How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kızlar ben 5+2deyim bugün kese görmeye gittim ama aklım bulandı 0.77cm çıktı kötümü anlayamadım kesem çok net değildi sanki

Sen doktora muaynayemi hastaneye gidiyosun canım. Testlerini nerde yaptircan ? Maliyetli oluyo galiba dimi muayneye ye gidince testleri yaptırmak. Bi bilgin var mı?
ozel hastaneye gıdıyorum cnm doktorum testlerı saglık ocagına yaptır dedı bende saglık ocagına gıttım cnm oraya verdım bugun kan yarın cıkacak sonuclar

hepımız oyleyız cnm hepımızde korku var doktorun bırsey demedımı benım kı tam bekledım gıbı gayet ıyı dedı guzel yere de yerlesmıs dedı bır sıkıntı gozukmuyor 2 hafta sonra kalp atıslarını duyarız dedı kısmetse cuma gıdıcem

Bakın ne buldum kızlar doğruluğu tartışılır tabi :)

Eklentiler

• 7C510CE8-B12E-41A0-8EAA-896E2EEB0927.jpeg
    7C510CE8-B12E-41A0-8EAA-896E2EEB0927.jpeg
    69,1 KB · Görüntüleme: 82
İlk başlarda oğlum küçükken yani 2 bi çocuk istemiyordum hiç sanki oğlumu ihmal ederim ona haksızlık yapmış olurum gibi hissederdim . Ne kadar saçma düşündüğümün yeni yeni farkına varıyorum..
Oglunun en cok istedigi kardesi gelecek insallah. Ikisinide birbirinden ayirmak mümkün müdür ki. Biz 1. dogmadan 2. nin planinı yapiyoruz.:KK48:

Back