2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Geçmiş olsun iyi olursun işallah.

Gecmis olsun. Insallah şikayetleriniz azalir.

Mrb kızlar allah bebisleri nizi kucağıniza sağlıkla almayi nasip etsin ins size birsey sorucam bn 6+1 de yim bugün gittik 2 kesede birinin kalp atışı hafif görünüyordu böyle hareket ediyordu biri de içinde yolk kesesi vardı embriyoda var gibiydi ana diğeri kadar belirgin değildi küçüktü biliyorum daha erken ama biri diğerine göre kesesi büzüşuk gibi bi tabir kullandı dr diğerine göre yamukmus sizde de boyke olup duzelen oldu mu dr da bi acayip ti gitmicem bidaha oraya .6+1de duyulmamasi normal değil mi

İlk başta benimde öyleydi birinde kalp atışı duyulmamıştı

İlk başta benimde öyleydi birinde kalp atışı duyulmamıştı
Kesesi diğerine göre yamuk diyo büzüşuk diyo biraz aşağıda diyo e kötü mü diyorum yok diyo olabilecek bişey normal diyo e madem niye öyle cins cins konusuyo moralar bozuldu tüp bebek bizimki bide 6+1 de yiz normaldir değil mi

Doktorlar moral bozuyor canım. Benimde tüp. Kurban bayramı arife günü 6. Haftada bi tanesi öldü dendi bana. 3 gün ağladım.şimdi çok şükür kızlarım hayatta. Sıkma canını bi hafta on güne netleşir

Ayy canım nasıl oldu diyebilio çok zor ya .allah bagislasın sana insallah .ınsalah canım haftaya bi daha gidecem sağol cevabın icin

Çok geçmiş olsun peki ilaç kullanarak kontrol altına alınabilecek bir durum muymuş. İnşallah sağlıkla geçirirsin hamileliğini.

Bugun fakültede perinatologa gittim. Maalesef daha iyi beklerken kötuye gidiyor. Bebegimin bir tanesi daha kilo alamıyor plesantada olan kanamadan. Digeri normal. Küçük olan bebegimi her an kaybedebilirim. Tansiyonum yok ama heran çıkabilir. Diger bebegim ve ben tehlikeye girebiliriz. Yapilabilecek hicbirsey yok. Üzgünüm cok.

Rabbim ikisini de bağışlasın inşallah

Iyi geceler kızlar geçen pazartesi tetenoz aşısı oldum 2 gün ağrı hiç yoktu.2.3 gündür iğne olduğum yer şişmeye ve kızarmaya başladı gün geçtikçe geçecegine şişiyor anlamadım.tavsiyesi veya benim gibi olan varmı

Canım gebeliğin ilk 3. Ayı doktorlar troidi önemsemmiyor benim çok düşük çıktı doktor 2 ay sonraya gün al dedi ben hala alamadım haftaya aldım anca geciktim biraz hala da düşük kan verdim.onu kafana takma şuan için geçedebiliyormuş.

Canım inşallah ikiside sağlıcakla ilerler kısa bi süreliğine korkutmuş olsun seni. Bol bol dua et canım sen moralini yüksek tutmaya çalış

Kızlar ya benim bugün vajinamda ağrı var. Bıçak saplanır gibi. Daha önceki haftalarda da vardı ama geçmişti. Endişelendim. Bu haftalarda bu ağrı normal mi sizce?

Pazartesiydi canım benim görüşmem şükür kilo almış kızlarım ama daha geriden geliyorlar biri bir hafta biri iki hafta geride şimdilik 1hafta atağa geçebilmişler inşallah birdahaki kontrolde kapatmış oluruz arayı.. benimde cuma gün perinatologda randevum var devlette bakalım orda ne diyecekler. Sende inşallah güzel haberlerle gelirsin canım telaş yapma strese girme

Canım bende soldaki bebeğin daha az hissediyorum hareketlerini ayaklarını birbirine dayamışlar ondan dedi ama bende anlayamıyorum
evet benımde soldakı sagdakıne gore 4-5 gun gerıde ama kıloları aynı cok sukur. soldakı daha az hareketlı

ablamın bır arkadasının 14 senedır cocugu olmuyordu. gecen sene meger hamıle kalmıs haberı yok ve ustune adet goruyo. aksılıktır kı kalpte guya sıkıntısı cıkıyor ve kıza agır radyasyon uyguluyolar hemde ıkı kere.... kosu bandında kosturuyolar vs vs... doktor bıle dıyorkı sakın bı cocuga veya hamıleye bıle dokunma hanı o derece radyasyona maruz kalıyor... ve dusun sonrakı ay hamıle oldugunu anlıyor.... cocuk yasamaz dendı sakat olur dendı ama suan tosbık sapa saglam:))))) bunun gıbı nıce hıkayeler var duyuyoruz.... sen yeterkı Allaha guven hıc bıseycık olmaz koruyan mevla herturlu onu korur sakınır... moralını yuksek tutmaya olumlu dusunmeye calıs

cok gecmıs olsun umarım hayırlısı neyse o olur... moralını bozmamaya calıs kolay bı durum degıl ama uzuntunden bebekler etkılenıyor bol bol dua et

Kızlar ya benim bugün vajinamda ağrı var. Bıçak saplanır gibi. Daha önceki haftalarda da vardı ama geçmişti. Endişelendim. Bu haftalarda bu ağrı normal mi sizce?

daha bugun doktoruma onu sordum agırlıktan dolayı normal oldugunu soyledı... sankı balyozla vuruluyomus gbu bı agrı.. hamlama gbı boyle. ama baska turluyse bılemıyorum tabı :/

Dmrz canım gun gectıkce bence fark kapanıyor bak kıloda almaya baslamıslar masalllah. suan kac kg olmuslar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…