- Konu Sahibi marbling817
-
- #2.701
Merhaba teyzoşlar son günlerde harekette azalma ve kasılmalar vardı doktora gittim orda geçti ağrılar ve bizim kızlar hareketlendi :) nst ile bakıldı sancı çıkmadı magnezyum başladım kızlarımda 1550 ve 1460 gr olmuş biri 39 biri 40 cm kaldı son 38 günümüz bugün kıyafetlerini yıkıyorum nasıl minikler ya allahim kucağımiza sağlıkla almayi nasip etsin inşallah
Amin canım aminHAYIRLI CUMALAR KIZLAR
Allah bu günün yüzü suyu hürmetine bebelerimizin gelisimlerini en saglikli sekilde tamamlayipta kucagimiza almayi nasip etsin...
Bisey sorucam sizlere.. doktorunuz sezeryan mi diyo hep?
inşallah biraz daha kilo alırlar doğuma kadar galiba ilk benim olcak doğum ocak 15 dedi doktorum bakalımHayırlı olsun guzelim bi en az ayda birer kilo daha alirlar insallah. Merak etme cabuk büyüyorlar. Ilk sen dogurcan insallah senden daha ilerde olan yok galiba
Vaayyy sümüklülerin katı sümüğünü çekmek için ayrı sıvı sümüğünü çekmek için ayrı aletmi kullanılıyormuşCanım odayı tamamlayınca gönderirim fotoğraf bol bol :)) evet pek bi hevesli oluyo böyle şeyler :) İsimlerne hala karar veremedim. Kapı süsü yaptırıcam ama isim belirleyemediğimiz için hepsi beklemede.. hastane için hediyeliklere de bakıyorum, hastane oda süslemesi malzemelerini kendim alıcam oraya gidince biz süsleriz :) konuklara ikramlık flan da ayarlıcam çünkü 100 kişi filan olcak muhtemelen
Canım şu plastik içine hava çeken tombikler bebedor 10 tl mi neydi ( katı sümük çekmek içinmiş) , diğer havayı üfleyen de yine bebedor 25 tl( o da sıvı sümük çekmek içinmiş) :))
Ohh ne güzelmiş senin torpilin sağlam yerdenmiş :))
Bol bol gör bebişlerini hasret gider, bana kalsa ben her ay değil her hafta giderim
Ahhaha evet canım öyleymiş :)) zaten minnacık burunları var, içleri tertemiz olsun ki rahat nefes alabilsin pıtırcıklarımız :))Vaayyy sümüklülerin katı sümüğünü çekmek için ayrı sıvı sümüğünü çekmek için ayrı aletmi kullanılıyormuşsümükleri bile parayla bu çocukların anam Ne edecez biz
Canım ben de haşlanmış yumurtayı çok sevmem bunu gebelik diyetisyenine sormuştum, o da haşlanmış yumurtayı önerdi ısrarla. Çünkü yumurtanın içindeki yararlı proteinler yağ ile tavada temas ettiğinde azalıyormuş. En faydalı hali haşlanarak tüketmekmiş. En son pazarlık yapmıştık haftaiçi haşlanmış şekilde her gün 1 tane yumurta, haftasonu istediğim gibi sahanda menemende omlette vb ne şekilde olursa olsun 1 yumurta şeklinde :))Ya kızlar birşey soracağım bu kahvaltıda yumurta tüketme olayı illa haşlanmış yumurtamı olmalıoff ben haşlanmış yumurtayı sevmiyorum zorla yiyorum aslında çoğu zaman omlet veya menemen olarak yumurtayı tüketiyorum haşlanmış anca bir tane yiyebiliyorum ama omleti 2yumyrtadan yapıyorum olmazmı yaa
PööfffAhhaha evet canım öyleymiş :)) zaten minnacık burunları var, içleri tertemiz olsun ki rahat nefes alabilsin pıtırcıklarımız :))
Canım ben de haşlanmış yumurtayı çok sevmem bunu gebelik diyetisyenine sormuştum, o da haşlanmış yumurtayı önerdi ısrarla. Çünkü yumurtanın içindeki yararlı proteinler yağ ile tavada temas ettiğinde azalıyormuş. En faydalı hali haşlanarak tüketmekmiş. En son pazarlık yapmıştık haftaiçi haşlanmış şekilde her gün 1 tane yumurta, haftasonu istediğim gibi sahanda menemende omlette vb ne şekilde olursa olsun 1 yumurta şeklinde :))
Haşlayıp içine yeşillik doğra maydanoz filan.. bir de baharatlandırdın mı yeniliyor..
