2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

ayrıca cidden ne dengesiz insanlar var....
-aaaayyy yandın nasıl bakıcaaaaan
-neeee ikizmiiiii
-ohaaa karnın nekadar buyumus
-ay ben bırıne bakamıyorm allah sana yardm etsn
-tek basına bakamazsın zaten
-sütü yetmezki iki bebege
-gezmeyı unut
-ilk aylar cok zorlanıcan uyku haram olucak
-aaa ılk aylar kolay hele bı büyüsünler ozamn gör
-kocanla uzaklasıcaksın mecbur cocuklarla ılgılenmekten
- ay benımkılerde ıkız gıbıı (nah ıkız gıbı)
-benım 1 cocuk 3 cocuga bedel
-senı cok iii anlıyorum (tek gebelık gecırmış neyı anlıyosa)
-evde süsü püsü acık renk mobılya esyayı unut

cidden bıktım sunları duymaktan
onlar oyle dedıkce ben cok şükür rabbım benı ıkı bebege layık gorduyse o gucude bende gorduki nasıp ettı.... varsın gezmıyım varsın evım pis olsun uykusuz yorgun kalayım yeterkı onları vatana mıllete hayırlı saglık bir evlat olarak yetıstıreyım diyorum... tık kesıyolar.
istiyolar ki ahlanıp vahlanalım....
bence ınadına guclu olalım sıkayet edecek konumda bıle olsak etmeylım dıle getırmeyelım...
cunku buzamanda ınsanlar bırbırının zor zamanından haz alır hale gelmıs....

Kesinlikle katılıyorum. Geçenlerde bı kadın vardı 4 tane çocuğu var ilkler ikizmis bende ikiz deyince çok zor günler seni bekliyor şimdiden uyuyabildigin kadar uyu yandin diyo. Bende sen ilk ikisinde anlamadın da ondan mı.iki tane daha yaptın dicektim hadi dedim boşver. Bı de iki erkek diyince aaa keşke biri kız olsaymis diyenlere de ayri kızıyorum rabbim lutfetmis iki tane vermis onların dediklerine bak

canım inşallah sizlerde göreceksiniz bu haftaları mis kokulu kuzularimiza sağlıkla kavusacagiz hepimiz ben ilk günden beri tek yumurta monokoryonik diamniyotik dedikleri anda riskli vs bi sürü yorum duydum ama içim hep rahattı benim kızlarım güçlü dayancaklar dedim çok şükür bu haftaya geldim inşallah doğumdada bi sıkıntı olmaz sağ salim kucağıma alırım kızlarımı

çok şükür canım riskli haftaları geçtik inşallah sağlıkla gelsin miniklerimiz banada doktor yat dedi ama sürekli yatmiyorum kendimi yormadan hem oğlumla ilgileniyorum hem islerimi hallediyorum banada doktor 36+0 olsun alırız demişti

Alışverişe gitmiştim geçen hafta satış elemanına kıyafet sordum cinsiyeti ne dedi ikisindende var dedim.kadın yaazııık ikiz mi dedi.ay yazık olan ne var anlamıyorum ben taşıyorum halimden memnunken şikayet etmezken insanları anlamıyorum.takmıyorum Rabbim layık görmüş ben çok mutluyum.[/QUOTE]
Aynen öyle banada 11 yıldır ne zaman olcak ne yaptınız gitmiyormusunuz Dr diyenler şimdi habire cinsiyetleri ne belli mi nasıl bakan ikiz çok zor daha neler neler milleti memnun etmek zor

kızlar o boş boş konuşanlara bende sinir oluyorum hele bide ilk çocuğum 3 yaşında diye Ayy nasıl bakcan oğlunu hep ihmal etcen diyorlar geçen alışverişte yanımdan bi teyze geçti vah vah bi tane kucağında bi tane karnında dedi bi acıdı halime bide bilse ikiz bekliyorum ne derdi acaba :) gülüp geçiyorum artık Rabbime şükür onları bize nasip etti

Ne güzel yazmışsın ne eksik ne fazla ağzına saglik

Kesin düşüp bayılırdı:))

Sinir bozucu laflara kulak tikamayi ögrenicez .. cünkü maalesef dogumdan sonra degismiyo bu durum....

