2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Kendini hiç sıkıntıya sokma bir dahaki kortrolde daha azalıyor.benimde bir ara 60 gr falandı fark şimdi yakalamışlar birbirlerini. Sonunda artık dinleneceksin.keyfini çıkar raporu kaç günlük yazdılar
Sağol canm çok şükür artık dinlenmeye çalışcam evde boş durabilirsem ) 30 gün yaxdı sonra 15 tatil başlıyor sonra doğumiznim başlar bu yıl çalışmam artık

Arkadaşlar bugün kontrol vardı serviks uzunluğu 3.5 cmdi 10 gün önce bugün 2cm çıktı sakıncalı mı sizce sizin kaç. Doktor la öğleden sonra konuscaz

Sağol canm çok şükür artık dinlenmeye çalışcam evde boş durabilirsem ) 30 gün yaxdı sonra 15 tatil başlıyor sonra doğumiznim başlar bu yıl çalışmam artık
Evde boş durmasanda sabahtan akşama yata kalka dinlenerek yaparsın önünde uzun zaman var acele acele yapma işleri canım ağır ağır hergün bi iş yaparsın

Arkadaşlar bugün kontrol vardı serviks uzunluğu 3.5 cmdi 10 gün önce bugün 2cm çıktı sakıncalı mı sizce sizin kaç. Doktor la öğleden sonra konuscaz
Doğum yaklaştıkça serviks kısalıyor canım yani serviksin uzun olması erken Doğum tehlikesini kaldırmış oluyor yani iyi birşey 3ün üzerinde olması

Doğum yaklaştıkça serviks kısalıyor canım yani serviksin uzun olması erken Doğum tehlikesini kaldırmış oluyor yani iyi birşey 3ün üzerinde olması
Ayy pardon ben yanlış okumuşum 10gün önce 2ydide şimdi 3.5 oldu anladım canım kaçıncı haftadasın

kızlar bende bugun kontrole gittim... bebelerın biri 30+2 diğer bebekde 4-5 gün gerideymıs. doktor cok onemlı bır fark degıl dedı.... hareketelerını takıp etmem gerekıyormuş. ama ben cok anlamıyorum ya hareket oluyoda azmı cokmu kestıremıyorum.... ilk hedefımız 34. hafta. bebeklerın biri 1585 gram diğeri 1550 gram...

27. Haftamdayim telaş yaptım acikcasi
Dr la görüştünmü ne dedi? Bu durumda progestron veriyorlar ve tuvalet ihtiyacı dışında kalkmadan yatmanı öneriyorlar canım bol istirahatle düzeliyor serviks boyu stres yapma bu sıralar fazla ayakta kaldıysan ondan da olmuş olabilir

Masallah subhanallah canim. Insallah 36+lari gircez. 1 saatte. 10 kere hareket mi ne gerekiyor. Yatip sayıyorsun.

Dmrz canim senin kontrol ne zaman. Yazdin da görmedin mi yoksa gitmedin mi.

Ben cuma gidicem valla telas yapmaya basliyirum.

Dr gebelik haftasına göre normal dedi özeldeki doktor progestan vermisti onu kullanıyorum hamileliğin başından beri. Bnde anlamadim ya yorulmuyorum da aslında ama

Canım bende soldaki bebeğin daha az hissediyorum hareketlerini ayaklarını birbirine dayamışlar ondan dedi ama bende anlayamıyorum

Herkese merhaba. Uzun bir zamandır kendimle uğraştım, uzak kaldım burdan. Pek çok şey üst üste geliyor benim için. Henüz gebeliğimin heyecanını yaşayamadım. Kalbim 9 aylık gebelerden dahi daha fazla yorulduğu ve hayatı tehlikem olduğu için sürekli doktor grubu kontrolundeyim. Tiroid hormonlarımda sorun cikti şimdi de. Hipertiroid e bağlı kalp şikâyetlerim artıyor. O yüzden ilaç tedavisi başladı doktor. Bebekler ıçin riskli ama sizin sağlığınız daha önemli dedi. Mecburen kullanmaya başlayacağım. 1 gün erteledim. Zararini azalıtirim düşüncesiyle. Ne olur dualarınızı eksik etmeyin. Şu anda çok ciddi bir şekilde morale ihtiyacım var. Hepimizin bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almamızı dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…