- 16 Temmuz 2017
- 8.106
- 6.969
- 128
- Konu Sahibi zynpzn8989
-
- #1.101
Evet canım ovu testiCanım bu ovu testi sanırım
Yok canım aslında adet olmam lazım
En son teri yaptığında mı hamileydin cidden mi ama benim hamilelik negatif çıktıBat geldi ve ovulasyon testin bu haldemi?
Aşagıdaki testlerden en sağdaki benim ovu testim
O ay hamileydim
Hatta miratech aynı marka
Gebelik denemesi oncesi kontrole gitmstm doktor herhngi bir hormon sorunum yada vitamn eksklgmn olmdgni denemeye baslayablecgmi soylemsti...11gun gecti hala regl olmuyorum. Hala kramp yada gogus hassasiyeti yok. Doktora gidemedim, insallah yarin gidicem. Bu arada sogan kurune basladim. Geciktigimde hasta olmami sagliyo miyom falan varsa da temizliyo dha once de yapmistim. Artik regl gelse bitse de yeni ayda yeni denemelere baslasak
Gecikme var mi ve kac gun?Merhaba kizlar forumu bikac haftadir takip ediyorum. Bugun testte silik cizgiyi gorunce uye olmak istedim ilk deneme oldugu ve hic belirtim olmadigi icin fazla umudum yoktu fakat test beni sasirtti foto yuklemeyi becerebilirsem koyucam
Ben erken davrandim 2 gun var daha bat. Sabah test yaptim 1 dakika icinde belirdi cizgi 10 dakika sonrasini ciddiye almamak lazim ama 1 saat sonraki fotoyu koyuyorum asagiya bir bakinGecikme var mi ve kac gun?
Gozunuz aydin bebek geliyo :)
Hayir lekelenme sart degil, bazen de ileriki haftalarda olabiliyor, 6-7haftalik hamile olup anlamayanlar bile olabiliyor belirti hissetmedigi icin. 2kez farkli gunlerde kan testinde negatif gorup biraz dha zaman gecnce hamile oldugunu ogrenen de biliyorum.Amin insallah ya hic umudum yoktu 2 gun sonra tekrar test yapicam kirmizi olmadan inanamiyorum :) bi de hic belirti yok bende..merak ettigim su, yerlesme kanamasi olmadan da hamile kalanlar oluyo mu? Sart mi yani o kanama bende henuz tik yok da
Umarim oyledir canim. Valla ben hic umutlanmadim.3 senelik evliyim daha bu ay korunmadan iliski oldu. Ama bilincli takip ederek ama belirti olmayinca olmadi heralde bu ay dedim..bi de denize girdim hopladim zipladim..vicdan yaptim suan valla :/Hayir lekelenme sart degil, bazen de ileriki haftalarda olabiliyor, 6-7haftalik hamile olup anlamayanlar bile olabiliyor belirti hissetmedigi icin. 2kez farkli gunlerde kan testinde negatif gorup biraz dha zaman gecnce hamile oldugunu ogrenen de biliyorum.
Bence seninki kuskusuz gebelik. Daha ilk dakikadan belirmeye basladi diyosun hem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?