2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Canım ben çift yumurta ikizlerine hamileyim ve en başından beri hep 1hafta 10gün fark oldu aralarında 2hafta önce gittiğimde biri olması gerekenden 10gün geri diğeri 3hafta gerideydi bakalım yarın inşallah farkı azalttığımızı görürüz sıkma sende canını

Merhaba kizlar. Uzun zamandir takip ediyorum sizleri umarim hepiniz vaktinde saglikli bir sekilde kucaklarsiniz yavrularinizi. Benim de annemin ikizleri varmis malesef 5 aylikken dusuk yapmış annemin olunca belki benimde olur diye dua ediyordum istiyordum ama zorluklarini da sizlerden gorunce vazgeçmiyor degilimAllah yardimciniz olsun

Keşke buraya böyle moral bozucu hikayeler yazılmasa..bazen kasıtlı bile yapıldığını düşünücem nerdeyse.zaten her an endişeyle bekliyoruz ne faydası var ki negatifliğin

Keşke buraya böyle moral bozucu hikayeler yazılmasa..bazen kasıtlı bile yapıldığını düşünücem nerdeyse.zaten her an endişeyle bekliyoruz ne faydası var ki negatifliğin
İyi olcaz inşallah canım
Buarada bişey almıcam daha derken başladım ufaktan alışverişe ilerki haftalarda zor olcak sanırım

Benimde fark 10 gün. Doktor hiç sorun deyil önemli olan kücük olanın hamılelik haftasına uyumlu olması yada yakın olması. Bu bir sorun oldugu anlamına gelmiyor yapı olarak daha iri sadece dedi. Perinatoloji uzmanı ve Prof. Takılma sen ona

Bİri yani kücükte haftasındaymış zaten takma sen bunları.

Günaydın kızlar bu sabah 5 te uyandım birazdan işe gideceğim. Henüz 12. Haftaya girdim ama iş şimdiden zor gelmeye başladı. Ikiz gebeliklerde erken haftalarda da doktor evde istirahat verebiliyormu? 20. Haftadan ev istirahatı verilebiliyor diye duydum ve sevindim ama benim doktorum verir mi bilemiyorum. Şimdi gidip 6 kat merdiven çıkmak sonra iş yetiştirmek falan inanılmaz zor geliyor. Hamilelikten mi bu kadar nazlı oldum ben anlamıyorum.

nevesta81 tabi hamilelikten canım ben evde olmama rağmen zaman geçtikçe daha çok zorluk yaşıyorum umarım doktorun ev istirahati verir sende dinlenirsin evinde

Yanlis anlama ama kimse moral bozucu hikaye yazmiyor. Sorunlarini paylasiyor.boylece birbirmize destek olup dua ediyoruz. Insanin hic tanimadigi birilerine dua etmesi cok guzel birsy
Neden rahatsiz oldunuz anlmadim.

ayyyy cok sevındım yaaa gözün aydın darısı bızlerın basına ınsallah canım:) ayrıca 85ten 65e nasıl dustun masalllah
Sağol canım,bugün 10.gün Doğumdan sonra, normal besleniyorum süt olsun diye ıvır zıvır tatlı vs yemiyorum bol su içiyorum ama asıl sırrımı veriyorum bizde genetik kilo işi Doğumdan hemen sonra ilk kilona dönüyorsun yalnız sezaryen göbeğim var

Guzelim kendimimyasli nineler gibi hiseediyorum ama ibrahim.saracoglunun incir le sut artirma tarifinvardi. 4_5 inciri 2 bardak suyla kaynatip iciyordun oyle birseydi. Ben cok faydasıni gordum. Kilolarinin toparlamana sevindim. Ben simdiden ilk dogum kilomu geçtim

kızlar gunaydın progesterona kacıncı haftaya kdr devam ettınız bırde kan sulandırıcı ıgne kullanan var mı benım gıbı kacıncı haftada kestınız.. benım kızım erken ogmustu 36 haftalıkken suyu cok cok az kalmıstı ve sezeyanla dogdu 33 haftalık gelısımde kalmıstı cok sukur kuveze gırmedı ama sarılık cok yukseldı..sımdı ıkızlerımde korkuyorum yıne su da sıkıntı olur dıye rabbım korusun.. ama cıger gelıstırıcı ıgne ısteyecegım ısrarlar bırde merak ettıgım konu var ozel saglık sıgortası olan yaptıran var mı ?

Sadece kan sulandırıcı iğneyi doğuma kadar her gün kullanacaksın dedi, progesteran jeli 12. haftada bıracağız demişti.

Gözün aydin canim daha da iyiye gidecek insallah. Bana da moral oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…