• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Bugün benim sol ayağım ve kaşığın çok ağrı yaptı ayağımın ağrısı o kadar ki bazen üstüne bile basamadim

Şimdi yaptım bu ay erken yumurtlama olmasaydı bat 4 nisandı 2 gün önce yapayım deseydim şok olacaktım bu koyuluğu görünce sanırım binleri gördük :) :)
Benimde kasıklarim agridi. Bacaklarima vurdu hatta. Yemek yapayim derken fazla ayakta kaldim. Insani korkutuyor hemen.
Aynen insan korkuyor tuvaletten çıkamıyorum

Kasık ağrısı nerdeyse şu son iki haftadan beri çekiyorum.
Doktorum normal olduğunu ve hatta lekelenme tarzında bişiler de olursa bunlarında normal olacağını söyledi...:super:
Sadece koyu kıvamlı ve yoğun olursa ve buna dayanılamayacak derecede kasık ağrısı eklenirse korkulacak bişi var demektir dedi..
Bu aralar sadece sıklıgı geçmeye başladı onun dışında sanki regl oldum olcak gibi ve çok korkutucu bir ağrı ve hepimizde de aynı belirtilerin olmasına bakarmısınız:anneadayı:
Meleklerimiz hala yerleşme ve kök salma aşamasında sanırım:emir_bebek:
Rabbim onları korusun çok ayakta kalmayın kızlar umrumda değil ev işi vs. Mümkün mertebe uzanıyorum pozitifim ve baş ucumda suyum :KK54:

Kızlar bu gece saat 2de inanılmaz bir karın ağrısı ve bulantıyla uyandım. Tuvalete gittiiim gibi komple akşam yemeğini çıkarttım ağlaya ağlaya... Çok canım yandı, ve karın ağrısından bebeğime bir şey mi oluyor diye de çok korktum :KK43:

Zaten ilk belirtim yemekten tiksintiydi. Son 6 gündür devamlı bulantım var ama dün gece tavan yaptı artık. Bu durumda olanınız var mı?

Kızlar bu gece saat 2de inanılmaz bir karın ağrısı ve bulantıyla uyandım. Tuvalete gittiiim gibi komple akşam yemeğini çıkarttım ağlaya ağlaya... Çok canım yandı, ve karın ağrısından bebeğime bir şey mi oluyor diye de çok korktum :KK43:

Zaten ilk belirtim yemekten tiksintiydi. Son 6 gündür devamlı bulantım var ama dün gece tavan yaptı artık. Bu durumda olanınız var mı?
dun bendede karın kasık agrısı cok vardı ama bugn daha ıyıyıym allaha sukur

oh oh masallah yaa ne guzel ben adet tarıhıne gore 5+5 de keseyı gordum ıns bu gıttım de dekalp atısını gorurum valla gunlerı saymım dıyorum ama gecmıyor gunler doktor senden tahlıller ıstedımı benden ıstedı randevuya gıtmeden onarı yaptırmam lazım

oh oh masallah yaa ne guzel ben adet tarıhıne gore 5+5 de keseyı gordum ıns bu gıttım de dekalp atısını gorurum valla gunlerı saymım dıyorum ama gecmıyor gunler doktor senden tahlıller ıstedımı benden ıstedı randevuya gıtmeden onarı yaptırmam lazım
AYNEN CANIM COK SÜKÜR DUYDUM MELEĞİMİ :dua:İNŞALLAH SENDE DUYARSIN BİRAN ÖNCE BEN HAZIRLIKLI GİTMİŞTİM DOKTOR BANA SÖYLEMEDEN BEN HEPSİNİ YAPTIRIP GİTTİM

Back