• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Günaydın kızlar ben bugün 11. haftayı doldurdum 12 ye giriyorum haftaya doktorum ikili test için çağırdı ama bir arkadaştan ikiz bebeklerde ikili test olmuyor diye duydum. Sizlerde yapıldı mı? 11. haftada ikiside 4.5 cm olmuş acaba normal mi biraz endişelerim var henüz erken ama işte ikiz olduğu için hep bir acaba oluyor.
Gunaydin canim ikiz gebelikte ikili test genelde yapilmiyor

Günaydın kızlar ben bugün 11. haftayı doldurdum 12 ye giriyorum haftaya doktorum ikili test için çağırdı ama bir arkadaştan ikiz bebeklerde ikili test olmuyor diye duydum. Sizlerde yapıldı mı? 11. haftada ikiside 4.5 cm olmuş acaba normal mi biraz endişelerim var henüz erken ama işte ikiz olduğu için hep bir acaba oluyor.
Canim ben hic bir kan testi yaptirmadim. Cünkü sonucu her ne olursa olsun bebeklerimden aSla vazgecmezdim... o yüzden sadece detayli ultrason yapildi.. 21. haftada..

bizdede durumlar aynı :)
ben daha birbirine uyumlu mu olsun yoksa ayrı birey olacaklar birbirinden alakasız mı olsun ona bile karar veremedim :p

Ben uyumlu olsun diye bakmiyorum canim.. klasik isimler genelde güzel bence... yeni isimlerle pek bag kuramadim ben :-) bakalim soncu bildiricem insaAllah en gec dogumdan 10 gün sonra yasal olarak mecburi belirlenmis olmali zaten :KK70:

HAYIRLI CUMALAR KIZLAR... :KK200:

Bugüne dua birakiyorum buraya...

Allahim hasta olan kullarina sifa ihsan eyle...
bizlerede saglikla sihhatla vakitlice yavrularimiza kavusmaya nasip eyle... kolaylik ver bu yolda bize... güc kuvvet ihsan et.... senden baska gidicek kapimiz yok... biz ancak senden isteriz.. cünkü ancak sen kabul edersin duamizi.... :KK200::KK200::KK200:

Amin...

Bende hep yapılmaz diye düşünüyordum.ama bana yapıldı dr ikizlere göre yapılıyor dedi.ölçümler iyi kan sonucunu bekliyorum inş herşey iyi olacak.

Bende hep yapılmaz diye düşünüyordum.ama bana yapıldı dr ikizlere göre yapılıyor dedi.ölçümler iyi kan sonucunu bekliyorum inş herşey iyi olacak.
Bende sordum kliniğe bugün zaten doktorumda perinatolog tüp bebeğide o yaptı ve şüpheniz olmasın ikizlere göre ayrı yapılıyor dediler.

Bende sordum kliniğe bugün zaten doktorumda perinatolog tüp bebeğide o yaptı ve şüpheniz olmasın ikizlere göre ayrı yapılıyor dediler.
Aynen tıp ilerliyor vardır bir bildikleri diyerek verdim kanımı bakalım hepimiz için hayırlısı olsun inşallah.bir de benim yaş 35 çekindiğimi belirttim dra.yaşın var diye riskli çıkacak diye birşey yok dedi rahatlattı beni inş herşey çok güzel olacak Allah’ın izniyle

Back