2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Benimde hep sat a göre hesaplandı 19 temmuz sat 1 Ağustos transfer tarihim hep 19 u baz alındı internette de öyle yazıyor. Eğer transfer tarihini baz alacaklarsa 2 hafta ekliyorlar

Ama tüp bebek dr umda 9.haftaya kadar kontrollerimi yaparken sat tarihini baz aldı, şuanki dr umda sat baz alıyor, ayrıca araştırmada da perinatolağa gidiyorum oda sat baz alıyor

Aranızda en çok kiloyu ben aldım galiba.fast food abur cubur yemesemde metabolizmam çok elverişli almaya yediğim içtiğim Su bile yarıyor.açıkçası moralim çok bozuluyo bu duruma sonum ne olacak die. 64 tüm hamileliği öğrendiğimde şu an 77 kiloyum. Boyum 1.68 çokta uzun diilim. Allah sonumuzu hayretsin

Herkes son aylarda daha çok alıyo. Sen çok ii gitmişsin artı 4 süper. Ben bu gidişle 90 ı görücem gibi de daha yukarı çıkmam inşallah

Canim bende +13 kg ile yola devam ediyorum..
ama benim dezavantajim yatiyorum... mecburiyetten.... kesin daha hizli kilo alirim..

Herkes son aylarda daha çok alıyo. Sen çok ii gitmişsin artı 4 süper. Ben bu gidişle 90 ı görücem gibi de daha yukarı çıkmam inşallah
Olsun canım ne yapalım tek derdimiz kilo olsun benim başta çok kusma olduğu için 5 kilo vermiştim o günlerde yemek yiyebilmenin bir mimet olduğunu anladım

Haklısınız en önemlisi yavrucanların ve bizim sağlığımız.kilo çokta önemli değil sadece zorlayacak biraz hareketlerde vs die korkuyorum bende yatıyorum genelde gün içinde çok hareket etmiyorum o nedenle aldım bu kadar

Ah keşke bende yatabilsem öğretmenim çalışıyorum çok yoruluyorum
Canım ben de akademide öğretm görevlisiyim, koca koca anfilere günde 5 saat ayakla ders anlatıyordum, 5. ayımda doktor çok kızdı napıyorsun sen dedi ve hiç sormadan 45 günlük heyet raporu verdi. Ekim ayından beri raporluyum evdeyim. Sen de alsana rapor niye öyle zorluyorsun kendini?

F followingsf canım ben 24.haftam bitene kadar kullandım daha sonra bıraktırdı 4haftadırda içmiyorum
Bende hamileliğimin başından bu yana akşamları fitil olarak kullaniyodum geçen hafta kontrolünde karnımın çok sert olduğunu söyledi doktor zaten benimde aklıma takılıyorum sorcaktim o farkettim günde ikiye çıkardı.

Vermiyor canım maalesef özeldekiler heyet vermiyor devlettekide erken daha sıkıntıların normal diyor

Canim eminim zordur hem.hamilelik hem calismak... senin de evde bir beben daha var. Ama en azindan calisiyirsun. Ben atanamadim. Emin ol o kadar caba sarf edip evde oturmak daha kötü.
Bilmez miyim canm o kadar okuyup atanamamak çok koyar insana çevremdekilerden biliyorum. İnşallah bebekler sana şans getirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…