Şurda en çok 2 ayımız kaldı balım dayan, gözünü kapat yut yapacak bişey yok. Kemik iliği bile yedim yavrularım için, daha napiyimPööfffzaten baharatlayıp zeytinyağ dökmeden hiiiiçç yiyemiyorum Arda’dan yememiz serbest olsa problem Yok 3tane bile yerim çok pişmiş sevmiyorum ama napalım nelere katlanmadık şimdiye kadar bunada katlanırız
Evet yada küçük çengelli iğnenin arka tarafıKizlar kati sümük temizlemek icin ince siyah tel tokalarin arkasi da is goruyor. Ben onunla temizlerdim. Rahat ve pratik oluyor.
Kizlar kati sümük temizlemek icin ince siyah tel tokalarin arkasi da is goruyor. Ben onunla temizlerdim. Rahat ve pratik oluyor.
Evet yada küçük çengelli iğnenin arka tarafı
Kemik iliğine bayılırımŞurda en çok 2 ayımız kaldı balım dayan, gözünü kapat yut yapacak bişey yok. Kemik iliği bile yedim yavrularım için, daha napiyim
Canım odayı tamamlayınca gönderirim fotoğraf bol bol :)) evet pek bi hevesli oluyo böyle şeyler :) İsimlerne hala karar veremedim. Kapı süsü yaptırıcam ama isim belirleyemediğimiz için hepsi beklemede.. hastane için hediyeliklere de bakıyorum, hastane oda süslemesi malzemelerini kendim alıcam oraya gidince biz süsleriz :) konuklara ikramlık flan da ayarlıcam çünkü 100 kişi filan olcak muhtemelen
Canım şu plastik içine hava çeken tombikler bebedor 10 tl mi neydi ( katı sümük çekmek içinmiş) , diğer havayı üfleyen de yine bebedor 25 tl( o da sıvı sümük çekmek içinmiş) :))
Ohh ne güzelmiş senin torpilin sağlam yerdenmiş :))
Bol bol gör bebişlerini hasret gider, bana kalsa ben her ay değil her hafta giderim
PembeHelvam canım bana da doktorum kesin sezeryan diyor bende ısrarla normal doğurma taraftarıyım ama ilk gebeliğim ve ikiz olduğu için olmaz diyorlar 37.haftada alacağını söylüyor ama bencede neden 38i falan beklemesin ki bir sıkıntı çıkmazsa
Eki Görüntüle 2076519 Kızlar malum kış geldi. Önceki mantolarımın hiçbirine sığmıyor artık göbeğim. Bir müddet eşimin montuyla idare ettim ama artık onun da önü kapanmamaya başladı. Ne zamandır kalın bi panço arıyordum, dün lcw’den bu pançoyu bulup aldım 89.99 tl. Yeri manto gibi değil ama kalın bi yapısı var. Hastaneden çıkarken de bunu giyerim diye düşündüm hemen atarım üzerime rahatça. Sizlere de fikir olsun diye paylaşıyorum. Bir de yine lcw’de çok güzel ikiz hamile tişörtleri var ondan da aldım :) bugüne kadar görüp almadığım kötü olmuş dedim :)Eki Görüntüle 2076519
PembeHelvam canim benim doktorumda sezeryan dedi. Ama hafta filn konusmadik. Valla martin 3. Gecse cok.mutlu olurum sahsen... 37 filan oluyor am o kadr durur mu sipalar bilmiyirum.
Merhaba teyzoşlar son günlerde harekette azalma ve kasılmalar vardı doktora gittim orda geçti ağrılar ve bizim kızlar hareketlendi :) nst ile bakıldı sancı çıkmadı magnezyum başladım kızlarımda 1550 ve 1460 gr olmuş biri 39 biri 40 cm kaldı son 38 günümüz bugün kıyafetlerini yıkıyorum nasıl minikler ya allahim kucağımiza sağlıkla almayi nasip etsin inşallah
Amin canım amin
Bizimki sezaryenden başka bir şey telaffuz etmedi hiç,Doğum çantam hazır,hatta ekstradan önceden hastaneye yatarsam diye ikinci bir çantam da hazır
tesekkür ederim :)I ilayda aaa
1. Kilo konusunda yorum yapamayacagim bence doktora sor.
2.rahim yetmezligi beninde korkutuyor bol bol dinleniyirum her ihtimale karsi.
3. Bebek bezi molfix (yada turk mali olan.bir marka da olabulir) deterjan.olarak su an bormatik kullanıyorum sanirim ona devam etcem bebislerde de. (Kıyafetlerini yıkadım)
Gebelik tansiyonu bilmiyorum ve benim doktorum sezeryan dedim ikizleri riske atamayiz.
tesekkur ederim hayırlısı olsun hakkımızda inşallah:)Hayırlı olsun
Kilo konusu beden kitle endeksinize göre aşırı değilse fazla değil bence
Rahşm yetmezliğinde en iyi doktorunuz aydınlatır sizi
Deterjan frosch baby aldım ilk yıkama için ama sonrasında Ariele devam ederim,bez olarak prima yenidoğan aldım
Benim tansiyonum düşük ama kalp sorunum var
Biz sezaryen olacağız,sadece spinal-epidural tercihimiz yapılmadı henüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?