2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Kemik iliğine bayılırım Eşimde bende yağlı eti severiz ilikli kemiği haşlayıp yalap şalap yiyenlerdeniz söylemesi ayıp
Ben çok zor yiyorum canım, koca ekmeğin içine minnacık bi ilik koyup anca öyle yutabiliyorum şifa niyetine :))

PembeHelvam canım aynen hastane epey kalabalık olcak gibi görünüyor :)) panço fikri iyi oldu gerçekten, yoksa bu göbekleri örtecek mont imkanı yok bulunmaz :))

Kızlar bugün kontrolüm vardı. Bebişler sağlıklı çok şükür. Biri 512g diğeri 560 g. Ama ben sırt üstü yatınca tansiyonum düştü , yan yatırıp baktı doktor. Öyle olunca göremedim bebişlerimi haftaya şeker yüklemesi dedi. Bi de grip aşısı ol dedi. Grip aşısı yaptıran var mı?

Aaaa canım 2 gün önce o masada ben de aynı şeyi yaşadım. Sertaç hoca muayeneye başladı aradan bi 20 dk geçti ve benim midem bulanmaya başladı başımdan kaynar su döküldü kendimi çok kötü hissettim. Hemen beni de sol tarafıma yatırdı hoca, tansiyonum düşmüş. İlginç geldi bana aynı odada fenalaşmamız..
benim de muayenem yarım kaldı, nst odasında yarım saat yatırdılar beni anca öyle kendime geldim.
Bebişlerinin kilosuna da maşallah kuzum :)
Grip aşısı olmadım ben, hamileliğimin 4.ayında büyük bi grip atlattım 3 hafta yattım zaten..

30+4 günlük oldum bugün

Ben nts ye giriyorum ya.. asla sirt üstü yatamiyorum.. nefessiz kaliyorum
Ve bebeklerde toplaniyo.. cünkü kan akisimi yavasliyo.. bebelerde rahatsiz oluyo ... diyaframa bastiriolar bu sefer hepten nefessiz kaliyorum... o yüzden nts de hep ya sola yatiyorum yada saga...

En iyisini yapıyorsun canım, dediğin gibi sırtüstü yatınca nefessiz kalıyoruz hemen.. kalbe kan pompalayan damarı engellemiş oluyoruz.
Biz daha nst’ye girmedik, doktora sordum 32’de girmeye başlarsın dedi.
İkiz bebekte nasıl oluyor? Normalde dışardan ses duyuluyor ya, kalp atış sesleri birbirine mi karışıyor minnakların? :)

Ayyyy ikizdeki nts de bambaskaymis kuzum
Inan... 2 kalp atisinin mucizesi baaaaambaska.. ama cok zor oluyo nts bizde.. cünkü kizlarim hic sevmiyo.. hep tekmeliolar alet takilinca... hemsireler zorlaniyo cok ikizde... doktor geldi en sonunda oda ugrasti aam sonra oldu
Cizgelgede zaten 2 kalp atisi farkli yazio alet,,, alt alt oluyo.. en alt kisimdada kasilma cizelgesi oluyo... eger kasilma cizelgesinde dag sekilindekk gibi cizimler olusursa... onlar sanci oluyo Allah korusun...

jeliboni
Nts deki sonuclar

Üst cizim 2 kalp atisi..

Alt cizim sanci durumu... yani bu durumda cok sükür sanci Yok

Burda 28. haftadan sonra nts ye takio doktorlar.. benim kasilmalarimdan dolayi daha erken baslamistik.. simdi her gidisimde 20-30 dak. Arasi sürüyo nts ...

Eklentiler

• C7CCB58C-1141-406B-ACE4-2B13319B5BB8.jpeg
    58,8 KB · Görüntüleme: 49
Ayy çok merakla bekliyorum nst’ye girmeyi yaa hep imrenirdim ben de bigün gircek miyim diye:)
Almanyada prosedür gereği mi erken giriliyor canım?
Burada tek gebeliklerde 35.hafta, çift gebeliklerde 32.haftaymış nst çekimi..

Maşallah kuzum onların atan minnak kalplerini yer jelibon teyzeleri :)))
Tüm sorularıma yanıt vermişsin sağol kuzum :))

Bence tek gebelikte 35. hafta cok gec yaaa... hele ikizde bence 32 de gec... eeen gec
30 olmali... heleki riskli gebeliklerde.. gerci sanci sikayetin yoksa ondanda takmior olabilirler nts ye..

PembeHelvam ayy evet kesin çekerm videoya :) güzel anılar biriktirelim hep yavrularımız için inşallah :))
Bence de geç nst haftası. Bana kalsa şimdiden başlamalıyız

Sana kalsa ohoooooo liste uzarda uzar yani... biz analar öyleyiz.. her gün girebilsek ultrasona gireriz.. her gün nts olsa yine gireriz..

Isim isini napicaz jelibonim yaaaaaaaa...
hala bendede bisiicik yok.... fikir yok...
sende hic mi bisey yok?

Ayyy bu nst yi bende çok merak ediyorum gerçi çok girmek iyi birşey değilmiş erken Doğuma sebep olabiliyormuş diye okumuştum ama ben çok özeniyorum yaa yarın randevum var heyecan şimdiden başladı bende annemide götüreceğim bu sefer kontrole çok istiyor özeniyor oda görmeye heyecandan uyuyamaz Allah bilir bu gece tontişim yaa

Guzelim 35 cok.gec degil mi emin misin. Benim hastanemde 27 ve sonrasini nst ye alıyorlar. Hatta en son bi hatun benim sikayeyim yok girsem diye sordu yardimci ki 28 haftalik girmenuz lazum dedi.
Kizimda da gene o civarda girdim. 29 haftalik bi arkadas hamile oda giriyor.

Ayy ne kadar az kalmış:)ben bile heyecanlandım.allah sağsalim kurtarsın inşallah.

Aynen öyle :))
İsim iki tane var aklımda ama daha güzellerni arıyorum.. bulut ve deniz olabilir gibi görünüyor.. eşim bulut ismini çok istiyor, ben de deniz ismini seviyorum.. daha iyisini bulana kadar en iyisi bu :))
Sende yok mu hiç alternatif kuşum? Büyük kızının adı ne? Ona uygun bişeyler düşünelim hepberaber
2 gün önce gittiğim kontrolde sordum doktor söyledi canım, yoksa bana da çok geç geldi.
@Dmrz ayy annen de sevincek yarın ne güzel :))) Hayırlı uğurlu haberlerle gelin inşallah canım, kaçta randevun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…