- 12 Aralık 2017
- 143
- 101
- 18
- Konu Sahibi marbling817
- #3.001
%30 farkTrizomi den hic suphelenmedi bile
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
%30 farkTrizomi den hic suphelenmedi bile
InsallahTrizomi 18,13,21 den mi süphelendiler?
InsaAllah ikiside gelisimlerinde saglikli ilerler..
Ben ümitliyim. Kac gün agladim. Bir haftadir daha dikkat ediyorum. Haftaya sali üniversite hastanesine gidecegim. Bakalim orda ne diyecekler.
Bir tane oglum var 5 yasina girecek. Ikinci bir çocuk istedik Allah 2 tane verdi.ikisine de öyle alistim ki. Ilk oglumda cok sikintilar yasadim . 9 ay agladim down sendromlu olabilir diye. Amniyosentez bile onerdiler yaptirmamistim. Her sekilde kabul ettim. Allah ki saglikli akli basinda bir evlat verdi. Allah buyuk diyorum. Çıkmadık candan ümit kesilmezTabi asla ümidini kesme..Allah büyük.. bol dua edicez canim.. büüyük bi sinavdan geciyorsun.. Allah yar ve yardimcin olsun... sabrin mükafati bebislerine saglikla kavusmak olsun... belkide hic biseycikleri yok..
Bazen oyle bir an oluyor ki bütün ümitler hersey bitiyor. Yeni bir günde tekrar bir umut. Ben cok kiloda almadim .1.5 kg almisim daha. 19+3 ümCanım allahtan ümit kesilmez inşallah sağlıcakla ikisinide kucağına alırsın.moralini hep yüksek tut.
Bu arada bende iki haftada bir gidiyorum drum üç hafta olmasın kontrol süresi dedi uyardı hatta. İkiz olduğu için önemli bence sıkı takip ilerleryen haftalarda Allah nasip ederse haftada bir gidicez. Bu arada karnım o kadar büyüdüki kızlar haftama göre çok önde gidiyo yedi aylık gibi desem yeridir son aylara doğru napoıcaz acaba?? İç karnım geniş değilmiş benim malesef
Insallah. Zaman ne gösterecek artik beklicezM Mavibekliyorum canımm Allah evlatlarını sağsalim sağlıkla sana bağışlasın inşallahh
Bir tane oglum var 5 yasina girecek. Ikinci bir çocuk istedik Allah 2 tane verdi.ikisine de öyle alistim ki. Ilk oglumda cok sikintilar yasadim . 9 ay agladim down sendromlu olabilir diye. Amniyosentez bile onerdiler yaptirmamistim. Her sekilde kabul ettim. Allah ki saglikli akli basinda bir evlat verdi. Allah buyuk diyorum. Çıkmadık candan ümit kesilmez
Canım 18. Haftada benimkilerin arasındada 10 gün vardı 22. Haftada diğeri öne bile geçmiş içini ferah tut beslenmene dikkat faydalı şeyler ye inşallah hiç birşey olmaz. Benimde korkum erken doğum korkusu inşallah yaşamayız öyle şeylerIkiside erkek. 13 . Hafta radyolog monokaryonik diamniyotik demisti. Kenfi doktorum pek monokaryonik dusunmuyordu. 18. Haftada bebekler arasi fark 10 gun olunca ava transfüzyon mu dedi. 18+4 te detaylı usg icin perinatologa gorundum. Perinatolog dikoryonik diamniyotik dedi. Transfüzyon olmaz dedi. Sevinir gibi olurken. Bebeklerdn Küçük olan 1 -2 ay yasar dedi. Dedi de dedii.....
Kaçıncı haftada bu kilolarıBiri 216gr digeri 148 gr
Bana denk gelmiyor heralde canım sorun görülmüyor normal rapor veririz heyet veremeyiz dedi 2 özeli hastane de...CAnım ben de özele gidiyorum iki defa heyet raporu aldım üstüste. 1 ocak itibariyle doğum iznim başlayacak.. sen iyice bi araştır bence yorulma o kadar..
Hayir canim.. 25. haftada söz konusu oldu dikisin 1 hafta hastanede yatmistim wc disinda kalkmak yasakti.. 5 gün sonra tekrar ölcüm yapildi ve doktorum yapmamaya karar aldi.. zaten ilerleyen haftalarda serklaj daha riskli oluyo.. keseye zarar verebilme ihtimali olupta erken dogum olabiliyo biliosun Allah korusun...
o yüzden suanda yatiyorum.. insaAllah 36+ lari görmek nasip olur.. bende progestan fitil olarak kullaniyorum... günde 2 kere..
18+4 de gitmistim. Biri 17+4 tu 216 gr. Digeri 16+1 di 148 gr. Haftamla ikiside uymuyor. Küçük olanda amniyon sivisi da az. Burdaki arkadaslarin dediklerini hep takip ettim aslinda yedigime ictigime hareketime.Kaçıncı haftada bu kiloları
Simdiden erken dogum stresine girme canim. Insallah saglikli bir sekilde gelişir hersey. Allah yardimcimiz olsun. Kolay degil hepimiz biliyoruzCanım 18. Haftada benimkilerin arasındada 10 gün vardı 22. Haftada diğeri öne bile geçmiş içini ferah tut beslenmene dikkat faydalı şeyler ye inşallah hiç birşey olmaz. Benimde korkum erken doğum korkusu inşallah yaşamayız öyle şeyler
Başlı başına ikiz gebeliksin kuzum şu özelleri anlamak valla zor.Bana denk gelmiyor heralde canım sorun görülmüyor normal rapor veririz heyet veremeyiz dedi 2 özeli hastane de...