- 5 Şubat 2014
- 1.186
- 1.399
- 133
- Konu Sahibi marbling817
-
- #3.101
Ben yarın olucam canımKızlar ciger geliştirici igne oldunuz mu. Yada olucakmısınız.
Canım ben çift yumurta ikizlerine hamileyim ve en başından beri hep 1hafta 10gün fark oldu aralarında 2hafta önce gittiğimde biri olması gerekenden 10gün geri diğeri 3hafta gerideydi bakalım yarın inşallah farkı azalttığımızı görürüz sıkma sende canınıo kadar guzel yazmısın kısalı gunu doktora gıttıgımde arada zar goremedı. plasentada tek dedı. 5 doktora muayene oldum hepsı farklı bısey dedı kafam karıstı her zaman gıttıgım doktorum yanı salı gunu gıttıgım doctor. bırde aralarında kı fark 1 haftaya cıkmıs cok rısklı deyınce benım moral alt ust oldu tbı halbukı bır hafta once 3 gundu fark 1 haftaya cıkmıs. bırı tam haftasında dıgerı tam bı hafta ılerıde ıkı hafta sonra unıversıte hastanesıne gıdecegım cok endıselıyım. bugun 14+4 gunlugum
İyi olcaz inşallah canımKeşke buraya böyle moral bozucu hikayeler yazılmasa..bazen kasıtlı bile yapıldığını düşünücem nerdeyse.zaten her an endişeyle bekliyoruz ne faydası var ki negatifliğin
Benimde fark 10 gün. Doktor hiç sorun deyil önemli olan kücük olanın hamılelik haftasına uyumlu olması yada yakın olması. Bu bir sorun oldugu anlamına gelmiyor yapı olarak daha iri sadece dedi. Perinatoloji uzmanı ve Prof. Takılma sen onao kadar guzel yazmısın kısalı gunu doktora gıttıgımde arada zar goremedı. plasentada tek dedı. 5 doktora muayene oldum hepsı farklı bısey dedı kafam karıstı her zaman gıttıgım doktorum yanı salı gunu gıttıgım doctor. bırde aralarında kı fark 1 haftaya cıkmıs cok rısklı deyınce benım moral alt ust oldu tbı halbukı bır hafta once 3 gundu fark 1 haftaya cıkmıs. bırı tam haftasında dıgerı tam bı hafta ılerıde ıkı hafta sonra unıversıte hastanesıne gıdecegım cok endıselıyım. bugun 14+4 gunlugum
Bİri yani kücükte haftasındaymış zaten takma sen bunları.o kadar guzel yazmısın kısalı gunu doktora gıttıgımde arada zar goremedı. plasentada tek dedı. 5 doktora muayene oldum hepsı farklı bısey dedı kafam karıstı her zaman gıttıgım doktorum yanı salı gunu gıttıgım doctor. bırde aralarında kı fark 1 haftaya cıkmıs cok rısklı deyınce benım moral alt ust oldu tbı halbukı bır hafta once 3 gundu fark 1 haftaya cıkmıs. bırı tam haftasında dıgerı tam bı hafta ılerıde ıkı hafta sonra unıversıte hastanesıne gıdecegım cok endıselıyım. bugun 14+4 gunlugum
Bende sorıyım bari doktorum oralı deyil 36 yı geçeriz bir iki gün alırız diyor. Ama ben şimdiden 9 aylık gibiyimBen yarın olucam canım
Keşke buraya böyle moral bozucu hikayeler yazılmasa..bazen kasıtlı bile yapıldığını düşünücem nerdeyse.zaten her an endişeyle bekliyoruz ne faydası var ki negatifliğin
Sağol canım,bugün 10.gün Doğumdan sonra, normal besleniyorum süt olsun diye ıvır zıvır tatlı vs yemiyorum bol su içiyorum ama asıl sırrımı veriyorum bizde genetik kilo işi Doğumdan hemen sonra ilk kilona dönüyorsun yalnız sezaryen göbeğim varayyyy cok sevındım yaaa gözün aydın darısı bızlerın basına ınsallah canım:) ayrıca 85ten 65e nasıl dustun masalllah
İnşallah bu cuma gittiğimde biraz konuyu açacağım ama çekiniyorum direk rapor verir misiniz diye söylemeye.nevesta81 tabi hamilelikten canım ben evde olmama rağmen zaman geçtikçe daha çok zorluk yaşıyorum umarım doktorun ev istirahati verir sende dinlenirsin evinde
Sağol canım,bugün 10.gün Doğumdan sonra, normal besleniyorum süt olsun diye ıvır zıvır tatlı vs yemiyorum bol su içiyorum ama asıl sırrımı veriyorum bizde genetik kilo işi Doğumdan hemen sonra ilk kilona dönüyorsun yalnız sezaryen göbeğim var
Hosgeldin aramiza canim.. cift mi tek mi yumurta ikizlerin..
Sadece kan sulandırıcı iğneyi doğuma kadar her gün kullanacaksın dedi, progesteran jeli 12. haftada bıracağız demişti.kızlar gunaydın progesterona kacıncı haftaya kdr devam ettınız bırde kan sulandırıcı ıgne kullanan var mı benım gıbı kacıncı haftada kestınız.. benım kızım erken ogmustu 36 haftalıkken suyu cok cok az kalmıstı ve sezeyanla dogdu 33 haftalık gelısımde kalmıstı cok sukur kuveze gırmedı ama sarılık cok yukseldı..sımdı ıkızlerımde korkuyorum yıne su da sıkıntı olur dıye rabbım korusun.. ama cıger gelıstırıcı ıgne ısteyecegım ısrarlar bırde merak ettıgım konu var ozel saglık sıgortası olan yaptıran var mı ?
KIZLAR YENI HAFTAYA BISMILLAH...
En saglikli ve en güzel haberleri almak nasip olsun bizlere...
Ne yapiyorsunuz iyimisinizzzz...
Gözün aydin canim daha da iyiye gidecek insallah. Bana da moral oluyorGünaydın arkadaşlar,Allah’ıma binlerce kez şükürler olsun bebeklerim yoğun bakımdan çıktı,takip ediliyorlar normal seyirde ilerleyip ilerlemedikleri gözleniyor,sütü olabildiğince vermeye çalışıyorum ama mama takviyesi var ne yazık ki,ben de saat başı ter atakları ile boğuşuyorum,85 kilo Doğuma girmişim hayret ettim demek 40 hafta dolsa 100 kilonun üstünde olacakmışım :)) şimdi 65ya düşmüşüm bir haftada,aldığınız kiloları hiç umursamayın yeter ki bebeklerinize yararı olsun
İlgilendiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim,dualarınızı esirgemeyin lütfen
Hepinize vakitli sağlıklı doğumlar dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?