2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Hayırlısı olsun bakalım benimde yaşım 36 o yüzden bu kadar bütün testlere önem veriyorum. Haftaya cuma kan vereceğim tam 12 hafta oluyorum.

Yok canım kan yapılmadı banada doğru sonuç çıkmadığını söyledi doktor. Ultrason sadece

Arkadaşlar merhaba,
Allah hepimizin bebeklerini sağlıkla hayırla kucaklarımıza almayı nasip etsin.

ben de yeni katılıyorum aranıza.
Allah kısmet ederse ben de 2018 haziran gibi tek yumurta ikizi annesi olacağım inşallah.
adet tarihime göre 11+5 haftalık hamileyim ama bebeklerimden biri 3 gün diğeri 7 gün geriden geliyor. Bu durumda olan var mı aranızda?
5 doktora gittim şimdiye kadar, hepsi çok korkuttu bizi. çok yüksek riskli diye. Allah'a sığındım O'na emanet ettim bebeklerimi.
İKili test için 13+3'e randevu verdi doktor. Sizce de geç değil mi? O test sonucuna göre yurtdışında yapılan teste gerek olup olmadığına karar verecekmiş. Bu arada benim yaşım 35 üstü diye diğer gittiğim doktorlar o testi kesinlikle yapman gerek demişti.

Öncelikle hayirli olsun canim...
Tek yumrta ikizleri genel anlamda riskli deniliyo ama bence her gebelik bir risk tasiyor.. ister tekli ister cogul.. bu yüzden hersey Rabbimin emanetinde.. jeliboni sana cok güzel bilgiler vericektir tek yumurta ikizi hakkinda ...

Kan testlerine gelince... ben acikcasi yaptirmadimm.. matematiksel bir bulgu elde ediliyo ve sonuca
Göre bebegin saglikli yada sagliksiz.... yani bunu Allahtan baska kim bilebilir? Sadeece sayilara inanaraktan gebelegi sonlandirlanlar var.... Allah muhafaza.. bide söyle sor kendine.... bu testi yapican diyelim sagliksiz cikti sonuclar... (Allah korusun tabi) aldiracakmisin bebekleri? Bunu kendine önce sor... bide Allah vermis bu nimeti bize mi düser sonlandirmak? Asla...
ben 18. haftada oglumun saglik sorunlarini oldugunu ögrendim.. vazgecmedim kabulumdu herseyi ile... 34. haftada
Dünyaya geldi 24 saat yasadi... bugün olsa yine ayni karari verirdim... sonuc ne olursa olsun vazgecmedim evladimdan... ve ben cok seye sahit oldum bu sürecte.. sagliksiz bu cocuk diyip nice kadinlar tosun pasalar dogurdular... Allah isterse diledigi gibi halk eder... saglikli sagliksiz.. biz dua ediyoruz eli ayagi düzgün saglikli olsun diye.. Allahin dedigi olur.. saglikli dogupta ömür boyunca saglikli olacagina dairde hic birimizin garantisi yok..
karar yinede senin.. icimden geleni yazdim canim..

Son düzenleme:

Canim cok gecmis olsun. Ikizlerde gelisimi.biraz daha yavas olabilir.doktorlar ihtimalleri soylemistr. Insallah saglicakla kucagina alirsin. Aramizda cok fazla yas farkı yok yasa cok.takilma. hepimiz allah a emanetiz neticede. Bende ikili test yaptirmadim.sonucun ne onemi var ki. Sadece ben uzulup aglayacagim. Ve sorunlu diyip de saglikli bebek doğurganlarda var. Bol bol dua et. Bebisler toparlar insallah.

kızlar çantamı hazırlıcam listeye bakın bakalım eksik var mı

Bebeklere:
bebek bezi
ıslak mendil
pisik kremi
alt açma örtüsü
2 hastane çıkışı 10lu
2 hastane çıkışı 5li
2 kalın battaniye
2 kundak(hastaneden çıkarken içine koymak için)
4 citcitli vadi
2 takım yedek kıyafet
2 çorap
emzik
biberon
ağız Mendili
oto koltuğu
Anne için:
1 gecelik
1 pijama takımı
sabahlik
Depend hasta bezi
emzirme sütyeni
göğüs ucu kremi
iç çamaşırı
çorap
terlik
taç ve toka
göğüs Pedi
ayna
tarak
makyaj malzemesi
havlu
kağıt havlu
ıslak mendil
hastane süsleme malzemeleri
fotoğraf makinesi
sarj aleti
kirliler için poşet
kurabiye ve çikolatalar
magnetler

Hastaneden cikmak icin yedek kiyafet alablirsin bence.

Hayirli olsun canim. Aradaki fark sıkıntı edilecek bir durum degil suan. Rahat ol. Benim yasimda 37. 18 haftalikken doktor bebegimin birine 1-2 ay yasar dedi. Bir sürü seyler. 1 haftadir yedigim ictigime katlayarak dikkat ediyorum. Insallah salı günü daha once dediklerine uyman mucize seyler olacak eminim. Iki bebegimde benimle olacak insallah. Moralini yüksek tut. Üzülunce daha kötü oluyor

Kızlar bişi sorucam dün ve bugün bende wc den çıktıktan sonra peceteye bir damla yapışkan böyle açık karamel renginde bir akıntı geldi normal mi acaba tam 8 haftalık oldum bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…