2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Kizlar merak ettiniz cok sagolun..
Doktorum önlem amacli ilac tedavisi uyguluyo suanda istirhatteyim.. yatmaya devam..
dualarinizi bekliyorum..
insallah hepimiz saglicakla 36+lari görürüz..
Hepinizi öpüyorum..

Canim iyi olmaniza cok.sevundim. hala hastanede misin. Rabbim zamanında ve saglikla kavustursun bebeklerine
Kendine cok iyi bak.

Doktorum önlem amacli ilac tedavisi uyguluyo suanda istirhatteyim.. yatmaya devam..
dualarinizi bekliyorum..
Hepinizi öpüyorum..
Canım şu an kaçıncı haftadaydın inşallah işe yarar gelişme varmı nasılsın

Insallah canim bana dediki buyuk ihtimalle kaybolur ama insallah kaybolmaz bebegim :)

dualarinizi bekliyorum..
Hepinizi öpüyorum..

geçmiş olsun. allah yardımcın olsun. bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alalım inşallah.

dualarinizi bekliyorum..
Hepinizi öpüyorum..
Çok sevindim her şey yolunda gitsin inşallah.

jeliboni canım ben Ankara'ya detaylı ultrasona geldim Sertaç hocaya. Çok şükür iyi geçti. Sertaç hocadan çok memnun kaldım. Ama bebeklerimi üç boyutlu ultrasonda inceler diye düşünmüştüm yüzlerini görcem diye seviniyordum. İki boyutlu galiba siyah beyaz olanda inceledi. Biraz o yüzden bi hayal kırıklığım oldu.

3 kez ayrıntılıya girdim. 3 de siyah beyazdı. Ama renkli foto verdi baya yaklasık 13 tane.

Kizlar dün ağrım vardı bugün kontrole gittim benim ikizlerde gelmeye karar vermiş biri doğum kanalına inmiş doktor ciğer geliştirici iğne yaptırdı adalat ve magnezyumlada kasılmalari önlemeye calisicaz inşallah 2 hafta daha dayanirlar yoksa kuveze girerlermiş dua edin bizede artık bende yatarak beklicem kizlarimi doktor mecbur olmadıkça kalkma dedi

Canim ya bayagi buyumusler sabrederler 2 hafta daha insalah. Bende yarin gitcem benimde agrim var
Senin agrilarin nasildi. Şikayetin.neydi

Canim ya bayagi buyumusler sabrederler 2 hafta daha insalah. Bende yarin gitcem benimde agrim var
Senin agrilarin nasildi. Şikayetin.neydi
Inşallah canım 2 haftayı atlatsam bişey istemiyorum başka.Benim 30 haftadan beri karnım çok sertlesiyordu bide sağ gogus altında ağrı oluyordu dün akşam kasık ve belime ağrı girdi birde bebeklerin başı hep asagidaydi ama son günlerde çok baskı ve ağrı oldu aşağı tarafta sadece magnezyum kullanıyordum yetmiyo kasılma gecmiyo diye adalat başladım bugün inşallah işe yarar kuzularimin kilosu az daha biri 1800 biri de 1690 gr olmus

Ayy inşallahh zamanında gelirler.kg olayı kuzenimin kızı oldu 1740 gr maşallah küveze bile girmedi çok sağlıklı doğdu.hayırlısı olsun inşallah

Geçmiş olsun canm inşallah beklerker beklemezlersede allahın izniyle yaşarlar. Bizde o haftalara ulaşırız inşallah

Benim şimdiden çok ağrılarım oluyor ya magnezyumu 2 ye çıkarabilirmiyim dedim dr evet dedi bakalım 2 içeyim

Anladim canim. Bakalim bizim doktor ne diyecek. Sen.icini ferak tut ınsallah iki uc hafta daha dururlar.

Canım ayrıntılı usg cihazında bakmıştır sana, normal iki boyutlu usg ile detaylı yapılmaz. Sertaç hocanın da kullandığı cihaz çok üstün gelişmiş bir cihaz sen bakma siyah beyaz olduğuna, sadece 4 boyut görntüyü açmamıştır.. Bebeğin kan akışına, kalp yapısına bütün organlarına detaylıca bakabildiği bir cihaz o.
Sadece fotoğraf isteseydin iyi olurmuş, hatıra kalırdı. O zaman açardı 4 boyutlu görüntüyü. Zaten o renkli 4 boyutlu görüntü işin magazinsel kısmı, teşhis amaçlı değil :)) hani taş bebek görüntüleri veriyor ya o işte :)

Inşallah sağlıklı zamanda gelsinler. Neyseki 33 lerdesin canım sıkıntısız ilerler inşallah. Rabbim sağlıcakla kucagına almayı nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…