• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2018 Ağustosta çift çizgiyi bekleyenler toplanalım mi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok canım aslında adet olmam lazım

Bat geldi ve ovulasyon testin bu haldemi?
Aşagıdaki testlerden en sağdaki benim ovu testim
O ay hamileydim
Hatta miratech aynı marka

Eklentiler

• C9765B97-5A4A-4551-A7A2-AFB4C4E6791B.jpeg
    C9765B97-5A4A-4551-A7A2-AFB4C4E6791B.jpeg
    33,7 KB · Görüntüleme: 64
11gun gecti hala regl olmuyorum. Hala kramp yada gogus hassasiyeti yok. Doktora gidemedim, insallah yarin gidicem. Bu arada sogan kurune basladim. Geciktigimde hasta olmami sagliyo miyom falan varsa da temizliyo dha once de yapmistim. Artik regl gelse bitse de yeni ayda yeni denemelere baslasak

11gun gecti hala regl olmuyorum. Hala kramp yada gogus hassasiyeti yok. Doktora gidemedim, insallah yarin gidicem. Bu arada sogan kurune basladim. Geciktigimde hasta olmami sagliyo miyom falan varsa da temizliyo dha once de yapmistim. Artik regl gelse bitse de yeni ayda yeni denemelere baslasak
Gebelik denemesi oncesi kontrole gitmstm doktor herhngi bir hormon sorunum yada vitamn eksklgmn olmdgni denemeye baslayablecgmi soylemsti...

Kızlar iyi bayramlar.. 1 gün geciktim ama ben bu tarz sorunlar yaşadışım için heycanlanmıyorum hafif bir kasık ağrım var zaten kırmızıları görüceğime eminim.. Sizler ne durumdasınız

Merhaba kizlar forumu bikac haftadir takip ediyorum. Bugun testte silik cizgiyi gorunce uye olmak istedim ilk deneme oldugu ve hic belirtim olmadigi icin fazla umudum yoktu fakat test beni sasirtti foto yuklemeyi becerebilirsem koyucam

Amin insallah ya hic umudum yoktu 2 gun sonra tekrar test yapicam kirmizi olmadan inanamiyorum :) bi de hic belirti yok bende..merak ettigim su, yerlesme kanamasi olmadan da hamile kalanlar oluyo mu? Sart mi yani o kanama bende henuz tik yok da :p

Amin insallah ya hic umudum yoktu 2 gun sonra tekrar test yapicam kirmizi olmadan inanamiyorum :) bi de hic belirti yok bende..merak ettigim su, yerlesme kanamasi olmadan da hamile kalanlar oluyo mu? Sart mi yani o kanama bende henuz tik yok da :p
Hayir lekelenme sart degil, bazen de ileriki haftalarda olabiliyor, 6-7haftalik hamile olup anlamayanlar bile olabiliyor belirti hissetmedigi icin. 2kez farkli gunlerde kan testinde negatif gorup biraz dha zaman gecnce hamile oldugunu ogrenen de biliyorum.
Bence seninki kuskusuz gebelik. Daha ilk dakikadan belirmeye basladi diyosun hem.

Hayir lekelenme sart degil, bazen de ileriki haftalarda olabiliyor, 6-7haftalik hamile olup anlamayanlar bile olabiliyor belirti hissetmedigi icin. 2kez farkli gunlerde kan testinde negatif gorup biraz dha zaman gecnce hamile oldugunu ogrenen de biliyorum.
Bence seninki kuskusuz gebelik. Daha ilk dakikadan belirmeye basladi diyosun hem.
Umarim oyledir canim. Valla ben hic umutlanmadim.3 senelik evliyim daha bu ay korunmadan iliski oldu. Ama bilincli takip ederek ama belirti olmayinca olmadi heralde bu ay dedim..bi de denize girdim hopladim zipladim..vicdan yaptim suan valla :/

Back