- 13 Haziran 2014
- 5.008
- 5.205
- 198
Yarin ya da obur gunKan testini ne zaman vereceksiniz...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yarin ya da obur gunKan testini ne zaman vereceksiniz...
Bugun ogrendim canim :) cok sagolNaberr Ya kaç gündür giremiyorum sen hamile misin :)))) Ay nasıl sevindimm tebrik ederim :) Ne zaman öğrendin
Bugun ogrendim canim :) cok sagol
20 dakika bile etkiliyo canimBenim de umudum gitti.. ateş değerlerim düşüşe geçti
Pazar günümden beri annemdeyim.. saat 8 de ölçerdim hep burda 7 de falan ölçüyorum ama bu kadar etkileyeceğini sanmıyorum.
Pazar gününe kadar gün aşırı yapmıştık.. bu ayda emekler çöp
20 dakika bile etkiliyo canim
Bende yarin usenmezsem kan vermeye gidicemİnş. öyledir.. 22 sini bekliyorum bakalım artık
Bende yarin usenmezsem kan vermeye gidicem
Bat gunu gelmedi ya canim o yuzdenÜşenme koşarak git.. aylardır bu anı bekliyorsun
KizlaaaaaarrrrrrEki Görüntüle 2189981
Sagol canim evet sen hep soylemistin :)İnanamıyorummm!! Bu harika ötesi bir haber. Senin adına çok sevindim. Sana ne demiştim. Bence sen kesinlikle hamilesin demiştim. Çok ama çok mutlu oldum. Hayırlısı ile kucağına alırsın inşallah.![]()
Ne zaman doktora gideceksin :)) hemen git yarın git sabah erkenden dayan kapıyaSagol canim evet sen hep soylemistin :)
Nerden aldınız ben eczaneden 7tanesini 100 tlye alcaktımhemen atıyorum
Ben yaşamadım gebeliğe dair hiç birşey ama olma ihtimali çok yüksek. Test yapın isterseniz. Test yapmak için erken diyorsanız biraz daha bekleyin. Yada bi kadın doğum uzmanına görünüp böyle oldu ve ben hasta olmadım deyin gerekli testleri yapsınlar. Bazen gebelik yerine başka şeylerde çıkabiliyor o vakit size gerekli tedaviyi uygularlarMerhaba arkadaşlar.. 3.5 yildir hamile kalmaya calisanlardanim. Sorum olacakti . adetimden 1 gun once sulu sekilde 2 damla acik pembe renginde kanama oldu.ondan snra kesildi daha hic birsey gelmedi. Bugun 4. Gun sadece peceteye gelen acik kahverengi akiskan sulu akinti oldu gene bisey yok . gecen ay 5 gun erken baslamisti adetim . bu ayda haliyle erken gelmesi gerekiyordu adetlerim duzenli. 27 gunde 1 olurum. Bel agrisi , mide agrisi, bacak agrisi var.Bu akinti sekli sizce adetin baslangici mi . aranizda da boyle yasayan var mi? simdiden cvplariniz icin tesekkurler .
Merhaba bende yeni katıldım aranıza..
Bu ay arkadaşımın tavsiyesi üzerine yumurtlama günümde girdim ilişkiye, 10 aydır evliyim pek dikkat etmezdim yumurtlama günlerimd falan, bu ay ilk oldu10undan 17sine kadar çalışmalar vardı sorum şimdi şu 10 gün sonra adet olmam gerekiyor ki İNŞALLAH olmam
mesela günüm geçse inşallah testt yapsam çıkarmı?