- Konu Sahibi Sezerbusra21
Bugün benim sol ayağım ve kaşığın çok ağrı yaptı ayağımın ağrısı o kadar ki bazen üstüne bile basamadim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde kasıklarim agridi. Bacaklarima vurdu hatta. Yemek yapayim derken fazla ayakta kaldim. Insani korkutuyor hemen.Bugün benim sol ayağım ve kaşığın çok ağrı yaptı ayağımın ağrısı o kadar ki bazen üstüne bile basamadim
Şimdi yaptım bu ay erken yumurtlama olmasaydı bat 4 nisandı 2 gün önce yapayım deseydim şok olacaktım bu koyuluğu görünce sanırım binleri gördük :) :)
Aynen insan korkuyor tuvaletten çıkamıyorumBenimde kasıklarim agridi. Bacaklarima vurdu hatta. Yemek yapayim derken fazla ayakta kaldim. Insani korkutuyor hemen.
Bugun herkesin kasigi agrimis demekki :) insallah tek sorunumuz bu olurAynen insan korkuyor tuvaletten çıkamıyorum
Aminnnnn canım çifter çifter versin bebişleri rabbim :)Ciddimi cnm ya. Çok sevindim buna. İnşallah iyi çıkar değer. @SEVDAM07 cnm senin test çok iyi. O koyuluktan bana ve diğer arkadaşlarda inşallah
İnşallah bundan sonra almana gerek kalmaz canımBenimde öyle cnm evde kutu kutu test var. Ovulasyon gebelik derken. Heray 20 30 test yapıyorum nerdeyse
Benimde sağ bacağıma vuruyor oğlumda böyle olmamıştı hiç normal sanırım canım bide ayrı değilde yanma hissi var kasıklarımdaBugün benim sol ayağım ve kaşığın çok ağrı yaptı ayağımın ağrısı o kadar ki bazen üstüne bile basamadim
SENİNLE ARMIZDA SADECE İKİ GÜN VAR CANIMCanım bak bu benim çarşamba günü gittim e kese görmüştük bu şekilde 8mm di
Birlikte büyüyeceğiz ins bakalim bende cuma günü gidebilirim doktora o gün oğlumun kontrolü var gitmişken bende gidim diyorumSENİNLE ARMIZDA SADECE İKİ GÜN VAR CANIM
KONTROL İÇİNMİ YOKSA KALP ATISI İÇİN MİBirlikte büyüyeceğiz ins bakalim bende cuma günü gidebilirim doktora o gün oğlumun kontrolü var gitmişken bende gidim diyorum
dun bendede karın kasık agrısı cok vardı ama bugn daha ıyıyıym allaha sukurKızlar bu gece saat 2de inanılmaz bir karın ağrısı ve bulantıyla uyandım. Tuvalete gittiiim gibi komple akşam yemeğini çıkarttım ağlaya ağlaya... Çok canım yandı, ve karın ağrısından bebeğime bir şey mi oluyor diye de çok korktum
Zaten ilk belirtim yemekten tiksintiydi. Son 6 gündür devamlı bulantım var ama dün gece tavan yaptı artık. Bu durumda olanınız var mı?
kalp atısı ıcın cnm normalde 11 nısan cagırdı ama ben 6 nısanda gıdebılırımKONTROL İÇİNMİ YOKSA KALP ATISI İÇİN Mİ
sen keseyı kacıncı haftada gordun cnm kac mm dı keseKONTROL İÇİNMİ YOKSA KALP ATISI İÇİN Mİ
CANIM KAÇ MM OLDUGUNU BİLMİYORUM AMA BEN 4 HAFTALIKKEN KESEYİ GÖRDÜM GECEN HAFTADA KALP ATISINI DUYDUMsen keseyı kacıncı haftada gordun cnm kac mm dı kese
AYNEN CANIM COK SÜKÜR DUYDUM MELEĞİMİ İNŞALLAH SENDE DUYARSIN BİRAN ÖNCE BEN HAZIRLIKLI GİTMİŞTİM DOKTOR BANA SÖYLEMEDEN BEN HEPSİNİ YAPTIRIP GİTTİMoh oh masallah yaa ne guzel ben adet tarıhıne gore 5+5 de keseyı gordum ıns bu gıttım de dekalp atısını gorurum valla gunlerı saymım dıyorum ama gecmıyor gunler doktor senden tahlıller ıstedımı benden ıstedı randevuya gıtmeden onarı yaptırmam lazım