- 25 Mayıs 2012
- 1.621
- 1.323
- 133
- 39
- Konu Sahibi marbling817
-
- #2.941
Ama tüp bebek dr umda 9.haftaya kadar kontrollerimi yaparken sat tarihini baz aldı, şuanki dr umda sat baz alıyor, ayrıca araştırmada da perinatolağa gidiyorum oda sat baz alıyorsen benden sonraydın sankii bende çol yanıldılar hep regliyi hesapladılar ultrasonda uymuyordu. Israrla regli deyiş transfer tarihi dedim sonunda ben demeden perinatoloji uzmanı transfer tarihine göre hesaplayınca uyumlu cıktı. Önceki doktor regliye göre hesaplayınca 3 hafta küçük yazdı. Dalgamı geçiyorsunız dedim hatta transfer kagıdın varsa bi bak bence
Pardon karıştırdım avrenimleAma tüp bebek dr umda 9.haftaya kadar kontrollerimi yaparken sat tarihini baz aldı, şuanki dr umda sat baz alıyor, ayrıca araştırmada da perinatolağa gidiyorum oda sat baz alıyor
Bende 26. Haftadayim 10 kilo aldım. Bnce normal üç kişi paylaşıyoruz yediklerimizi sonuçta:)Kızlar kaç kilo aldınız şimdiye kadar?ben 28.haftanın içindeyim ve 13kilo aldım şimdiye kadar çok mu aldım acaba
Aranızda en çok kiloyu ben aldım galiba.fast food abur cubur yemesemde metabolizmam çok elverişli almaya yediğim içtiğim Su bile yarıyor.açıkçası moralim çok bozuluyo bu duruma sonum ne olacak die. 64 tüm hamileliği öğrendiğimde şu an 77 kiloyum. Boyum 1.68 çokta uzun diilim. Allah sonumuzu hayretsin
Olsun canım ne yapalım tek derdimiz kilo olsun benim başta çok kusma olduğu için 5 kilo vermiştim o günlerde yemek yiyebilmenin bir mimet olduğunu anladımHerkes son aylarda daha çok alıyo. Sen çok ii gitmişsin artı 4 süper. Ben bu gidişle 90 ı görücem gibi de daha yukarı çıkmam inşallah
Ah keşke bende yatabilsem öğretmenim çalışıyorum çok yoruluyorum
Canım ben de akademide öğretm görevlisiyim, koca koca anfilere günde 5 saat ayakla ders anlatıyordum, 5. ayımda doktor çok kızdı napıyorsun sen dedi ve hiç sormadan 45 günlük heyet raporu verdi. Ekim ayından beri raporluyum evdeyim. Sen de alsana rapor niye öyle zorluyorsun kendini?Ah keşke bende yatabilsem öğretmenim çalışıyorum çok yoruluyorum
Bende hamileliğimin başından bu yana akşamları fitil olarak kullaniyodum geçen hafta kontrolünde karnımın çok sert olduğunu söyledi doktor zaten benimde aklıma takılıyorum sorcaktim o farkettim günde ikiye çıkardı.F followingsf canım ben 24.haftam bitene kadar kullandım daha sonra bıraktırdı 4haftadırda içmiyorum
Vermiyor canım maalesef özeldekiler heyet vermiyor devlettekide erken daha sıkıntıların normal diyorCanım ben de akademide öğretm görevlisiyim, koca koca anfilere günde 5 saat ayakla ders anlatıyordum, 5. ayımda doktor çok kızdı napıyorsun sen dedi ve hiç sormadan 45 günlük heyet raporu verdi. Ekim ayından beri raporluyum evdeyim. Sen de alsana rapor niye öyle zorluyorsun kendini?
Bilmez miyim canm o kadar okuyup atanamamak çok koyar insana çevremdekilerden biliyorum. İnşallah bebekler sana şans getirsinCanim eminim zordur hem.hamilelik hem calismak... senin de evde bir beben daha var. Ama en azindan calisiyirsun. Ben atanamadim. Emin ol o kadar caba sarf edip evde oturmak daha kötü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?