2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Gayet normal canim.. suanda karnin iki beebk icin yer yapiyo..

Hayirli habwrlerini bekliyorum canim.. bence bisiicik cikmicak insallah.. kaslarin gerilmesinden gelen biseydir..

valla banada sürekli söylüyolar ve sacma sapan tepkılerle... ohaaaa karnın nası buyumus diyenleri özellikle terslıyorum. sankı tıp tarıhınde bır ılkmısım gıbı tepkıler sınırımı bozuyo. bide kendıyle kıyaslayan dengesızlerde var. yok ben 9.ayımda böyleydım diye. senın tek bebekte yasadıgın herseyın ıkı katını yasıyorum diyorum tık kesıyolar seslerını

Tombisim iyi günlerde kullan bacim..
ben pek alisveris yapmadim malum ilk bebegim degil o yüzden kizimdan kalanlari kullanicam insallah.. bi bebek arabasi ile ana kucak..onlarida insallah ocak gibi nasip olursa ..

en guzelı varken nıye bıda alasın kı zaten. benım bunlar ılk ya hem mecburum almaya hemde heveslıyım ılk oldugundan galıba :) bebek arabası arkalı önlümü alıcan yanyanamı ? bıde anakucagı gereklı mı almalımıyım

Ben tr de olsam ... yanyana almazdim.. cok zor türkiyedeki yollari asamsörleri bildigim icin... bide cok gezen biriysen.. yanyana alma..
almanyada oldugum icin hersey genis asfalt düz yol.. hic biyerde engel yok yani... engelliler bile gayet rahat gidiyo heryere..türkiye gibi degil.. o yüzden ben yanyana olanini alicam insallah canim..
anakucagi senin elin kolun olucak.. duble bebek farkli.. bebisler uyanikken yemek yapman ortaligk toparlabaman onlari yanina alman gerekebilir.. kucagada alismazlar cok fazla.. duble oldgu icin bu kismi cok daha detayli düsünmeliyiz.. o yüzden bence sart.. veya gerekli diyelim.. elektrikli elektriksiz bu senin karanin.. ama gerekebilkr.. wc ihtiyacinda bile basit gibi görünen seyler lüks olucak söyliim.. dus alma wc gibi

Selam hanımlar, inşllah bebişlerimde sizinde keyfiniz yerindedir. Benim bugün kalçalarım ayrılıyo sanki birbirinden deyim yerindeysebelim ve bacaklarımda çok ağrı var mümkün olduğu kadar çok yatıyorum çalışmıyorum zaten işte yapmıyorum neyin nesi sizlerdede var mı böle şikayetler??

Ne kadar dinlensemde bende de oluyo sırt ağrısı bel ağrısı bacak ağrısı özellikle sağ bacağım. İlk gebeligim olduğu için bı de iki tane olduğu için sanırım :)

cok haklısın yanı suan benım yasadıgım bu sehırdekı kaldırımlar bırak genıs olmayı üzerlerınde görme engelliler ıcın bıle sarı serıtlerı yok. caddedekı magazalara bebek arabası veya engelliler ıcın bır rampa yok. en ıyısi ben dedıgın gıbi yapayım arkalı onlu bebek arabası alayım. ama yaza dogru alıcam cunku burda kısın bebeklerı dısarı cıkarırsam donarlar hastane harıcı dısarı cıkmam. anakucagı fıkrıde mantıklı... aman allahım bıtmıyor masraflar

kızlar hastaneden geldım. 26haftadayım. bebeklerın biri 850 gr diğeri 900 gram... sizce nasıl kılolar. sizin bebeklerın kılosu nekadar

Canim bunu doktorunla görüs muhakak..
alt kalcandaki kaslarinda gevseme olusabiliyo bunun icin doktorun korse verir sana.. kötü bisey degil cogu kadinda oluyo korse seni rahatlatir ama..

Masraflar duble duble... canlari sagolsun napican canim.. kocalar cok calisicak coooook

kızlar hastaneden geldım. 26haftadayım. bebeklerın biri 850 gr diğeri 900 gram... sizce nasıl kılolar. sizin bebeklerın kılosu nekadar

Masallah harika kilolalri.. benimkiler 800lerdeydi ayniyiz seninle hemen hemen.. sen neler yiyion kiz? Tüyolar senden tombisim..
Tombis annenin tombis bebeleri masallah

Masallah harika kilolalri.. benimkiler 800lerdeydi ayniyiz seninle hemen hemen.. sen neler yiyion kiz? Tüyolar senden tombisim..
Tombis annenin tombis bebeleri masallah
aynen maşallah haftalarına gore ıyıymıs kıloları annemde oyle dedı :) sabah akşam bır bardak süt iciyorum hıc aksatmadan. kahvaltıda mutlaka yogurt yumurta kaşar yerım kaşar cok kılo aldırıyomus bebege.
4-5 cesıtten meyve salatası hergun yıyorum
ama meyveyi normaldede cok sever yerım ben. portakal suyu cok iciyorum.
baskada dıkkat ettıgım bısı yok. bi bunları aksatmam

Bende 25. Haftadayım biri 500gr, diğeri 580 gr maşallah canım seninkiler çok iyi beslenmişler ben besleyememişim pek ne yiyorsun ?

Bende 25. Haftadayım biri 500gr, diğeri 580 gr maşallah canım seninkiler çok iyi beslenmişler ben besleyememişim pek ne yiyorsun ?
aslında pimpirikli biri degılımdır ama pembe helvamada yazdıgım gibi. sabah aksam bır bardak sütümü aksatmadım. kahvaltıda muhakkak kaşar peynırı yumurta yogurt eksık etmedım. gunluk meyvemıde hep yıyorum salata yaparak. yanı bozmadan sürekli tükettıklerım bunlar. muz kaşar peynırı cevız cok kılo yapıyomus cocuklara. bu ay sende bu sekılde bı dene. hem oyle dusunme her bebegın kılo alımı farklı olur saglıkları yerınde olsun yeterkı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…