- 13 Nisan 2018
- 3.264
- 2.377
- 83
- 35
- Konu Sahibi zynpzn8989
-
nimde bgn boyle benzio testler. kan tahlili yaptirdinmiEVET GEBELİK DİYE BİLİYORUM ADET ÖNCESİ BÖYLE ÇIKTI ADET SONRASI DAHA DA KOYULAŞIR
YOK CANM DAHA ADETİMN GEÇMESİNİ BEKLİYORUMbe
nimde bgn boyle benzio testler. kan tahlili yaptirdinmi
Tebrik ediyorum. Kac gun var adetinizeBUDA İKİNCİ TESTTİM ÇOK AZ GÖZÜKÜYOR UCUZ TEST OLDUĞU İÇİN
benimde geç döllenme bence adete 1 hafta var testte silik çıktı kanda 12 çıktıŞİMDİ İKİNCİ TESTİ YAPTIM İLK YAPTIĞIM İYİ BİR TESTTİ ŞİMDİ DE YAPTIĞIM 3 TL YE ALDIĞIM TEST ONDA DA İKİNCİ ÇİZGİYİ SİLİK GÖRDÜM BENCE GEÇ DÖLLENME OLMUŞ OLABİLİR ADETİM GEÇERSE 3 GÜN SONRA KAN TESTİ YAPTIRCAM KIZLAR BENİM GİBİ BU DURUMA YAŞAYAN VAR MI VARSA BİRBİRİMİZİ BİLGİLENDİRELİM
YOK CANM DAHA ADETİMN GEÇMESİNİ BEKLİYORUM
Hadi canimBasbayagi hamilesin canim tebrik ederimm:)))
Hadi canim
bat kaç?Evet acikpembe
3 gün mü var3 cnim
aman benim gibi erkenden yapma canişkom kafayı sıyırırsın benim gibiKaldı mi 5 gün :)
Belki yapardim.da seni gorünce vazgectim inan bana iyi geldin :)aman benim gibi erkenden yapma canişkom kafayı sıyırırsın benim gibiayyy sancım varrrrrrrr çok ağrıyor sağ kasığım bir yumrtuk var sanki bacağıma vuruyor
canim naptin erken gebelik testini yaptinmi aksam.yapcam diodunİdrar yaptım son derece hayali bir çizgi var sanki:) Ya da ben kafayı üşüttüm. Bu akşam erken gebelik testi yapcam, onda da silik vs. herhangi bi çizgi görürsem yarın kan vercem kızlar. Allah yardımcımız olsun
evet baya silik ama bi cizgi gorunuo orda bende gordum.ben dun yaptim mesela testin altina flaş bile tuttum yok hic cizgi yoktu.Ama aşırı silik, bi ben görüyo bile olabilirim bak paylaştım tekrarErken gebelik evde bitane var kuzum önceden almıştım. Onu bi deneyim dedim. Bir de bi gün sonra deil 2 saat sonra fln çıkıyor diye biliorum ben
canim hayirli olsun hamilesin buyuk ihtimalle :))) benim ilk gebeligimde boyleydi ayni.ama adetim bi gun gecikmisti ayni boyle silik cizgi vardiKIZLAR BUGÜN Kİ YAPTIĞIM TEST BUYDU
eve tben de gordum iki testte de var cizgiPespembe cizgi var ben mi yanlış goruyorum
Canim cok sağol içimi ferahlattin ablama da gösterdim testi hamiledeğilsin dedi moralimi bozducanim hayirli olsun hamilesin buyuk ihtimalle :))) benim ilk gebeligimde boyleydi ayni.ama adetim bi gun gecikmisti ayni boyle silik cizgi vardi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?