Bu sefer

-sütün yetmiyo?!
- cocuklar ac mi? Niye agliyo? Ac sütün yetmiyo mama ver?! (Allahimmmm sana geliyorum..)
- sen uyu ben bakarim cocuklara (diyolar ve ayakta sallamaya basliyolar cocuklari...)
- vs vs vs ..

Yani bacilar kulak tikamayi simdiden ögrenin

aynen canım ya daha şimdiden başladılar sütun yetmez ikiz bunlar diye oğlum tekti ondada yetmez diyorlardı anlamak zor gerçekten kayinvalidem şimdiden diyo birini ben sallarim falan diye belki sakin olacak çocuklar belki kendi kendine uyumak isticekler nedir bu sallama merakı mama merakı Ayy baya dolu çıktım bu konularda :)

Aynen çok meraklılar :)inşallah uslu olurlar da kendimiZ bakarız

Niye süt yetmesin ya? Allah ona göre veriyo sütü... bize az stres yapsalar cok sütümüz olcak da iste gelde söyleme!!!
Sallama meraki milletimizde var canim...
biz aslinda alistiriroiz sallamaya.. anne karninda sallaniomu bebeler? Yoooo gayette güzel uyuyolar... yani ben kizimi hic sallamadim.. sallamadanda uyuyabiliyo bi bebek...

Valla benzer bi laf bana da geldi dun hemde gencecik bi anneden. Çocuklarımızın arasinda 1 ay var. Yok.nasil cesaret ettin ikinciye, ay ikiz nasil bakacaksin ne yapcaksin bidi bidi konustu. Bi ara tuvalet terliği ile agzina vurasim geldi. Hadi yasli insanlari anlayabiliyorum ama gencecik insanların bizi anlamamasi tuhaf geliyor[/QUOTE]
Maalesef canım biliyorum başta zorlanacagım ama olmayıp zorlandığım, zoruma daha çok gidiyordu

2 kız deyincede biri oğlan olsaymış diyenler olyor :) hiçbir türlü beğendiremefik
Ben de bi tanede evde var kızım çok şükür diyorum

Katılıyorum canım insanlar mutlu oluyor anlayıp, zırladığın zaman en güzeli şikayetsiz, beklentisiz hayat. Haaa arada nazara gelirim diyede sızlanıyorki nazar değmesin diye.bazende iyiyim çok şükür sıkıntım yok deyince ben tek gebelikte böyleydim ay ne güzel falan diyorlar ozaman hemen hastalanıyorum.şimdi bu yolu buldum sanki iyi gibi

İnan fazla takmıyorum hamilelikten önce çok takmıştım çocuğun olmuyor diye markete çıksam bazen ağlayarak gelirdim. Bazen aynı kişi daha bir adet dönemim geçmeden tekrar sorardı.el insaf ya el insaf amaan Rabbime bin şükür bugünleri gösterdi.inan benim en büyük sınavlarımdan biri ozamanlardı. Artık takmıyorum takamıyorum.rabbime karşı gelirmişim gibi

hahahahah keske deseymıssın bazen çakıcan oyle lafları o tıplere hakedıyolar valla...
bıde hakkaten benımde ıkisi erkek. direk tepkıler dedıgın gıbı oluyo. tovbe est. sankı secme hakkımız var yeterkı saglıklı olsunlar...

Ne güzel yazmışsın ne eksik ne fazla ağzına saglik

canım ban olayı olmasa ah daha neler gecıyor ıcımden :))))))

cok mantıklı bı taktık ben bebelerın dogmasını beklıyorum.... ondan sonrada elestırıler olacak cunku. ama ozaman boyle uysal olmayacagım. haşa kotu amacla demıyorum ama ozellıkle tek cocuklu annelerın, daha 8-10 aylık bebeklerı olup tecrubenın alasını bılıyormus gıbı takılan annelerın yorumlarını dınlemeyecegım. dınlemek istemedıgımıde acıkca soylerım. cunku bence en guzelı ıkız tecrubesı olan annelerle konusmak ve bılınclı buyuklerımıze annemıze vs danısmak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…