Gebeliğe Hazırlık 2018 Ağustosta çift çizgiyi bekleyenler toplanalım mi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet kızlar kan testi yaptırdım 24.5cıktı adet gunum yarın

0-10 arası çıkarsa hamilelik yoktur diye görmüştüm seninkisi pozitif mi oluyor bu durumda canım. Ben de kan tahlili sonucumun yayınlanmasını bekliyorum internetten. Benim regl günüm birkaç gün geçti. Bu süreye göre İnternetten hcg en az 17 olmalı diye okudum doğru mudur ki bilemedim

Adetin geçmiş miydi canım silik çıktıgında

Tam Adet günümdü canım. Ama bazen gecikedebiliyor o yüzden net bir şey söylemem doğru olmaz. 4kere yaptım her seferinde çizgi belirginleşti
kuzum benim adetim yarin.bugun test yaptim hic bisey yoktu negatif.acaba adetim henuz gecmedigi icin midir? ama olsaydi silik de olsa bi gun kalmis bi sekilde cikmaz miydi?

kuzum benim adetim yarin.bugun test yaptim hic bisey yoktu negatif.acaba adetim henuz gecmedigi icin midir? ama olsaydi silik de olsa bi gun kalmis bi sekilde cikmaz miydi?
Canım o gün adet günümdür diye tahmin ettiğim halde epey silikti hatta ilk eşim baktı bir şey yoK dedi sonrasında ben bakınca gördüm adet gecikince daha iyi sonuç veriyor

Aaa ne ilginc bende kac gundur ses seda cikmiyor bu gruptan diye hic girmedim. Bi girdim meger 300den fazla mesajlar yazilmis fakat bana hic bildiri gelmedi ??

oooooo super canim cok sevindimmm gozun aydin hayirli olsunn :))) kac haftalik oluyo yanii baya yuksek cikmis galiba dimi
Çok teşekkür ederim canım Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah hayırlısıyla. Valla hiç bilmiyorum ki 20 gün falan sanırım yarın doktora göstereceğim bakalım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…