• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2018 Ağustosta çift çizgiyi bekleyenler toplanalım mi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bazen pihtilasma olup bebek kaybediliyo tutunamiyo. Bunu onlemek icin ibrahim saracoglundan duydugum seyi paylasim. Bi bardak suya 1butun limon sikip hergun icmek kani sulandirip pihtilasmayi onluyo ve tutunmasini sagliyo demisti. Ama tansiyon probleminiz varsa onerilmiyor.

Bazen pihtilasma olup bebek kaybediliyo tutunamiyo. Bunu onlemek icin ibrahim saracoglundan duydugum seyi paylasim. Bi bardak suya 1butun limon sikip hergun icmek kani sulandirip pihtilasmayi onluyo ve tutunmasini sagliyo demisti. Ama tansiyon probleminiz varsa onerilmiyor.
Sagol canim
Zateb bu zamana kadar tutunabildiyse bi daha hic dusmez heralde diyorum :p saka bi yana cok dikkat etmek lazim tabi fazla rahatlik iyi diil

Kızlar bir kere yazmıştım bat 25 ağustos boş gebelik yaşamışstım. Dün bata 2 gün kala test yaptım çift çizgiyi net bi şekilde gördüm kan tahlili yaptırdım dün 148 çıktı hamileyim Rabbim herkese nasip etsin inşallah :anneadayı:

Kızlar bir kere yazmıştım bat 25 ağustos boş gebelik yaşamışstım. Dün bata 2 gün kala test yaptım çift çizgiyi net bi şekilde gördüm kan tahlili yaptırdım dün 148 çıktı hamileyim Rabbim herkese nasip etsin inşallah :anneadayı:
Ne güzel sağlıcakla kucağına al canım inşallah. Aminnnnnn:dua:

Kizlar dayanamadim bugun kan tahlili yaptim hamileyimm.. bat gunu hcg 200 cikti. Belirti olmayanlar uzulmesin bende hala tik yok :) guzel haberler gelsin insallah hepinizden..
Sabahki testim Screenshot_20180824-165127_Gallery.jpg

Kizlar dayanamadim bugun kan tahlili yaptim hamileyimm.. bat gunu hcg 200 cikti. Belirti olmayanlar uzulmesin bende hala tik yok :) guzel haberler gelsin insallah hepinizden..
Sabahki testimEki Görüntüle 2182063
Canımm çok tebrik ederim sağlılla kavuşun inşallahhh.. benimde 3 gün gecikti hiç belirtim yok ama arada gecikiyor diye heycanlanmıyorum çokta darısı biz bekleyenlerin başına:anneadayı::KK200::halay:

Sabahki testimEki Görüntüle 2182063
Yaaa maşallah ne güzel ben de aylardır klomen tedavisi görüyorum sonuç yok gecen ay kimyasal yaşadım bu ay yumurtam çok gelişmedi iğne vermedi :(( diğer ay aşılama dedi :((

DB1E967D-5ED3-47E7-83CC-908E3AFB12F3.jpeg
Merhaba arkadaşlar bat a 7 gün var ,bugun tüm gün boyunca başım ağrıdığı için hap içmek istedim fakat gebelik şüphem var test yapayım dedim testi ilk yaptığımda bir şey farketmedim aradan bi kaç saat geçince böyle olmuş sizce ihtimali nedir :KK54:

Eki Görüntüle 2182938 Merhaba arkadaşlar bat a 7 gün var ,bugun tüm gün boyunca başım ağrıdığı için hap içmek istedim fakat gebelik şüphem var test yapayım dedim testi ilk yaptığımda bir şey farketmedim aradan bi kaç saat geçince böyle olmuş sizce ihtimali nedir :KK54:
Bence arada saat farki varsa hic kaideye almaman gerekiyor. Yarin sabah uyandiginda tekrar sabah idrariyle bi test yap ve kac dakika yaziyorsa o kadar dakika bekle daha fazlasini bekleme. Hamile olabilirsin, ama yanlis alarmda olabilir. InsAllah hamilesindir :KK200:

Eki Görüntüle 2182938 Merhaba arkadaşlar bat a 7 gün var ,bugun tüm gün boyunca başım ağrıdığı için hap içmek istedim fakat gebelik şüphem var test yapayım dedim testi ilk yaptığımda bir şey farketmedim aradan bi kaç saat geçince böyle olmuş sizce ihtimali nedir :KK54:
Ezlem nasilsin ? Yeniden test yaptinmi merak ettim..

Canım dün yaptım ilk 1 saate yine bi şey yok 2 3 saat snra bunun gibi çizgi çıkıyor bende kendimi çok kaptırmak istemiyorum adetimin geçmesini bekleyeceğim test için artık
Hayirlisi olsun. Daha adet gunune varsa aynen beklesen daha mantikli :KK66:

Selam herkese klomen+ovitrelle sonrası rabbimin isteğiyle bende hamileyim bu ay. Bu gün hcg değerim 79.5 çıktı iki gün sonra tekrarlıcaz rabbim isteyen herkese versinn :KK200:

Selam herkese klomen+ovitrelle sonrası rabbimin isteğiyle bende hamileyim bu ay. Bu gün hcg değerim 79.5 çıktı iki gün sonra tekrarlıcaz rabbim isteyen herkese versinn :KK200:
Hayirlii olsun, Rabbim kucagina almayida nasip eder saglicakla :KK200: darisi istiyen herkese insAllahhhhh

Back