- 24 Mayıs 2010
- 7.875
- 16.884
- 448
- 31
- Konu Sahibi Sezerbusra21
Çok şükür canım. Siz benden öndesiniz hafta olarak :)dun bendede karın kasık agrısı cok vardı ama bugn daha ıyıyıym allaha sukur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok şükür canım. Siz benden öndesiniz hafta olarak :)dun bendede karın kasık agrısı cok vardı ama bugn daha ıyıyıym allaha sukur
cok ıyıymıs cnm ya ben kan testı yaptırdımda doktor ıstemıstı ama keseyı gormeden yaptırmım dedım allaha sukur keseyı gordum kısmetse bende bugun gıdıp yaptırıcam testlerı cuma gıttımde elım bos gıdersem doktor bu sefer doverAYNEN CANIM COK SÜKÜR DUYDUM MELEĞİMİ İNŞALLAH SENDE DUYARSIN BİRAN ÖNCE BEN HAZIRLIKLI GİTMİŞTİM DOKTOR BANA SÖYLEMEDEN BEN HEPSİNİ YAPTIRIP GİTTİM
ya adet tarıhıne gore oleyız cnm bu hafta kesın netlesır kac haftalık oldumuz beebgı gordumde ınsÇok şükür canım. Siz benden öndesiniz hafta olarak :)
Şuan yok ama böyle olması normal cnmKızlar bu gece saat 2de inanılmaz bir karın ağrısı ve bulantıyla uyandım. Tuvalete gittiiim gibi komple akşam yemeğini çıkarttım ağlaya ağlaya... Çok canım yandı, ve karın ağrısından bebeğime bir şey mi oluyor diye de çok korktum
Zaten ilk belirtim yemekten tiksintiydi. Son 6 gündür devamlı bulantım var ama dün gece tavan yaptı artık. Bu durumda olanınız var mı?
GİT GİT CANIM HALLET İŞLERİNİ TAM KAN SAYIMI KIZAMIKÇIK HEPATİT B TAM İDRAR HEPSİNİ YAPTIR BENDE D VİTAMİNİ EKSİK ÇIKTI 6 SURUP VERDİcok ıyıymıs cnm ya ben kan testı yaptırdımda doktor ıstemıstı ama keseyı gormeden yaptırmım dedım allaha sukur keseyı gordum kısmetse bende bugun gıdıp yaptırıcam testlerı cuma gıttımde elım bos gıdersem doktor bu sefer dover
Bunu okuduguma cok sevindim. Bende kac gundur inanilmaz sancilar cekiyordum geceleri. Bu gece nispeten daha iyiydi . insallah hepimizin sureci cok iyi gecerrKasık ağrısı nerdeyse şu son iki haftadan beri çekiyorum.
Doktorum normal olduğunu ve hatta lekelenme tarzında bişiler de olursa bunlarında normal olacağını söyledi...
Sadece koyu kıvamlı ve yoğun olursa ve buna dayanılamayacak derecede kasık ağrısı eklenirse korkulacak bişi var demektir dedi..
Bu aralar sadece sıklıgı geçmeye başladı onun dışında sanki regl oldum olcak gibi ve çok korkutucu bir ağrı ve hepimizde de aynı belirtilerin olmasına bakarmısınız
Meleklerimiz hala yerleşme ve kök salma aşamasında sanırım
Rabbim onları korusun çok ayakta kalmayın kızlar umrumda değil ev işi vs. Mümkün mertebe uzanıyorum pozitifim ve baş ucumda suyum
buyuk ıhtımelle bende de D vıtamını eksık cıkıcak bundan 4 5 ay once halsızlık ıcın gıtmıstım o zaman doktor dusuk demsıtı bır tane kapsul vermıstı bırde hap vermıstı bunları ıc yukselmezse damar yolu ıle verıcez demıstı ama ben kapsulu ıctım ılacı bıtırmemıstım bı daha da gıtmedım o yuzden cıkar gıbı me gelıyorGİT GİT CANIM HALLET İŞLERİNİ TAM KAN SAYIMI KIZAMIKÇIK HEPATİT B TAM İDRAR HEPSİNİ YAPTIR BENDE D VİTAMİNİ EKSİK ÇIKTI 6 SURUP VERDİ
kırmızıyı gördüm canim bu sabah kısmet değilmiş bu ay da.. Ben ocak annelerine transfer olayım, sağlıkla alin inşallah bebelerinizi kurallarınıza hoscakalinCanim neden moral bozuyorsun. Daha 4 ay olmus olur insallah. Hem biliyorsun adetle hamilelik belirtileri ayni benim hala sancilarim var kirmizilar gelene kadar umidini kesme bu ay icin.
