- 25 Mayıs 2012
- 1.621
- 1.323
- 133
- 39
- Konu Sahibi marbling817
-
- #2.981
Benimde 2 haftada birCanım neden geç çağırıyor benim ilk başlarda 3 haftada bir çağırıyordu şimdi 2 haftaya düşürdü sen daha öndesin halbuki birde ikizler.
CAnım ben de özele gidiyorum iki defa heyet raporu aldım üstüste. 1 ocak itibariyle doğum iznim başlayacak.. sen iyice bi araştır bence yorulma o kadar..Vermiyor canım maalesef özeldekiler heyet vermiyor devlettekide erken daha sıkıntıların normal diyor
Bende sağlıklı bir sekilde 30. Haftayi bir gorsem. Izine ayrilip dinlenmek guzel. Calismak ve ikiz gebelik zor.
19 haftalik. Uzun zamandir takip ediyordum cogunuzu. Sıkintilarinizi güzel hallerinizi
Bilmiyirum valla su ana kadr hep ayda bir dedi.bende bazen neden doye dusunuyorum.Canım neden geç çağırıyor benim ilk başlarda 3 haftada bir çağırıyordu şimdi 2 haftaya düşürdü sen daha öndesin halbuki birde ikizler.
Kızlar bişi sorucam ikiz bebeklerde ayrıntılı Ultrason çekilirken ayrı ayrı mı ücret alınıyor ? Bu 2 can sigortası var ya ondan mı yaptırsam diye düşünüyorum çünkü onda da geçmiyor ayrıntılı ultrason
Tam net hatirlamiyorum ama 3 civarı bir seydi canım. Haftaya kontrolüm var o zaman tekrar bakar heralde. Senin kaçtı?En son kac ölctü senin canim?
Tam net hatirlamiyorum ama 3 civarı bir seydi canım. Haftaya kontrolüm var o zaman tekrar bakar heralde. Senin kaçtı?
Ikiside erkek. 13 . Hafta radyolog monokaryonik diamniyotik demisti. Kenfi doktorum pek monokaryonik dusunmuyordu. 18. Haftada bebekler arasi fark 10 gun olunca ava transfüzyon mu dedi. 18+4 te detaylı usg icin perinatologa gorundum. Perinatolog dikoryonik diamniyotik dedi. Transfüzyon olmaz dedi. Sevinir gibi olurken. Bebeklerdn Küçük olan 1 -2 ay yasar dedi. Dedi de dedii.....
Amniyon sivisi az ve IUGR ve patolojik doppler bulgusu var. 18+4 iken bebek 16+1 di.
Trizomi den hic suphelenmedi bileTrizomi 18,13,21 den mi süphelendiler?
InsaAllah ikiside gelisimlerinde saglikli ilerler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?