtan verdi ben sorunca al iç o zaman dedi bacak ağrım arada oluyordu biraz ismarlama mi yazdı acaba sizler kaçıncı haftada başladınız birde şeker yüklenmesi ni söyledi siz e bırakıyorum ben öngörüyorum ama zorlamiyorum dedi.işte öyle sizler yaptirdiniz herhalde dimi çoğunuz sağlıkla sıhhatli gelsin bebeklerimiz bizde sağlıklı güçlü kuvvetli olalım inşallah da bebeklerimizi büyütelim inşallah

Bana bu hafta 16.haftada yazdı magnorm ilacı. Şeker yüklemesi içinde kilo alımın aşırı değil normalse, bebekler aşırı iri değilse ve tansiyon problemin yoksa yapma taraftarı değilim bu nedenle dikkat et kendine aksi halde mecbur yapacağız dedi.

Hanımlar kafama takılan bişey sorucam bilgisi olan aydınlatırsa sevinirim; benim ilk denememdi (şükürler olsun rabbime). Daha önce düşük vb hiçbir gebeliğim olmadı, kan sulandırıcı iğneyi transferle kullanmaya başladım. Tüp bebek doktorum devam etmemi söylüyor aslında pıhtılaşma sorunum yok, ikili test için perinatoloğa gittiğimde o da doçentti buna gerek olmadığını söyledi kafam karıştı, tabii kendi doktorumu dinliyorum ayrı ama iğne artık iyice yakmaya başladı bırakasım da çok var, sizin tecrübeleriniz nasıl?

Canim bnde 16. Haftada basladim. Ilk zmanlar bi tane aliyorudm. Iki haftadir 2 ye cikardim. Gündüz kasilmam ve agrim oluyor. Doktorum seker yuklemesi istemedi. Ama ilk gebeligimde sekerim çıkmıştı. Diyet yaptim. Simdise dikkat ediyorum.

Arkadaşlar benim kasigimin sol tarafından bıçak saplanır gibi bı ağrı oluyo hafif de sızlama var kasigimda bı fikriniz var mı 28+6 haftaligiz bu arada

Şimdi sizden duyunca daha iyi anladım. Teşekkürler sağlıkla kucağınıza alın, alalım inşallah

canım benim kasılmalar başlayınca verdi magnezyumu şeker yüklemesi yapıldı bana ilk cocuktada yaptırdım

Arkadaşlar benim kasigimin sol tarafından bıçak saplanır gibi bı ağrı oluyo hafif de sızlama var kasigimda bı fikriniz var mı 28+6 haftaligiz bu arada
benimde bazen benzer ağrılarım oluyodu o haftalarda doktorum kanama yoksa bebekler hareket ediyorsa endişe etme ama için rahat etsin gel bakalım diyordu 28li haftalarda rahim büyüdüğü için olabilirmiş tabi yine doktoruna söyle canım

canım benim kasılmalar başlayınca verdi magnezyumu şeker yüklemesi yapıldı bana ilk cocuktada yaptırdım
Bende kasılma olmadı henüz anladigim kadariyla ama Dr sordum magnezyum vermediniz gerek varmı diye o da yazayım dedi ismarlama gibi olunca şekeri de siz bilirsiniz dedi bende arkadaşlarıma sizlere sormak istedim teşekkür ederim

nasılsa zararı yok canım magnezyumun ağrın kasılman olursa içersin

Canım o bende de oluyor ara ara bebeklerin ikiside artık başaşağı duruyo ondan sanırım ben öyle düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…