- 19 Temmuz 2012
- 2.624
- 3.335
- 133
- Konu Sahibi marbling817
-
- #3.041
Hayırlısı olsun bakalım benimde yaşım 36 o yüzden bu kadar bütün testlere önem veriyorum. Haftaya cuma kan vereceğim tam 12 hafta oluyorum.Aynen tıp ilerliyor vardır bir bildikleri diyerek verdim kanımı bakalım hepimiz için hayırlısı olsun inşallah.bir de benim yaş 35 çekindiğimi belirttim dra.yaşın var diye riskli çıkacak diye birşey yok dedi rahatlattı beni inş herşey çok güzel olacak Allah’ın izniyle
Bende tam 12 doldu öyle yaptırdım iyi hbrlerle inşHayırlısı olsun bakalım benimde yaşım 36 o yüzden bu kadar bütün testlere önem veriyorum. Haftaya cuma kan vereceğim tam 12 hafta oluyorum.
Hosgeldin aramiza canim.. cift yumurtami tek mi?kızlar bende 6+1 ikiz bebeklerime hamileyim bir tane de kızım var.
çitf yumutra tüp bebekbenımkıler.. kızım 20 aylıkHosgeldin aramiza canim.. cift yumurtami tek mi?bide kizin kac yasinda? Benimde bi kizim var...
Yok canım kan yapılmadı banada doğru sonuç çıkmadığını söyledi doktor. Ultrason sadeceGünaydın kızlar ben bugün 11. haftayı doldurdum 12 ye giriyorum haftaya doktorum ikili test için çağırdı ama bir arkadaştan ikiz bebeklerde ikili test olmuyor diye duydum. Sizlerde yapıldı mı? 11. haftada ikiside 4.5 cm olmuş acaba normal mi biraz endişelerim var henüz erken ama işte ikiz olduğu için hep bir acaba oluyor.
Belki benimde öyle olur detayı bilmiyorum aslında sadece ikili test dedi cuma için bakalım ne olacak belki sadece ultrasondur.Yok canım kan yapılmadı banada doğru sonuç çıkmadığını söyledi doktor. Ultrason sadece
çitf yumutra tüp bebekbenımkıler.. kızım 20 aylık
Hosgeldin aramiza canim.. cift mi tek mi yumurta ikizlerin..Merhaba Sevgili Anne Adayları,
Bende çift yumurta ikizlerine hamileyim. İlk gebeliğim benden bundan sonra sizinleyim.
Rabbim sağlıkla, sıhhatle kucağımıza almayı nasip eder inşllah. 8+4 / 8 haftalık :)
Arkadaşlar merhaba,
Allah hepimizin bebeklerini sağlıkla hayırla kucaklarımıza almayı nasip etsin.
ben de yeni katılıyorum aranıza.
Allah kısmet ederse ben de 2018 haziran gibi tek yumurta ikizi annesi olacağım inşallah.
adet tarihime göre 11+5 haftalık hamileyim ama bebeklerimden biri 3 gün diğeri 7 gün geriden geliyor. Bu durumda olan var mı aranızda?
5 doktora gittim şimdiye kadar, hepsi çok korkuttu bizi. çok yüksek riskli diye. Allah'a sığındım O'na emanet ettim bebeklerimi.
İKili test için 13+3'e randevu verdi doktor. Sizce de geç değil mi? O test sonucuna göre yurtdışında yapılan teste gerek olup olmadığına karar verecekmiş. Bu arada benim yaşım 35 üstü diye diğer gittiğim doktorlar o testi kesinlikle yapman gerek demişti.
Arkadaşlar merhaba,
Allah kısmet ederse ben de 2018 haziran gibi tek yumurta ikizi annesi olacağım inşallah.
adet tarihime göre 11+5 haftalık hamileyim ama bebeklerimden biri 3 gün diğeri 7 gün geriden geliyor. Bu durumda olan var mı aranızda?
5 doktora gittim şimdiye kadar, hepsi çok korkuttu bizi. çok yüksek riskli diye. Allah'a sığındım O'na emanet ettim bebeklerimi.
İKili test için 13+3'e randevu verdi doktor. Sizce de geç değil mi? O test sonucuna göre yurtdışında yapılan teste gerek olup olmadığına karar verecekmiş. Bu arada benim yaşım 35 üstü diye diğer gittiğim doktorlar o testi kesinlikle yapman gerek demişti.
kızlar çantamı hazırlıcam listeye bakın bakalım eksik var mı
Bebeklere:
bebek bezi
ıslak mendil
pisik kremi
alt açma örtüsü
2 hastane çıkışı 10lu
2 hastane çıkışı 5li
2 kalın battaniye
2 kundak(hastaneden çıkarken içine koymak için)
4 citcitli vadi
2 takım yedek kıyafet
2 çorap
emzik
biberon
ağız Mendili
oto koltuğu
Anne için:
1 gecelik
1 pijama takımı
sabahlik
Depend hasta bezi
emzirme sütyeni
göğüs ucu kremi
iç çamaşırı
çorap
terlik
taç ve toka
göğüs Pedi
ayna
tarak
makyaj malzemesi
havlu
kağıt havlu
ıslak mendil
hastane süsleme malzemeleri
fotoğraf makinesi
sarj aleti
kirliler için poşet
kurabiye ve çikolatalar
magnetler
Hoşgeldin canm benimde bir kızım varkızlar bende 6+1 ikiz bebeklerime hamileyim bir tane de kızım var.
Hayirli olsun canim. Aradaki fark sıkıntı edilecek bir durum degil suan. Rahat ol. Benim yasimda 37. 18 haftalikken doktor bebegimin birine 1-2 ay yasar dedi. Bir sürü seyler. 1 haftadir yedigim ictigime katlayarak dikkat ediyorum. Insallah salı günü daha once dediklerine uyman mucize seyler olacak eminim. Iki bebegimde benimle olacak insallah. Moralini yüksek tut. Üzülunce daha kötü oluyorArkadaşlar merhaba,
kızlar çantamı hazırlıcam listeye bakın bakalım eksik var mı
Bebeklere:
bebek bezi
ıslak mendil
pisik kremi
alt açma örtüsü
2 hastane çıkışı 10lu
2 hastane çıkışı 5li
2 kalın battaniye
2 kundak(hastaneden çıkarken içine koymak için)
4 citcitli vadi
2 takım yedek kıyafet
2 çorap
emzik
biberon
ağız Mendili
oto koltuğu
Anne için:
1 gecelik
1 pijama takımı
sabahlik
Depend hasta bezi
emzirme sütyeni
göğüs ucu kremi
iç çamaşırı
çorap
terlik
taç ve toka
göğüs Pedi
ayna
tarak
makyaj malzemesi
havlu
kağıt havlu
ıslak mendil
hastane süsleme malzemeleri
fotoğraf makinesi
sarj aleti
kirliler için poşet
kurabiye ve çikolatalar
magnetler[/QUO yeni doganları ince battaniye ile sarıyorlar. Bence 2 tane incelerden koy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?