2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

İyiye gidiyoruz Allah’ıma binlerce kez şükürler olsun,beslenmeyi öğrenmesi ve kilo almasını bekliyoruz bebişlerimin
Hadi çok şükür canım bir an önce öğrensinler inşallah annelerini cukkudu cukkudu emmeyi :)) Ne yapıyorsun mama mı veriyorlar süt mü sağıyorsun?
Canım bir de küvez durumunda ihtiyaçlar neler oluyor? Yani sen mesela Hastane çıkışlarnı normal mi almıştın prematüre mi almıştın?
Hastane çantasına konması gereken en önemli şeyler nelerdi senin ihtiyaç duyduğun?

ay super ya resmen eskı kılona donmussun hemencecık maşallah :))) bebıslerın nasıllar canım bende 31. haftama gırdım fenalardayım...
Çok şükür Allah’ıma iyiyiz,kendi başlarına nefes alıyorlar,beslenme ve kilo problemimiz dışında bir sıkıntımız kalmadı,2kiloyu geçip de emzirebildiğim gün taburcuyuz inşallah

Kizlar merhaba bende 5+1 haftaligim dr 2 kese gordu ama biri 9 mm biri 4 mm sizde boyoe olup sonra kucuk olan buyudumu yoksa kucuk olan kaybolurmu

Kizlar merhaba bende 5+1 haftaligim dr 2 kese gordu ama biri 9 mm biri 4 mm sizde boyoe olup sonra kucuk olan buyudumu yoksa kucuk olan kaybolurmu
Canım hayırlı uğurlu olsun bebişlerin :) Genelde biri diğerinden daha büyük oluyor zaten, inşallah iki bebeğin de seni hiç bırakmaz sımskı tutunur büyüler sağlıcakla :)) seni de aramızda gördüğüme çok sevindim..

Kızlar alışverişini yapanlar hangi bebek deterjanını aldınız aceba
Green Moms aldım internetten, en organiği bu, epey araştırdım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…