- 4 Nisan 2018
- 433
- 261
- 53
- 44
- Konu Sahibi Sezerbusra21
Ruyalar çıkıyor ben 3 kere eşim bir kere 2ikiz rüyası gördük bugün cikti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla bende tavsiye üzerine gittim daha keseyi görmemiştik o zamnda baktı rahim ağzın çok iyi herhangi kistin miyom yok dedi yumurtaliklarin çok güzel demistiHer doktor ona bakmaz doktorun iyiymiş. Ben aynı anda 3 doktora gidiyordum hepsi özel ve pahalı sadece 1 ı farkettı oğlum doguyormus meğer.
Rüyamızda buluştuk rabbim gerçek hattatta da buluşmayı nasip etsinKıyamam ona ne güzel maşallah. Bence hisli bir kızın geliyor.
Ben hamile kalmadan önce üçüz bebeğe hamileydim ve oynamalarını görüyordum 3 de erkekti :) 4 tane erkek çocuğuyla nasıl başa çıkarım diyordumKızlar rüyanın anlamı çok güzel bakin
Rüyada karnında bebeğin oynadığınızı gördüyseniz , gerçek hayatta hamile iseniz bu durum sizin için çok hayırlıdır.
Bebeğinizin tekme attığını gördüyseniz , karnınızdaki bebek sizi rüyasında görüyor demektir.
Böyle bir rüya anne ile bebek arasında gerçekleşen görüşmeye inanılır. Bebeğin bebeğim de beni rüya sında gormis
hayırlara vesıle olsun cnm senın bugun du dımı kontrolBen hamile kalmadan önce üçüz bebeğe hamileydim ve oynamalarını görüyordum 3 de erkekti :) 4 tane erkek çocuğuyla nasıl başa çıkarım diyordum
SEVDAM07 canim kontrole ne zaman gidiyorsun?
hayırlara vesıle olsun cnm senın bugun du dımı kontrol
Ayy maşallah, hayırlı olsun canım Keseyi gördünüz mü?Biraz önce çıktım dr dan daha minnacık :) ay nasıl mutluyum anlatamam haftaya tekrar gidicem artışı kontrol edecek dr haftasıyla uyumlu çıktı çok şükürrr
Baksanıza teyzeleri :) daha vitamin tabi :):):):
sadeece keseyı mı gordun cnm bebek de varmıydıBiraz önce çıktım dr dan daha minnacık :) ay nasıl mutluyum anlatamam haftaya tekrar gidicem artışı kontrol edecek dr haftasıyla uyumlu çıktı çok şükürrr
Maşallah annesi gözün aydın Darisi basimiza olsun. Kalp atisini duydun mu ?Biraz önce çıktım dr dan daha minnacık :) ay nasıl mutluyum anlatamam haftaya tekrar gidicem artışı kontrol edecek dr haftasıyla uyumlu çıktı çok şükürrr
Ayy maşallah, hayırlı olsun canım Keseyi gördünüz mü?
Ben de bugün gideceğim ama henüz bir şey göremem diye düşünüyorum
sadeece keseyı mı gordun cnm bebek de varmıydı
Maşallah annesi gözün aydın Darisi basimiza olsun. Kalp atisini duydun mu ?