• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 bitmeden hamile kalmak isteyenler...

Bugun ogrendim canim :) cok sagol

Benim de umudum gitti.. ateş değerlerim düşüşe geçti :KK43:
Pazar günümden beri annemdeyim.. saat 8 de ölçerdim hep burda 7 de falan ölçüyorum ama bu kadar etkileyeceğini sanmıyorum.
Pazar gününe kadar gün aşırı yapmıştık.. bu ayda emekler çöp

Benim de umudum gitti.. ateş değerlerim düşüşe geçti :KK43:
Pazar günümden beri annemdeyim.. saat 8 de ölçerdim hep burda 7 de falan ölçüyorum ama bu kadar etkileyeceğini sanmıyorum.
Pazar gününe kadar gün aşırı yapmıştık.. bu ayda emekler çöp
20 dakika bile etkiliyo canim

İnanamıyorummm!! Bu harika ötesi bir haber. Senin adına çok sevindim. Sana ne demiştim. Bence sen kesinlikle hamilesin demiştim. Çok ama çok mutlu oldum. Hayırlısı ile kucağına alırsın inşallah. :halay::KK200::anne::anneadayı:
Sagol canim evet sen hep soylemistin :)

Merhaba arkadaşlar.. 3.5 yildir hamile kalmaya calisanlardanim. Sorum olacakti . adetimden 1 gun once sulu sekilde 2 damla acik pembe renginde kanama oldu.ondan snra kesildi daha hic birsey gelmedi. Bugun 4. Gun sadece peceteye gelen acik kahverengi akiskan sulu akinti oldu gene bisey yok . gecen ay 5 gun erken baslamisti adetim . bu ayda haliyle erken gelmesi gerekiyordu adetlerim duzenli. 27 gunde 1 olurum. Bel agrisi , mide agrisi, bacak agrisi var.Bu akinti sekli sizce adetin baslangici mi . aranizda da boyle yasayan var mi? simdiden cvplariniz icin tesekkurler .

Merhaba bende yeni katıldım aranıza..:KK54:

Bu ay arkadaşımın tavsiyesi üzerine yumurtlama günümde girdim ilişkiye, 10 aydır evliyim pek dikkat etmezdim yumurtlama günlerimd falan, bu ay ilk oldu :oops: 10undan 17sine kadar çalışmalar vardı sorum şimdi şu 10 gün sonra adet olmam gerekiyor ki İNŞALLAH olmam :KK64: mesela günüm geçse inşallah testt yapsam çıkarmı?

@ CharlesDarwin canım ne yaptın eşine nasıl söyledin :)

Merhaba arkadaşlar.. 3.5 yildir hamile kalmaya calisanlardanim. Sorum olacakti . adetimden 1 gun once sulu sekilde 2 damla acik pembe renginde kanama oldu.ondan snra kesildi daha hic birsey gelmedi. Bugun 4. Gun sadece peceteye gelen acik kahverengi akiskan sulu akinti oldu gene bisey yok . gecen ay 5 gun erken baslamisti adetim . bu ayda haliyle erken gelmesi gerekiyordu adetlerim duzenli. 27 gunde 1 olurum. Bel agrisi , mide agrisi, bacak agrisi var.Bu akinti sekli sizce adetin baslangici mi . aranizda da boyle yasayan var mi? simdiden cvplariniz icin tesekkurler .
Ben yaşamadım gebeliğe dair hiç birşey ama olma ihtimali çok yüksek. Test yapın isterseniz. Test yapmak için erken diyorsanız biraz daha bekleyin. Yada bi kadın doğum uzmanına görünüp böyle oldu ve ben hasta olmadım deyin gerekli testleri yapsınlar. Bazen gebelik yerine başka şeylerde çıkabiliyor o vakit size gerekli tedaviyi uygularlar

:KK49:
Merhaba bende yeni katıldım aranıza..:KK54:

Bu ay arkadaşımın tavsiyesi üzerine yumurtlama günümde girdim ilişkiye, 10 aydır evliyim pek dikkat etmezdim yumurtlama günlerimd falan, bu ay ilk oldu :oops: 10undan 17sine kadar çalışmalar vardı sorum şimdi şu 10 gün sonra adet olmam gerekiyor ki İNŞALLAH olmam :KK64: mesela günüm geçse inşallah testt yapsam çıkarmı?

Çıkar tabi :halay:adetinize 2 gün kala bile erken gebelik testlerinde çıkar. Ben mesela oyuncak gibi hergün yapıyorum

Back