- Konu Sahibi Sezerbusra21
Tamam canim oyle yapmaya calisiyorum. Sag salim gecer insallah surecimiz
İnşallah canım benim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam canim oyle yapmaya calisiyorum. Sag salim gecer insallah surecimiz
ozel hastaneye gıdıyorum cnm doktorum testlerı saglık ocagına yaptır dedı bende saglık ocagına gıttım cnm oraya verdım bugun kan yarın cıkacak sonuclarSen doktora muaynayemi hastaneye gidiyosun canım. Testlerini nerde yaptircan ? Maliyetli oluyo galiba dimi muayneye ye gidince testleri yaptırmak. Bi bilgin var mı?
kesen 7,7 mm cıkmıs canım bende 5+5 de gıttım benımde 8mm dı doktor gayet ıyı demıstı banaKızlar ben 5+2deyim bugün kese görmeye gittim ama aklım bulandı 0.77cm çıktı kötümü anlayamadım kesem çok net değildi sanki
Çok korkuyorum sanırım evham yapıyormm sanırımkesen 7,7 mm cıkmıs canım bende 5+5 de gıttım benımde 8mm dı doktor gayet ıyı demıstı bana
Hadi hayirlisi bakalim canim. Her cocuk farkli bir heyecandir muhakkak.Bende yarın için aldım randevu çok heyecanlıyım sanki ilk çocuğum gibi .. :)
İlk başlarda oğlum küçükken yani 2 bi çocuk istemiyordum hiç sanki oğlumu ihmal ederim ona haksızlık yapmış olurum gibi hissederdim . Ne kadar saçma düşündüğümün yeni yeni farkına varıyorum..Hadi hayirlisi bakalim canim. Her cocuk farkli bir heyecandir muhakkak.
Hadi bakalim hayirli haberlerle gel CanımmBende yarın için aldım randevu çok heyecanlıyım sanki ilk çocuğum gibi .. :)
Hayirli olsun saglikla kucagina alirsin insallahSlm kızlar ben de geldim dün öğrendik. Herkesin hamileliği güzel geçsin Inşallah
Sagl cnm benm bir hafta kala pembemsi az kanamam geldi bklyrm adet gnune kdr
Cok sevndm darısı bana inş canm ne belirtin vardı senin :)Ben adet gününü beklemeden kan verdim ilk haftadan beri belirtileri yaşıyordum çok şükür dün gördük minigimizi ❤
Nerden buldun bunu canim ilgincmis.Bakın ne buldum kızlar doğruluğu tartışılır tabi :)
Oglunun en cok istedigi kardesi gelecek insallah. Ikisinide birbirinden ayirmak mümkün müdür ki. Biz 1. dogmadan 2. nin planinı yapiyoruz.İlk başlarda oğlum küçükken yani 2 bi çocuk istemiyordum hiç sanki oğlumu ihmal ederim ona haksızlık yapmış olurum gibi hissederdim . Ne kadar saçma düşündüğümün yeni yeni farkına varıyorum..
Hoş geldinSlm kızlar ben de geldim dün öğrendik. Herkesin hamileliği güzel geçsin Inşallah