Uzulme canim Veren Allah insallah senin guzel haberlerini aliriz tez zamanda Allahim sana oyle bi evlat versin ki tum islerin rast gitsin kendine iyi bakkırmızıyı gördüm canim bu sabah kısmet değilmiş bu ay da.. Ben ocak annelerine transfer olayım, sağlıkla alin inşallah bebelerinizi kurallarınıza hoscakalin
Insallah bekletmez hayirla gelir bebegin canim uzme demek kolay ama diger aya simdiden moral olarak hazirla kendini bebegin gelecek insallahhhkırmızıyı gördüm canim bu sabah kısmet değilmiş bu ay da.. Ben ocak annelerine transfer olayım, sağlıkla alin inşallah bebelerinizi kurallarınıza hoscakalin
Sen doktora muaynayemi hastaneye gidiyosun canım. Testlerini nerde yaptircan ? Maliyetli oluyo galiba dimi muayneye ye gidince testleri yaptırmak. Bi bilgin var mı?cok ıyıymıs cnm ya ben kan testı yaptırdımda doktor ıstemıstı ama keseyı gormeden yaptırmım dedım allaha sukur keseyı gordum kısmetse bende bugun gıdıp yaptırıcam testlerı cuma gıttımde elım bos gıdersem doktor bu sefer dover
Sagl cnm benm bir hafta kala pembemsi az kanamam geldi bklyrm adet gnune kdrKızlar merhabaaa
Güzel haberi aldım darısı başınıza
Hayırlısı olsun canım. Nasip kısmet. İnşallah temmuza ozaman...Merhaba arkadaşlar aralik annesi olmak nasip olmadi bana benimki kimyasal gebelik olmuş degerim artmamış iki gun sonra bakacagim dusmeye baslar sanirim. Tüp bebekti bizimki nasip artik bir daha temmuzda denerim sanırım nisan annesi olurum belki. Insallah hepiniz yavrularinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız sağlıklı bir gebelik geçirmeniz dilegiyle..
Ayy hakkında hayırlısı olsun inşallah en yakın zamanda güzel haberle burda olursun. Allah sanada nasip etsin inşallah.Merhaba arkadaşlar aralik annesi olmak nasip olmadi bana benimki kimyasal gebelik olmuş degerim artmamış iki gun sonra bakacagim dusmeye baslar sanirim. Tüp bebekti bizimki nasip artik bir daha temmuzda denerim sanırım nisan annesi olurum belki. Insallah hepiniz yavrularinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız sağlıklı bir gebelik geçirmeniz dilegiyle..
canim uzuldum.aklim sendeydi.olsun nasip simdiye degilmis demek.hayirli tez vakitte gelir insallah.ovulasyon takibi yapiyormusun.test al istersen daha garanti olur.kırmızıyı gördüm canim bu sabah kısmet değilmiş bu ay da.. Ben ocak annelerine transfer olayım, sağlıkla alin inşallah bebelerinizi kurallarınıza hoscakalin
insallah nisan annesi olursun canim.nasip kismet bu isler birazda.gec olsun guc olmasin derler ama yinede tez zamanda belki tup bebege bile gerek kalmadin kendi gelir insallahMerhaba arkadaşlar aralik annesi olmak nasip olmadi bana benimki kimyasal gebelik olmuş degerim artmamış iki gun sonra bakacagim dusmeye baslar sanirim. Tüp bebekti bizimki nasip artik bir daha temmuzda denerim sanırım nisan annesi olurum belki. Insallah hepiniz yavrularinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız sağlıklı bir gebelik geçirmeniz dilegiyle..
İnşallaah canımBunu okuduguma cok sevindim. Bende kac gundur inanilmaz sancilar cekiyordum geceleri. Bu gece nispeten daha iyiydi . insallah hepimizin sureci cok iyi gecerr
Tamam canim oyle yapmaya calisiyorum. Sag salim gecer insallah surecimizİnşallaah canım
Bu süreçte uzan dinlenmene bak dediğim gibi ağrıya aşırı kanama tarzı bişiler eşlik etmediği sürece problem yokmuş ki hemen hemen hepimizde varmış bu ağrılar