- 5 Şubat 2014
- 1.186
- 1.399
- 133
- Konu Sahibi marbling817
-
- #3.201
Biri 825gr diğeri 1020 gr canım 220 gr falan almış her biri işte iki hafta sonra inşallah daha iyi olacaklar diye ümitliyim :)Dmrz canım gun gectıkce bence fark kapanıyor bak kıloda almaya baslamıslar masalllah. suan kac kg olmuslar
ooo süper ılerlıyolar bence :))) sen merak etme böyle beslenmeye devam et bak ne guzel alıyolar kılo. maşallahBiri 825gr diğeri 1020 gr canım 220 gr falan almış her biri işte iki hafta sonra inşallah daha iyi olacaklar diye ümitliyim :)
7 ayda 21 kilo almışım 64 ile hamile kaldım 85 ile Doğuma girdim canımya darısı basıma bende cok kılo aldım dogumdan sonra ınsallah guzel saglık bi dıyet dusunuyorum.... son bır soru daha toplamda kac kılo aldın ? hamılelıgınde
7 ayda 21 kilo almışım 64 ile hamile kaldım 85 ile Doğuma girdim canım
İyiye gidiyoruz Allah’ıma binlerce kez şükürler olsun,beslenmeyi öğrenmesi ve kilo almasını bekliyoruz bebişleriminCanim nasıl oldunuz
Bebisler nasil oldu
Hadi çok şükür canım bir an önce öğrensinler inşallah annelerini cukkudu cukkudu emmeyi :)) Ne yapıyorsun mama mı veriyorlar süt mü sağıyorsun?İyiye gidiyoruz Allah’ıma binlerce kez şükürler olsun,beslenmeyi öğrenmesi ve kilo almasını bekliyoruz bebişlerimin
İyiye gidiyoruz Allah’ıma binlerce kez şükürler olsun,beslenmeyi öğrenmesi ve kilo almasını bekliyoruz bebişlerimin
ay super ya resmen eskı kılona donmussun hemencecık maşallah :))) bebıslerın nasıllar canım bende 31. haftama gırdım fenalardayım...7 ayda 21 kilo almışım 64 ile hamile kaldım 85 ile Doğuma girdim canım
yazmıssın sımdı farkettım umarım dahada ıyı olurlar cogu gıttı azı kaldı :)İyiye gidiyoruz Allah’ıma binlerce kez şükürler olsun,beslenmeyi öğrenmesi ve kilo almasını bekliyoruz bebişlerimin
Çok şükür Allah’ıma iyiyiz,kendi başlarına nefes alıyorlar,beslenme ve kilo problemimiz dışında bir sıkıntımız kalmadı,2kiloyu geçip de emzirebildiğim gün taburcuyuz inşallahay super ya resmen eskı kılona donmussun hemencecık maşallah :))) bebıslerın nasıllar canım bende 31. haftama gırdım fenalardayım...
Çok şükür Allah’ıma iyiyiz,kendi başlarına nefes alıyorlar,beslenme ve kilo problemimiz dışında bir sıkıntımız kalmadı,2kiloyu geçip de emzirebildiğim gün taburcuyuz inşallah
Ben dalinin sıvı deterjan ve yumuşatıcı aldimKızlar alışverişini yapanlar hangi bebek deterjanını aldınız aceba
Boyle olan yokmuKizlar merhaba bende 5+1 haftaligim dr 2 kese gordu ama biri 9 mm biri 4 mm sizde boyoe olup sonra kucuk olan buyudumu yoksa kucuk olan kaybolurmu
Ben de merak ediyorumPembeHelvam dan haberi olan.var.mi. nasil olsu acaba
Canım hayırlı uğurlu olsun bebişlerin :) Genelde biri diğerinden daha büyük oluyor zaten, inşallah iki bebeğin de seni hiç bırakmaz sımskı tutunur büyüler sağlıcakla :)) seni de aramızda gördüğüme çok sevindim..Kizlar merhaba bende 5+1 haftaligim dr 2 kese gordu ama biri 9 mm biri 4 mm sizde boyoe olup sonra kucuk olan buyudumu yoksa kucuk olan kaybolurmu
Green Moms aldım internetten, en organiği bu, epey araştırdım..Kızlar alışverişini yapanlar hangi bebek deterjanını aldınız aceba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?