- 7 Eylül 2012
- 5.285
- 4.039
- 173
- Konu Sahibi ilkduyansenol
haziran sonu temmuz bat bekleyenler mayıs ayını tutturamayanlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam haziran sonu degil ama:) 10 haziran
Bat 3-5 temmuz. Bozulan morallar. Bu ay da olmadı
Bat 3-5 temmuz. Bozulan morallar. Bu ay da olmadı
inşallahhhhhhhhh yarın hastanede başka bi testim var arada betayada baktırmayı düşünüyorum inş hamileyimdir
evet yarın belli olcak cnmbaktır cnm varsa çıkar diye düşünüyorum kanda
Bu aralar çok kişiden duyuyorum umursamadığım zmn hamile kaldım diye. Şuan öyle bi durumdayımki çevrem yüzünden konusunun geçmediği gözüme sokulmadığı gün yok. Nasıl olcak o iş bilmiyorum. Terketmem gerek buraları sanırımmoral bozmak yok ben 2 yıl önce kürtaj oldum ama hamile kalana kadar sürekli teslerle cebeleştim ,ne zamanki umursamadım o ay hamileydim ,tabi sıkıntılı olmuştu
Bu aralar çok kişiden duyuyorum umursamadığım zmn hamile kaldım diye. Şuan öyle bi durumdayımki çevrem yüzünden konusunun geçmediği gözüme sokulmadığı gün yok. Nasıl olcak o iş bilmiyorum. Terketmem gerek buraları sanırım
merakla bekliyoruz sonucunu hadi bakalım ilk çocukmu?evet yarın belli olcak cnm
evet cnm bi kurtajım var benımdemerakla bekliyoruz sonucunu hadi bakalım ilk çocukmu?
evet cnm bi kurtajım var benımde
inş tutmustur cnmbenim 2. çocuğum olacak inşallah 9 yaşında oğlum var ,geçen ay spiralimi çıkarttırdım tabi eşimin haberi yok bundan süpriz olacak ,bu ay da yırttımda eğer tutmazsa önümüzdeki ay itiraf etmek zorunda kalıcam