- 9 Ocak 2017
- 287
- 193
- 103
- 35
- Konu Sahibi marbling817
-
- #3.221
İnşallah canım dikkat et kendine. Rahim ağzını kaç ölçtü doktorKizlar merak ettiniz cok sagolun..
Doktorum önlem amacli ilac tedavisi uyguluyo suanda istirhatteyim.. yatmaya devam..
dualarinizi bekliyorum..
insallah hepimiz saglicakla 36+lari görürüz..
Hepinizi öpüyorum..
Kizlar merak ettiniz cok sagolun..
Doktorum önlem amacli ilac tedavisi uyguluyo suanda istirhatteyim.. yatmaya devam..
dualarinizi bekliyorum..
Hepinizi öpüyorum..
Canım şu an kaçıncı haftadaydın inşallah işe yarar gelişme varmı nasılsınKizlar merak ettiniz cok sagolun..
dualarinizi bekliyorum..
Hepinizi öpüyorum..
Insallah canim bana dediki buyuk ihtimalle kaybolur ama insallah kaybolmaz bebegim :)Canım hayırlı uğurlu olsun bebişlerin :) Genelde biri diğerinden daha büyük oluyor zaten, inşallah iki bebeğin de seni hiç bırakmaz sımskı tutunur büyüler sağlıcakla :)) seni de aramızda gördüğüme çok sevindim..
Green Moms aldım internetten, en organiği bu, epey araştırdım..
Kizlar merak ettiniz cok sagolun..
dualarinizi bekliyorum..
Hepinizi öpüyorum..
Iyi olmana sevindim . Cok şükürKizlar merak ettiniz cok sagolun..
dualarinizi bekliyorum..
Hepinizi öpüyorum..
Çok sevindim her şey yolunda gitsin inşallah.Kizlar merak ettiniz cok sagolun..
dualarinizi bekliyorum..
Hepinizi öpüyorum..
jeliboni canım ben Ankara'ya detaylı ultrasona geldim Sertaç hocaya. Çok şükür iyi geçti. Sertaç hocadan çok memnun kaldım. Ama bebeklerimi üç boyutlu ultrasonda inceler diye düşünmüştüm yüzlerini görcem diye seviniyordum. İki boyutlu galiba siyah beyaz olanda inceledi. Biraz o yüzden bi hayal kırıklığım oldu.
Sertaç hocada mı girmiştiniz siz de. İstemem mi gerekiyodu ya da sormam mı gerekiyodu acaba bilemedim geçti artık.. ama üzüldüm ya3 kez ayrıntılıya girdim. 3 de siyah beyazdı. Ama renkli foto verdi baya yaklasık 13 tane.
Kizlar dün ağrım vardı bugün kontrole gittim benim ikizlerde gelmeye karar vermiş biri doğum kanalına inmiş doktor ciğer geliştirici iğne yaptırdı adalat ve magnezyumlada kasılmalari önlemeye calisicaz inşallah 2 hafta daha dayanirlar yoksa kuveze girerlermiş dua edin bizede artık bende yatarak beklicem kizlarimi doktor mecbur olmadıkça kalkma dedi
Inşallah canım 2 haftayı atlatsam bişey istemiyorum başka.Benim 30 haftadan beri karnım çok sertlesiyordu bide sağ gogus altında ağrı oluyordu dün akşam kasık ve belime ağrı girdi birde bebeklerin başı hep asagidaydi ama son günlerde çok baskı ve ağrı oldu aşağı tarafta sadece magnezyum kullanıyordum yetmiyo kasılma gecmiyo diye adalat başladım bugün inşallah işe yarar kuzularimin kilosu az daha biri 1800 biri de 1690 gr olmusCanim ya bayagi buyumusler sabrederler 2 hafta daha insalah. Bende yarin gitcem benimde agrim var
Senin agrilarin nasildi. Şikayetin.neydi
Ayy inşallahh zamanında gelirler.kg olayı kuzenimin kızı oldu 1740 gr maşallah küveze bile girmedi çok sağlıklı doğdu.hayırlısı olsun inşallahInşallah canım 2 haftayı atlatsam bişey istemiyorum başka.Benim 30 haftadan beri karnım çok sertlesiyordu bide sağ gogus altında ağrı oluyordu dün akşam kasık ve belime ağrı girdi birde bebeklerin başı hep asagidaydi ama son günlerde çok baskı ve ağrı oldu aşağı tarafta sadece magnezyum kullanıyordum yetmiyo kasılma gecmiyo diye adalat başladım bugün inşallah işe yarar kuzularimin kilosu az daha biri 1800 biri de 1690 gr olmus
Inşallah kuveze girmezler kilosu çok önemli değil minik doganda buyuyo iri doganda canimAyy inşallahh zamanında gelirler.kg olayı kuzenimin kızı oldu 1740 gr maşallah küveze bile girmedi çok sağlıklı doğdu.hayırlısı olsun inşallah
Geçmiş olsun canm inşallah beklerker beklemezlersede allahın izniyle yaşarlar. Bizde o haftalara ulaşırız inşallahKizlar dün ağrım vardı bugün kontrole gittim benim ikizlerde gelmeye karar vermiş biri doğum kanalına inmiş doktor ciğer geliştirici iğne yaptırdı adalat ve magnezyumlada kasılmalari önlemeye calisicaz inşallah 2 hafta daha dayanirlar yoksa kuveze girerlermiş dua edin bizede artık bende yatarak beklicem kizlarimi doktor mecbur olmadıkça kalkma dedi
Inşallah canım 2 haftayı atlatsam bişey istemiyorum başka.Benim 30 haftadan beri karnım çok sertlesiyordu bide sağ gogus altında ağrı oluyordu dün akşam kasık ve belime ağrı girdi birde bebeklerin başı hep asagidaydi ama son günlerde çok baskı ve ağrı oldu aşağı tarafta sadece magnezyum kullanıyordum yetmiyo kasılma gecmiyo diye adalat başladım bugün inşallah işe yarar kuzularimin kilosu az daha biri 1800 biri de 1690 gr olmus
Canım ayrıntılı usg cihazında bakmıştır sana, normal iki boyutlu usg ile detaylı yapılmaz. Sertaç hocanın da kullandığı cihaz çok üstün gelişmiş bir cihaz sen bakma siyah beyaz olduğuna, sadece 4 boyut görntüyü açmamıştır.. Bebeğin kan akışına, kalp yapısına bütün organlarına detaylıca bakabildiği bir cihaz o.jeliboni canım ben Ankara'ya detaylı ultrasona geldim Sertaç hocaya. Çok şükür iyi geçti. Sertaç hocadan çok memnun kaldım. Ama bebeklerimi üç boyutlu ultrasonda inceler diye düşünmüştüm yüzlerini görcem diye seviniyordum. İki boyutlu galiba siyah beyaz olanda inceledi. Biraz o yüzden bi hayal kırıklığım oldu.
Inşallah sağlıklı zamanda gelsinler. Neyseki 33 lerdesin canım sıkıntısız ilerler inşallah. Rabbim sağlıcakla kucagına almayı nasip etsin inşallahKizlar dün ağrım vardı bugün kontrole gittim benim ikizlerde gelmeye karar vermiş biri doğum kanalına inmiş doktor ciğer geliştirici iğne yaptırdı adalat ve magnezyumlada kasılmalari önlemeye calisicaz inşallah 2 hafta daha dayanirlar yoksa kuveze girerlermiş dua edin bizede artık bende yatarak beklicem kizlarimi doktor mecbur olmadıkça kalkma dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?