2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Geçmiş olsun evet çok ağrı yapıyo bende ayakta duramıyorum kasığıma bıçak saplanıyo sanki sırt ağrısı daha beter. Sen kaç mm ydi biliyomusun sormadınmı

Dün acilde kadın doğumcu benim isteğimle baktı böbreklere. Ölçmedi. Bayağı büyümüş dede sadece. Alanım değil bir şey yapamam dedi. Yarın ürolog a gideceğim

Kaç mm olmuştu genisleme. Kacinci haftada farkettiler. Ne yaptin geçti biraz anlatır mısın canım ya. Çok endişeliyim. Oturamıyorum bile
Kaç mm olduğunu hatırlamıyorum ama 19. Haftada bende ağrıyla acile gittim bı iki hafta aralıklarla ağrıdı hep sola yattım sağ böbrekteydi benim sonra geçti çok şükür

Kaç mm olduğunu hatırlamıyorum ama 19. Haftada bende ağrıyla acile gittim bı iki hafta aralıklarla ağrıdı hep sola yattım sağ böbrekteydi benim sonra geçti çok şükür

Pıhtılaşma nedeniyle kan sulandırıcı kullanıyom. Kan akışı sorun olmasın diye başından beri hep sola yattim. Böbrek genislemesini hic beklemiyordum. Rahim büyüdüğü için belim ağrıyor sanıyordum.
Inş benimki de geçer.

Geçmiş olsun canım Rabbim yardımcınız olsun acil şifalar diliyorum

İnşaAllah hepimiz için hayırlı bi yeni yıl olur :)
Öncelikle tebrik ederim ama mesajını okuyunca çok şaşırdım inan 13 hafta olana kadar nasıl farketmedilerbenim bebişim yada bebişlerimde sürpriz bi şekilde geldi şuan çok mutlu ve heyecanlı bekleyiş içerisindeyiz inşaAllah ikinci bebişimde büyüyüp gelişmiştir son 10 gün çok zor beklemesiinşaAllah sağlıcakla bebişlerini kucağına alırsın canım
( hepimiz ) amiiinnn

Kızlar merhaba,hastanede emzirme çalışmalarına başladık nihayet çok çabuk yoruluyoruz maalesef ya da memeyi tutamıyoruz ama olsun buna da şükür
Allahım bu zorlu yolda hepinizin Yardımcısı olsun

Amiin , ayyy çok sevindim inşaAllah daha da iyi olucaklar

Canım selam iyiyiz çok şükür.. Bebek hazırlıkları son sürat devam ediyor. Bebişlerin kıyafetlerini yıkadım sırada ütülemek kaldı, 3 hurç dolusu minnak kıyafet nasıl ütülenecek bakalım :)
Sende ne var ne yok nasılsın?
Bi de biz hala isim bulamadık

Sağol canım endişelendirdi beni o kadar aşağıda olması zaten yatak istirahati verdi doktor yatıyorum artik
Benim de bi müddet öyleydi 26-29.haftalar arası resmen en altta vajina bölgesinde hissediyordum hareketleri, sonra geçti.. doktorum normal demişti canım endişelenme..

Kızlar merhaba,hastanede emzirme çalışmalarına başladık nihayet çok çabuk yoruluyoruz maalesef ya da memeyi tutamıyoruz ama olsun buna da şükür
Oyy yerim ben onların hemencecik yorulan minnak çeneleriniii :)))
Allahım sağlık sıhhat versin canım alıştıkça emerler inşallah cukkudu cukkudu :))

kardelen384 canım çok geçmiş olsun.. İnşallah yarın üroloğa gittiğinde stente gerek olmadığını söyler, iyi bi doktor bul canım acil şifalar diliyorum

Çok güzel canım sevindim olsun inşallah onuda yapacaklar Allah ın izni ile

Maşallah annesi kuzulara inşallah meme emmeyide kısa sürede öğrenirler Allahım kuvvet versin

Kızlar Günaydın dün büyük baş alışverişimi yaptım sayılır.gögüs pompası avent alacaklara duyrulur. Heryerde 300 bugün son gün sanırım 244 liraya düşmüş
Merhaba
Geçen sene aynı durumları yaşamış biri olarak kesinlikle ikili pompa öneriyorum. Zira ben 36+3 doğum yaptım. Çok şükür bebeklerim kuvoze girmedi. Ama ilk 10 gün sutum olduğu halde çene kasları gelişmediği için beni emememişler ve ikisi de sarılık oldular. Mecburen sağarak verdik. Siringayla ve kaşıkla denedik ama iki bebek olunca baş edemedik. Haliyle biberona başladık. Sonra da memeyi kabul etmediler. Velhasıl kelam 4 ay boyunca bebekleri sağarak biberonla besledik. O süre boyunca pompa elim ayağım oldu
.Dorduncu Aydan itibaren memeye dönüş yaptılar. Iki aydır emiyorlar şükür. Bu arada mamaya alerjileri olduğu için bu zamana kadar anne sütüyle geldik. Size de tavsiyem sakın pes etmeyin. Biraz uzun oldu. Kusura bakmayın. Hamileliginizin tadını çıkarın

burdayım canım bazen okuyup çıkıyorum hemen yazamıyorum bizim kızlari biraz daha içerde tutmaya çalışıyorum 34+0 olduk bugün az kaldı inşallah sağlıkla gelirler sen nasılsın

Yaa kızlar çok kötüyüm ben ne yesem sürekli kusuyorum sonrasında elim ayağım titriyo gün boyu midem bulanıyo çok yoruldum artık
10+4 olduk
Sata göre 12+2

Inşallah bu sıkıntıları yaşamayız ama tedbirli olmakta fayda var.siz tecrübeli anne olarak ilk 3 ay kıyafet ne almıştınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…