- Konu Sahibi marbling817
-
- #2.421
Tamam cnaım, bebek odam 12 ocakta gelecek daha çok var ona, ben şuanda o odaya duvar kağıdı seçtim onu yaptırıcam, bebek odası için dolap almamıştım o odada bulunan büyük ahşap bir dolap vardı, onun yüzeyi için folyo aldım bugün kaplamaya başladık :) yepyeni bi dolap elde etmiş olcam böylece :) hepsinin fotosunu atarım odayı kurunca :)Wuuuuuuwww harika canim.. oda bitince mutlaka bi foto bekliyorummmm... hepsini en saglikli günlerde insallah kullanin canim..
Simdi cilgin alisverisler baslasin
Amin canım evet heyecanlı oluyor baya.. ufak tefek detay alışverişlerine de böylece başlamış olduk iyi oldu :))
PembeHelvam canim sende hazirliklar nr alemde...
Tamam cnaım, bebek odam 12 ocakta gelecek daha çok var ona, ben şuanda o odaya duvar kağıdı seçtim onu yaptırıcam, bebek odası için dolap almamıştım o odada bulunan büyük ahşap bir dolap vardı, onun yüzeyi için folyo aldım bugün kaplamaya başladık :) yepyeni bi dolap elde etmiş olcam böylece :) hepsinin fotosunu atarım odayı kurunca :)
Amin canım evet heyecanlı oluyor baya.. ufak tefek detay alışverişlerine de böylece başlamış olduk iyi oldu :))
Hic bi hazirligim yok
Ne diyosun bu duruma?
Ya kizimdada 34. haftadan sonra aldim herseyi... sanirim evvelki hamileligimde yasadiklarim buna sebep oldu.. sonrada alinir dedim hep yeterki saglik olsun..
simdi bide yatisdayim ... cikamiyorum.. ne yapicam bilmiyorum..
almam gereken bi yatak.. ana kucak.. puset ve bebek arabasi.. büyük gerecelerden bunlar..
Kiyafete gelince .. kizimdan cok gerci ama beyaz citcitli alta giymeye badilerden sanirim cok lazim olucak.. kizimda ilk ayda 10 tan anca yetiodu..sanirim bi 10 tane daha ondan alirim..
emzik biberon lazim sanirim..
ya bu emzirme isi ikizlerde nasil olur bilmem?
Ebe bana süt sagma makinasi bulundur evde dedi.. hemen mamaya yeltenme dedi.. kizimdan vardi zaten aventin.. cift pompali elektrikli..
onun disinda ne alicaz biz daha bacim? Kizimdan hersey var diye güveniom ama acikta kalmiyim
Sonra... sen neler aldin? Alicaksin?
Ben bez ve temizleme aldim. Biberon aldim (indirime.girmisti interten aldim)
Kizimin okadar cok kıyafet almisim ki iilki cocuk daha buyur ama genede 2 tane 10 lu hastane cikisi,2 tane besli 2 tanede tulum aldim. Kıyafet almayacağım insallah daha fazla. :)
Bizimde bi besik kaldi galiba. Bi tane vr ama ikisine yetmez.
PembeHelvam internette guzel indirimler burada. Orada nasil bilmiyirum ama ufak tekek ihtiyaclari internetten hallediyorum.
Evet bezide indirimde takip etmem lazim artik.. ucuz ucuz stoklaMak lazim.. bende abartmisim alirken lakin iki cocuk sanirim duble gerektircek.. babamiz cok hevesli yenileri olsun diyoda.. bence
Gerek yok.. almam yani.. bide hemen büyüyolar Allahin izniyle.. yatirma isini nasil yapicaksin? Yaninda yatircan dimi?
Burdada öyle canim bende takip ediyorum ara sira.. Kizim 5. ayda dogdu.. bunlar
Nasipse kis bebekleri.. o yüzden bide böyle kislik disariya cikarken tulum almak istiyorum instagramda gördüm türkiyede satilio cok hosuma gitti...
Cok guzelmis canim. Annenler buarada galiba alsinlar getiriler sana... kizimin bu tarz şeyleri vardi oda ekim dogumlu onlar la idare etcem yep yeni duruyor valla.
Besiklersen birini odama koycam. Anne yaninda yatmali bence bebeler.
Ilk uc ay birlikte yatsin sipalar. Ama uc ay sonra ne yaparim bilmiyorum. 1 yasina kadar ayni odada yatmak isterim aslinda. Belki ben onlarin odasina geçerim yada çocuklarımı alir kocami kovarim
Senin planin ne?buarara kizim bizim aramizda yatiyor. Gece bizi cok ozluyormus.
Benim plani duy da sasirma ama
Kizim henüz kücük 1.5 yasinda anne yani gibi kendine ait yatagi var.. onda yatiyor.. yanimiza hic gelmiyo ne gece ne gündüz. Hem kendi yataginda yaticak ama oda bizimle bitisik olucak.. simdi onu asla ayirmam... hem daha kücük hemde ayirirsam bebeler gelince piskolojisi bozulur..kiskanir..bu durumda sknti olur.. huy degistirir.. onun düzenini bozmucam nasipse.. yatagi 70cmx140cm kizimin yani bitane daha ayni hizada yatak alicam onuda anne yani gibi yapip 3üde artik benimle yan yana insallah..plan bu... gercekler nasil olur bilmem
Uyku düzeni olduktan sonra nerde yatarsa yatsin
Burdada öyle canim bende takip ediyorum ara sira.. Kizim 5. ayda dogdu.. bunlar
Nasipse kis bebekleri.. o yüzden bide böyle kislik disariya cikarken tulum almak istiyorum instagramda gördüm türkiyede satilio cok hosuma gitti...
Ayyy pembiş ne oynadım ne oynadım düğündeSu dügünü bi hayirlisiyla bugün atlat da.. ve misafirlerini yolcu ette.. cok rahatlicam yani....
Ayyy pembiş ne oynadım ne oynadım düğündeevdeyim şimdi pijamalarımı giydim bu akşamda 8kişi var evde inşallah yarın akşama bitireceğim herşeyi millet yeter burda doğuracaksın dedikçe ben kızlarımla göbek attım
Ayyy pembiş ne oynadım ne oynadım düğündeevdeyim şimdi pijamalarımı giydim bu akşamda 8kişi var evde inşallah yarın akşama bitireceğim herşeyi millet yeter burda doğuracaksın dedikçe ben kızlarımla göbek attım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?