How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kış anneleri olacağız Allah izin verirse kızlar en zor dönem çok dikkat etmemiz gerekecek.

Kalp atışını duyan var mi aramızda beni bir hafta sonra cağırdı doktor
Evet benim ilk çocuğumda kasımda doğmuştu kışın zor diyorlar ama ben antalyada yaşadığım için zorluğunu çok çekmedim şükür

Hamislerimiz cogaldi olabilir aslinda.ama grup efeninannesine ait.duzenlemeyi yalnizca o yapabilir.ama malesef hamis olamadi bu ay grupla ilgilenemz sanirim.
Haklisin dogru. Acaba birimize devretse nasıl olur.
MinikMucizemGel MinikMucizemGel canim senin için sorun olmazsa gönüllü birine devretsen olur mu ?

Slm kızlar bende tup bebekle hamile kaldım. 6 yaşında oğlum var yaş 38 bugün tup bebek doktoruma gittim transfer 15 marttı. 2 adet blast konmuştu. 2 kese gördü rahimde kanama alanları var dedi ilk hamileliğin rahim ağzı yetmekiği olunca doğuma kadar hep yattım. Şimdi 2 kese diyince yaş. Rahim ağzı bir oğlumun olması vs beni çok korkuttu.2.kese sonra kaybolanlar oluyor dedi kafam bir milyon oldu çok korkuyorum .2.kese kaybolan oluyormu gerçekten

Kizlar merhaba. 5 +1 deyim, simdi lavaboda akintiyla karisik kahvemsi leke gördüm, yerlesme kanamasi denilen böyle birsey mi oluyor, korkmali mıyım
Bende 6 +3haftaligin dün ve bugün çok küçük peceteye silince bir iki kere geldi sağlık ocağına bugün kan vermeye gitmiştim orda sordum korkulacak birşey değil yerleşme kanamasidir dedi

Slm kızlar bende tup bebekle hamile kaldım. 6 yaşında oğlum var yaş 38 bugün tup bebek doktoruma gittim transfer 15 marttı. 2 adet blast konmuştu. 2 kese gördü rahimde kanama alanları var dedi ilk hamileliğin rahim ağzı yetmekiği olunca doğuma kadar hep yattım. Şimdi 2 kese diyince yaş. Rahim ağzı bir oğlumun olması vs beni çok korkuttu.2.kese sonra kaybolanlar oluyor dedi kafam bir milyon oldu çok korkuyorum .2.kese kaybolan oluyormu gerçekten
Öncelikle hayırlı olsun kısmetin de varsa zorlukta çeksen ikiside kucağına gelir cnm bazı yazılarda görmüştüm ikinci kese yok oluyor veya gelişmiyor diye

Hayırlısı diyorum aslında transferden sonra rüyamda 2 tane gördüm ama ihtimal vermemiştir. Bakalım 2 olursa rahim ağzına dikiş atılacak .yarın özelde bir doktora daha gidicem detaylı baksın oğlumun doktoru.allahım hepinize yardım etsin ama size tavsiyem 20 li haftalarda rahim ağzı boyu ölçümü yaptırın

Hayırlısı diyorum aslında transferden sonra rüyamda 2 tane gördüm ama ihtimal vermemiştir. Bakalım 2 olursa rahim ağzına dikiş atılacak .yarın özelde bir doktora daha gidicem detaylı baksın oğlumun doktoru.allahım hepinize yardım etsin ama size tavsiyem 20 li haftalarda rahim ağzı boyu ölçümü yaptırın
Ilk oğlumda öyle bir sıkıntı yaşamadım ins bunda da olmaz keseyi gördüğümüzde doktor rahim ağzı çok güzel dedi

Her doktor ona bakmaz doktorun iyiymiş. Ben aynı anda 3 doktora gidiyordum hepsi özel ve pahalı sadece 1 ı farkettı oğlum doguyormus meğer.

Back