- 27 Temmuz 2012
- 2.925
- 2.751
- 133
- Konu Sahibi marbling817
-
- #2.741
Aynen öyle :))
İsim iki tane var aklımda ama daha güzellerni arıyorum.. bulut ve deniz olabilir gibi görünüyor.. eşim bulut ismini çok istiyor, ben de deniz ismini seviyorum.. daha iyisini bulana kadar en iyisi bu :))
Sende yok mu hiç alternatif kuşum? Büyük kızının adı ne? Ona uygun bişeyler düşünelim hepberaber
2 gün önce gittiğim kontrolde sordum doktor söyledi canım, yoksa bana da çok geç geldi.
@Dmrz ayy annen de sevincek yarın ne güzel :))) Hayırlı uğurlu haberlerle gelin inşallah canım, kaçta randevun?
Evet güzelmiş güle güle giy.benim 1 ay daha olur gibi montum. Yinede dün üçgen şallardan aldım üşümeyim diye.kapalıyım daha uzunu varsa güzel olur benim için 1 ay sonra bakalım mont olmazsa el mecbur öyle birşey düşünüyorum bendeEki Görüntüle 2076519 Kızlar malum kış geldi. Önceki mantolarımın hiçbirine sığmıyor artık göbeğim. Bir müddet eşimin montuyla idare ettim ama artık onun da önü kapanmamaya başladı. Ne zamandır kalın bi panço arıyordum, dün lcw’den bu pançoyu bulup aldım 89.99 tl. Yeri manto gibi değil ama kalın bi yapısı var. Hastaneden çıkarken de bunu giyerim diye düşündüm hemen atarım üzerime rahatça. Sizlere de fikir olsun diye paylaşıyorum. Bir de yine lcw’de çok güzel ikiz hamile tişörtleri var ondan da aldım :) bugüne kadar görüp almadığım kötü olmuş dedim :)Eki Görüntüle 2076519
Evet odadaki duvar kağıdı bile ayıcıklı ve bulutlu :)))Ooo bulutla deniz olursa odayida ona göre dekore edersin ne güzel oluuuuuuurrrrrr...
kizimin adi zehra canim... yardimci ol bana
Sağol canım, evet her yerimizi kapatacak bişey bulmak zor, şimdiki montlların daha bir ay idare edecekse iyiymiş canım :) benim öyle bi şansım yokEvet güzelmiş güle güle giy.benim 1 ay daha olur gibi montum. Yinede dün üçgen şallardan aldım üşümeyim diye.kapalıyım daha uzunu varsa güzel olur benim için 1 ay sonra bakalım mont olmazsa el mecbur öyle birşey düşünüyorum bende
Canım bende haşlanmış hiç yiyemiyorum azda olsa pişmişten gider diye düşünüyorumYa kızlar birşey soracağım bu kahvaltıda yumurta tüketme olayı illa haşlanmış yumurtamı olmalıoff ben haşlanmış yumurtayı sevmiyorum zorla yiyorum aslında çoğu zaman omlet veya menemen olarak yumurtayı tüketiyorum haşlanmış anca bir tane yiyebiliyorum ama omleti 2yumyrtadan yapıyorum olmazmı yaa
Evet sen öndesin canım olmaz seninki.ben biraz bol giyiniyorum zaten ondan montum oluyor.Evet odadaki duvar kağıdı bile ayıcıklı ve bulutlu :)))
Zehra ismi çok güzel canım adıyla yaşasın inşallah :)
Benim de yeğenimin adı zehra, iki kardeşi var onların adı da zeynep ve beyza.
Ben zeynep ismini çok seviyorum. Zehra ile uyumlu olabilecek sonu ‘a’ ile biten isimler de düşünebilirsin. Ben okunuşu önemsiyorum bence fonetik önemli :)
Sağol canım, evet her yerimizi kapatacak bişey bulmak zor, şimdiki montlların daha bir ay idare edecekse iyiymiş canım :) benim öyle bi şansım yok
Deniz çok güzel bi isim ben de çok seviyorum :) kıza da erkeğe de yakışıyor bence.. zamanla karar veririz artıkjeliboni canım bu kadar olur:) bizde kızın adını Yıldız erkeğin ismini Deniz düşünüyoruz. Yani ben öyle düşünüyorum :) eşim kızın ismi rahmetli annesinin ismini koymak istiyor erkeğe karışmıyor. Kararsız kaldım.
canım alışveriş yeni bitti çamaşırları yikadim işte hazırlicamcennet35 guzelim canta hazirladin mi
amin canım hepimiz sağlıkla alalım kucaklarimiza inşallahAyy ne kadar az kalmış:)ben bile heyecanlandım.allah sağsalim kurtarsın inşallah.
Ayy sorma canım günlerdir soruyor Ne zaman randevu alcaksın diye:) dün aldım randevuyu aldım diye bugün kaç defa aradı bilmiyorum beni unutmayın sakın almayı diye :)) sabah 10:30da nasipse bakalım :)Aynen öyle :))
İsim iki tane var aklımda ama daha güzellerni arıyorum.. bulut ve deniz olabilir gibi görünüyor.. eşim bulut ismini çok istiyor, ben de deniz ismini seviyorum.. daha iyisini bulana kadar en iyisi bu :))
Sende yok mu hiç alternatif kuşum? Büyük kızının adı ne? Ona uygun bişeyler düşünelim hepberaber
2 gün önce gittiğim kontrolde sordum doktor söyledi canım, yoksa bana da çok geç geldi.
@Dmrz ayy annen de sevincek yarın ne güzel :))) Hayırlı uğurlu haberlerle gelin inşallah canım, kaçta randevun?
Zümra- zeynepOoo bulutla deniz olursa odayida ona göre dekore edersin ne güzel oluuuuuuurrrrrr...
kizimin adi zehra canim... yardimci ol bana
Evet canım ilk torun olunca heyecanda çok oluyor :) bakalım annem anlayabilecekmi ultrasondanDmrz ayyy ne güzel anneciginde geliyo.. hadi bakalim hayirli haberlerini bekliyoruz canim..
Oh süper canım hadi yarın güzel hayırlı haberlerle gelin inşallah :)Ayy sorma canım günlerdir soruyor Ne zaman randevu alcaksın diye:) dün aldım randevuyu aldım diye bugün kaç defa aradı bilmiyorum beni unutmayın sakın almayı diye :)) sabah 10:30da nasipse bakalım :)
Ben sevmiyorum nst yi ya sıkılıyorum
Ben de hala kızlardan birine isim bulamadım
Büyük kızım ece deniz
İkizlerden biri inci diğeri noname
Derin, ada isimleri var aklımda ama tam içime sinen bişey yok
Yok canım uyumlu olsun diye bi isteğim yokNoname güzel isimmis
Inciye illa uyumlu bi isim mi düsünüyorsun canim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?