- Konu Sahibi marbling817
- #2.961
F followingsf bende sabah akşam ağız yoluyla kullanıyordum canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Peki seninde oluyo mu böyle sertlikleri. Ben özellikle ayağa kalktığımda kaskati oluyo yürüyüşüm bile değişiyorF followingsf bende sabah akşam ağız yoluyla kullanıyordum canım
Tamam canım teşekkür ederimF followingsf bazen oluyor canım evet ama sürekli değill
Bilmez miyim canm o kadar okuyup atanamamak çok koyar insana çevremdekilerden biliyorum. İnşallah bebekler sana şans getirsin
Arkadaslar hepinize saglikli günler dilerim..
avrenimi merak edenler icin yaziyorum..
Siteye pek giremiyor.. lohusaliginda hastaliga kapilmis üsütmüs sanirim... bebekler iyimis cok sükür.. 1 aya kadar küvezde kalicaklarmis. Ama masaAllah güclü pasalarimiz iyiye gidiyo durumlari.. sizlerden ricam dualarinizda avrenimi ve pasalarini eklemeniz...
hepinize bilgi vermemi rica etti....
Valla canim cok tesekkur ederuliz. Allah saglik versin hepsinie insallah..sen.nasilsin
Merhaba kaçıncı haftandasın bende ikiz hamileyim 28+3 hep yatıyorumBurdayim canim...
sanirim biraz erken dogumdan etkilendim.. malum bende yatisdayim... Allah hakkimizda hayirlisini ihsan eylesin..
Merhaba kaçıncı haftandasın bende ikiz hamileyim 28+3 hep yatıyorum
Kızlar rahim ağzı uzunluğu nasıl ölçülüyo yani doktor vajinal yoldan ölçme işlemini yaparken alttan ultrasonla mı bakılıyo
Benim doktorum neredeyse her gittiğimde ölçüyor. Vajinal yoldan ultrasonla bakıyor. Cok kısa sürüyor ve oda karanlık tutulduğu ve uzerinde örtü olduğu için çekinecek bir şey olmuyor.Kızlar rahim ağzı uzunluğu nasıl ölçülüyo yani doktor vajinal yoldan ölçme işlemini yaparken alttan ultrasonla mı bakılıyo
Benim doktorum neredeyse her gittiğimde ölçüyor. Vajinal yoldan ultrasonla bakıyor. Cok kısa sürüyor ve oda karanlık tutulduğu ve uzerinde örtü olduğu için çekinecek bir şey olmuyor.
Cok sükür canim biraz daha iyim.. grip bayagi uzun sürdü... ilac kullanamayinca..
Onun disinda Yatmaya devam... haftaya kontrölüm var nasipse bakalim... hayirli saglikli haberler alirim insaAllah..
Sen nasilsin canim? Senin kontrolün ne zaman?
Bende iki hafta önce rahimde baskı vardı dr istirhat dedi ve progeston kullanıyorum günde 3 defa. Dikiş varmı sendeServiks kisalmasindan dolayi yatiyorum canim..
ya sen?
Ben 29. haftadayim.. ayniyiz hemen hemen..
Gecmis olsun guzelim. Guzel haberler alacaksin insallah.vala bende yatıyorum bol bol. Kizim isin verdikce. bebekler dogunca yatamayacagiz nasilsa simdi bol bol yatalim. Yılbaşından sonra gel dedi doktor. Ayda bir çağırıyor simdilik.
Bende iki hafta önce rahimde baskı vardı dr istirhat dedi ve progeston kullanıyorum günde 3 defa. Dikiş varmı sende
Canım neden geç çağırıyor benim ilk başlarda 3 haftada bir çağırıyordu şimdi 2 haftaya düşürdü sen daha öndesin halbuki birde ikizler.Gecmis olsun guzelim. Guzel haberler alacaksin insallah.vala bende yatıyorum bol bol. Kizim isin verdikce. bebekler dogunca yatamayacagiz nasilsa simdi bol bol yatalim. Yılbaşından sonra gel dedi doktor. Ayda bir çağırıyor simdilik.