- 25 Mayıs 2012
- 1.621
- 1.323
- 133
- 39
- Konu Sahibi marbling817
-
- #3.161
Sağol canm çok şükür artık dinlenmeye çalışcam evde boş durabilirsem ) 30 gün yaxdı sonra 15 tatil başlıyor sonra doğumiznim başlar bu yıl çalışmam artıkKendini hiç sıkıntıya sokma bir dahaki kortrolde daha azalıyor.benimde bir ara 60 gr falandı fark şimdi yakalamışlar birbirlerini. Sonunda artık dinleneceksin.keyfini çıkar raporu kaç günlük yazdılar
Geçmiş olsun inşallah Rabbim korusun en kısa zamanda düzelir inşallahKızlarPembeHelvam serviks kısalmasından dolayı bugün hastaneye yattı, hayırlı dualarınızı esirgemeyin olur mu? Hemencecik düzelsin ve vaktinde sağsalim alsın bebeklerini kucağına inşallah...
Senin adına çok sevindim canım kızınlada bu arada bol vakit geçirirsinSağol canm çok şükür artık dinlenmeye çalışcam evde boş durabilirsem ) 30 gün yaxdı sonra 15 tatil başlıyor sonra doğumiznim başlar bu yıl çalışmam artık
İnşallah canım inşallah sağlıkla kucağına alsın dualarımızdaKızlarPembeHelvam serviks kısalmasından dolayı bugün hastaneye yattı, hayırlı dualarınızı esirgemeyin olur mu? Hemencecik düzelsin ve vaktinde sağsalim alsın bebeklerini kucağına inşallah...
Arkadaşlar bugün kontrol vardı serviks uzunluğu 3.5 cmdi 10 gün önce bugün 2cm çıktı sakıncalı mı sizce sizin kaç. Doktor la öğleden sonra konuscaz
Doğru ölçüldümü acsba ya 10 günde o kadar kısalır mıArkadaşlar bugün kontrol vardı serviks uzunluğu 3.5 cmdi 10 gün önce bugün 2cm çıktı sakıncalı mı sizce sizin kaç. Doktor la öğleden sonra konuscaz
Pardon on gün önce olanda cm belirtmemiş 21 haftalıkken 3.5 ölçülmüşDoğru ölçüldümü acsba ya 10 günde o kadar kısalır mı
İnşallah canımCanım bu konuda cok bilgim yok. Ama insallah sıkıntı cikmaz. Bizi de haberdar et.
Evde boş durmasanda sabahtan akşama yata kalka dinlenerek yaparsın önünde uzun zaman var acele acele yapma işleri canım ağır ağır hergün bi iş yaparsınSağol canm çok şükür artık dinlenmeye çalışcam evde boş durabilirsem ) 30 gün yaxdı sonra 15 tatil başlıyor sonra doğumiznim başlar bu yıl çalışmam artık
Doğum yaklaştıkça serviks kısalıyor canım yani serviksin uzun olması erken Doğum tehlikesini kaldırmış oluyor yani iyi birşey 3ün üzerinde olmasıArkadaşlar bugün kontrol vardı serviks uzunluğu 3.5 cmdi 10 gün önce bugün 2cm çıktı sakıncalı mı sizce sizin kaç. Doktor la öğleden sonra konuscaz
Ayy pardon ben yanlış okumuşum 10gün önce 2ydide şimdi 3.5 oldu anladım canım kaçıncı haftadasınDoğum yaklaştıkça serviks kısalıyor canım yani serviksin uzun olması erken Doğum tehlikesini kaldırmış oluyor yani iyi birşey 3ün üzerinde olması
27. Haftamdayim telaş yaptım acikcasiAyy pardon ben yanlış okumuşum 10gün önce 2ydide şimdi 3.5 oldu anladım canım kaçıncı haftadasın
hadi yaaa umarım hersey ıyı gıder vaktınde alır bebıslerını kucagına ınsallah yaKızlarPembeHelvam serviks kısalmasından dolayı bugün hastaneye yattı, hayırlı dualarınızı esirgemeyin olur mu? Hemencecik düzelsin ve vaktinde sağsalim alsın bebeklerini kucağına inşallah...
Dr la görüştünmü ne dedi? Bu durumda progestron veriyorlar ve tuvalet ihtiyacı dışında kalkmadan yatmanı öneriyorlar canım bol istirahatle düzeliyor serviks boyu stres yapma bu sıralar fazla ayakta kaldıysan ondan da olmuş olabilir27. Haftamdayim telaş yaptım acikcasi
kızlar bende bugun kontrole gittim... bebelerın biri 30+2 diğer bebekde 4-5 gün gerideymıs. doktor cok onemlı bır fark degıl dedı.... hareketelerını takıp etmem gerekıyormuş. ama ben cok anlamıyorum yahareket oluyoda azmı cokmu kestıremıyorum.... ilk hedefımız 34. hafta. bebeklerın biri 1585 gram diğeri 1550 gram...
Dr gebelik haftasına göre normal dedi özeldeki doktor progestan vermisti onu kullanıyorum hamileliğin başından beri. Bnde anlamadim ya yorulmuyorum da aslında amaDr la görüştünmü ne dedi? Bu durumda progestron veriyorlar ve tuvalet ihtiyacı dışında kalkmadan yatmanı öneriyorlar canım bol istirahatle düzeliyor serviks boyu stres yapma bu sıralar fazla ayakta kaldıysan ondan da olmuş olabilir
Canım bende soldaki bebeğin daha az hissediyorum hareketlerini ayaklarını birbirine dayamışlar ondan dedi ama bende anlayamıyorumkızlar bende bugun kontrole gittim... bebelerın biri 30+2 diğer bebekde 4-5 gün gerideymıs. doktor cok onemlı bır fark degıl dedı.... hareketelerını takıp etmem gerekıyormuş. ama ben cok anlamıyorum yahareket oluyoda azmı cokmu kestıremıyorum.... ilk hedefımız 34. hafta. bebeklerın biri 1585 gram diğeri 1550 gram...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?