- 25 Mayıs 2012
- 1.621
- 1.323
- 133
- 39
- Konu Sahibi marbling817
-
- #3.761
2 kız benimkiler sağlıklı olsunlar inşallahKızlar Genel olarak cinsiyetleriniz ne bebislerinizin benim bir oglum war Bitanesi olsun kiz olsun istiom ins Biri kiz Biri erkek olur tabi öncelik Saglikli olmasi
Bir Kızım var ikizlerde bir kız bir oglan. Darısı tüm isteyenlere Allah sag salim kucaga almayı nasip etsin.Kızlar Genel olarak cinsiyetleriniz ne bebislerinizin benim bir oglum war Bitanesi olsun kiz olsun istiom ins Biri kiz Biri erkek olur tabi öncelik Saglikli olmasi
Bana bu hafta 16.haftada yazdı magnorm ilacı. Şeker yüklemesi içinde kilo alımın aşırı değil normalse, bebekler aşırı iri değilse ve tansiyon problemin yoksa yapma taraftarı değilim bu nedenle dikkat et kendine aksi halde mecbur yapacağız dedi.En güzel ikiz anneleri bişey soracaktım ben bugun Dr a Regenis max ilaç kullanıyorum vitamin olarak ayrıca magnezyum ilaç kullanmama gerek varmı dedim magnorm diye suya atilip içilen ilaçtan verdi ben sorunca al iç o zaman dedi bacak ağrım arada oluyordu biraz ismarlama mi yazdı acaba sizler kaçıncı haftada başladınız birde şeker yüklenmesi ni söyledi siz e bırakıyorum ben öngörüyorum ama zorlamiyorum dedi.işte öyle sizler yaptirdiniz herhalde dimi çoğunuz sağlıkla sıhhatli gelsin bebeklerimiz bizde sağlıklı güçlü kuvvetli olalım inşallah da bebeklerimizi büyütelim inşallah
1 kız 1 erkek, Allah'ım korusun hepimizin meleklerini.Kızlar Genel olarak cinsiyetleriniz ne bebislerinizin benim bir oglum war Bitanesi olsun kiz olsun istiom ins Biri kiz Biri erkek olur tabi öncelik Saglikli olmasi
Amin inşallah bi kız bi erkek bizim kuzularimizda1 kız 1 erkek, Allah'ım korusun hepimizin meleklerini.
En güzel ikiz anneleri bişey soracaktım ben bugun Dr a Regenis max ilaç kullanıyorum vitamin olarak ayrıca magnezyum ilaç kullanmama gerek varmı dedim magnorm diye suya atilip içilen ilaçtan verdi ben sorunca al iç o zaman dedi bacak ağrım arada oluyordu biraz ismarlama mi yazdı acaba sizler kaçıncı haftada başladınız birde şeker yüklenmesi ni söyledi siz e bırakıyorum ben öngörüyorum ama zorlamiyorum dedi.işte öyle sizler yaptirdiniz herhalde dimi çoğunuz sağlıkla sıhhatli gelsin bebeklerimiz bizde sağlıklı güçlü kuvvetli olalım inşallah da bebeklerimizi büyütelim inşallah
Şimdi sizden duyunca daha iyi anladım. Teşekkürlercanım zaten erken doğum riski var adalat ve magnezyumla kestik kasilmalari ama son iki gundur asagi baski artti artik durmaz yani bebeklerim bende hissediyorum doktorum bekletebildigi kadar durmak istiyor ama 37 haftaya girince ikiz bebeğin 40 haftası gibi demişti zaten 30dan sonra ağrı nefessiz kalma çarpıntı bu sürü sorun çıkmaya başladı
inşallah canım sağ salim alalım bebeklerimizi kucağımızaŞimdi sizden duyunca daha iyi anladım. Teşekkürlersağlıkla kucağınıza alın, alalım inşallah
canım benim kasılmalar başlayınca verdi magnezyumu şeker yüklemesi yapıldı bana ilk cocuktada yaptırdımEn güzel ikiz anneleri bişey soracaktım ben bugun Dr a Regenis max ilaç kullanıyorum vitamin olarak ayrıca magnezyum ilaç kullanmama gerek varmı dedim magnorm diye suya atilip içilen ilaçtan verdi ben sorunca al iç o zaman dedi bacak ağrım arada oluyordu biraz ismarlama mi yazdı acaba sizler kaçıncı haftada başladınız birde şeker yüklenmesi ni söyledi siz e bırakıyorum ben öngörüyorum ama zorlamiyorum dedi.işte öyle sizler yaptirdiniz herhalde dimi çoğunuz sağlıkla sıhhatli gelsin bebeklerimiz bizde sağlıklı güçlü kuvvetli olalım inşallah da bebeklerimizi büyütelim inşallah
benimde bazen benzer ağrılarım oluyodu o haftalarda doktorum kanama yoksa bebekler hareket ediyorsa endişe etme ama için rahat etsin gel bakalım diyordu 28li haftalarda rahim büyüdüğü için olabilirmiş tabi yine doktoruna söyle canımArkadaşlar benim kasigimin sol tarafından bıçak saplanır gibi bı ağrı oluyo hafif de sızlama var kasigimda bı fikriniz var mı 28+6 haftaligiz bu arada
Tamam canım teşekkür ederimbenimde bazen benzer ağrılarım oluyodu o haftalarda doktorum kanama yoksa bebekler hareket ediyorsa endişe etme ama için rahat etsin gel bakalım diyordu 28li haftalarda rahim büyüdüğü için olabilirmiş tabi yine doktoruna söyle canım
benimde bir oğlum var şimdide 2 kız geliyo Rabbim gönlünden geçeni hakkında hayırlı etsin canım inşallah içinden geçen olurKızlar Genel olarak cinsiyetleriniz ne bebislerinizin benim bir oglum war Bitanesi olsun kiz olsun istiom ins Biri kiz Biri erkek olur tabi öncelik Saglikli olmasi
Bende kasılma olmadı henüz anladigim kadariyla ama Dr sordum magnezyum vermediniz gerek varmı diye o da yazayım dedi ismarlama gibi olunca şekeri de siz bilirsiniz dedi bende arkadaşlarıma sizlere sormak istedim teşekkür ederimcanım benim kasılmalar başlayınca verdi magnezyumu şeker yüklemesi yapıldı bana ilk cocuktada yaptırdım
nasılsa zararı yok canım magnezyumun ağrın kasılman olursa içersinBende kasılma olmadı henüz anladigim kadariyla ama Dr sordum magnezyum vermediniz gerek varmı diye o da yazayım dedi ismarlama gibi olunca şekeri de siz bilirsiniz dedi bende arkadaşlarıma sizlere sormak istedim teşekkür ederim
Canım o bende de oluyor ara ara bebeklerin ikiside artık başaşağı duruyo ondan sanırım ben öyle düşünüyorumArkadaşlar benim kasigimin sol tarafından bıçak saplanır gibi bı ağrı oluyo hafif de sızlama var kasigimda bı fikriniz var mı 28+6 haftaligiz bu arada
Olabilir çünkü baya aşağıda hareket hissediyorum bendeCanım o bende de oluyor ara ara bebeklerin ikiside artık başaşağı duruyo ondan sanırım ben öyle düşünüyorum
Bende bendeee inşallahhhhinşallah canım ya dua ediyorum sakin olsunlar kimseye muhtaç kalmiyim diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?